עופר, תודה רבה על הביקורת! נחמד שבודקים גם דגמי כניסה ולא רק דגמי High End.
על פי הביקורת, זהו בהחלט מסך שהייתי ממליץ עליו לבעלי תקציב לא גבוה אך סביר, הצופים בעיקר בתכני HD עם סטרימר/HTPC.
אגב, מחיר המסך בחנויות המתמחות נמוך יותר משמעותית מאשר המחיר המומלץ לצרכן המוזכר בכתבה.
אחלה ביקורת. המסך באמת נראה טוב למדיי למי שיודע שגם ככה לא ישתמש באלף ואחד פיצ'רים שיש כיום במסכים היותר יקרים.
כל הכבוד לפנאסוניק גם על ההשארות וההתמדה בתחום הפלאזמות ובכלל על ההיצע הבאמת מדהים שיכול להתאים לכל עין ולכל כיס
9000es, לא הייתי קורא למסך עלוב (למרות שההתרשמות שלי מהתמונות היא לא משהו בהשוואה לשאר הסקירות האחרונות, כולל פנסוניק), זה מסך entry, וכמו theAman ציין כאן - יש בעיה של תמחור בישראל, אני משער שהמסך נמכר בחו"ל במחיר שמניח את הדעת בהתאם לביצועיו, מה שנקרא price performance, אבל בישראל כמו בישראל...
הביקורת מקיפה כרגיל, ונותנת חיווי מספק כהכנה למי שרוצה לרכוש (לפני בחינה אישית בחנות).
משהוא יכול לעשות סדר לגבי ציפוי אנטי רפלקטיבי בדגמי פנסניק? הציפוי בדגמי X-20 יותר טוב? איזה דגם החי טוב בציפוי אנטי רפלקטיבי? דגם 'V'?
אני לא מבין, אם ההמלצה לשבת 4מ' בגלל בעיות עיבוד תמונה אז למה לקנות FHD? זה קצת מצחיק, קח את ה HD-READY דגם X-20 ותישב 3.5מ' ותראה יותר טוב,לא?
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
בצד שמאל של המאמר יש לינק למאמר "איך לקרוא מאמרי וידאו" בשני חלקים.
לגבי נושא התמחור - כמו שכתבנו אין סוף פעמים בעבר, המחירים הללו הם המחירים הרשמיים בלבד. אלה אינם מחירים שתקבלו בפועל כשתרכשו את המסך הזה.
לגבי האיכות - צריך להבין שמדובר כאן במסך ENTRY LEVEL, הוא אינו מיועד ואינו יכול להתחרות אחד לאחד עם מסכים יוקרתיים יותר.
מי שמחפש מסך יוקרתי יותר יכול ללכת על הסדרות הגבוהות יותר - G, S או V.
לגבי הצילום - צילום זו מלאכת אומנות. צילום של מסכים זה אומנות הבלתי אפשרי. יש כאן אין סוף פרמטרים שלא מסתדרים זה עם זה - כל סוג מסך וטכניקת הצילום שלו.
בגלל קצב העדכון של המסך מאוד היה קשה להגיע לתוצאות איכותיות במיוחד, כך שצריך להתייחס לתמונות לא כ-REFERENCE ואי אפשר באמת להשוות אותן לתמונות ממסכים אחרים שטכניקת הצילום שלהם חייבת להיות שונה בגלל האופי השונה שלהם.
המחיר לגבי המסך הזה הוא ללא פרופורצייה . בוא נגיד שהוא ימכר ב 7.5k עדיין יקר מאוד לאיכות ירודה כזאת של מסך .
ב 14k ניתן לרכוש את ה 58 V-10 שיותר איכותי ממנו בכל פראמטר אפשרי ובנוסף מיוצר ביפאן .
ב 8k ניתן לרכוש את ה 50 s-10 שיותר איכותי ממנו בכל פראמטר אפשרי .
גם דגם ה S-10 נמכר במחיר כמעט זהה ואיכות הפאנל של איכותית ממנו בכמה דרגות .
לסיכום .......... לדעתי מסך פלזמה גרוע שרק גורם נזק לשם פלזמה . ובכך מרחיק את מי שחשב איי פעם לרכוש מסך פלזמה .
ראשית יופי של כתבה
המסך ירוד בהשוואה למסכים דגמים קודמים של פנאסוניק ובהשוואה למסכי סמסונג הנוכחים
לפנאסוניק בעולם קיימים מסכים טובים מאוד אולם לא יודע מה שיקולי היבואן שלא להביא אותם לארץ (נפלאות דרכי היבואן )
המסכים הפשוטים לדעתי עושים תדמית גרועה לפנאסוניק /ליבואן יותר מאשר תועלת. כיום שרוב העולם מתקדם לטכנולוגיות המובחרות עושה רושם כאילו פנאסוניק קפאו על מקומם בזמן או שהיבואן מביא מסכים שמיועדים לשוק אחר בכלל אבל בטח לא לשוק כמו ישראל, אם כל זה שהשוק בישראל קטן הצרכנות לדעתי הולכת ווהופכת לנבונה יותר ולצערי רק יבואני סמסונג ואולי LG שומרים על עמידה בקו החזית
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 29/07/2010 14:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.