תשמע אתה פשוט מסכן (לא מצאתי מילה אחרת לתאר את הזלזול שאני רוכש לך) שהאגו שלו פגוע ולכן אני נוטה לסלוח לך.danlior כתב:יקירי,istarmini כתב:תקשיבdanlior כתב:istarmini
ממש לא, לצערי המערכת שלי רחוקה מאוד מקצה יכולת ההבחנה שלי. אם היא משקפת משהו זה לצערי רק את עומק כיסי...
הויכוח שלי איתך זה לא למי יש מערכת טובה יותר /יקרה יותר. כל אחד ירכוש את מה שטוב בעיניו ומתאים ליכולותיו הכלכליות. אני מעולם גם לא ניסיתי לזלזל בציוד שברשותך למרות, שתתפלא, אין לי הערכה גדולה לפחות לאחד מהרכיבים העיקריים, שרשומים ברשימת המכולת שלך, אבל מה זה אומר? כלום.
כל שטענתי הוא, שמנסיוני האישי ומנסיון לא מבוטל של בדיקות שבצעתי, בעזרת חברים שלחלקם יש ציוד שאתה ואני באמת רק יכולים לחלום עליו לא מצאתי אחד, שהצליח להבחין בין מגברים במבחן עיוור. הם פשוט נפלו כולם כמו זבובים ברגעי האמת למרות שהיו מוכנים להשבע ולהתערב לפני הבדיקה.
אני לא צריך להחזיק ציוד כזה או אחר על מנת לקבל הכשר להביע את דעתי . אפילו והייתי מאזין למוזיקה בעזרת טרנזיסטור הייתי טוען את אותה הטענה, שכנראה קשה לך להתמודד איתה אחרי הכסף שהשקעת על הציוד שברשותך וזה לגיטימי.
לשאלתך מדוע אני רוכש ציוד , מעבר לממוצע, במידה ואני לא מבחין בהבדלים? התשובה שלי מאוד פשוטה: ככה מתחשק לי ,כי זה עושה לי טוב ולא בגלל שמגבר כזה או אחר נשמע לי אחרת.
מקווה שהבהרתי את הנקודה ובאמת אין לי ענין להתנצח איתך למי יש יותר גדול ויקר, כמו שרמזת באחת ההודעות האחרונות שלך.
בדוק את עצמך בדיקה עיוורת אמיתית מול הגברה דומה ותגיע למסקנות לבד. במידה וגם לאחר בדיקה כזו תבוא ותגיד שאתה מבחין בהבדלים אני הראשון שיוריד בפניך את הכובע אבל עד אז תרשה לי , לאור נסיוני , להיות קצת סקפטי.
בהצלחה...
הסיבה שלא אתה ולא חבריך עברו מבחנים עוורים למיניהם יכולה רק להיות טמונה בחוסר יכולת ההבחנה שלכם. לו היתה לכם יכולת הבחנה, לא היית מעלה כאילו טיעונים מוזרים ובטח לא היית מנסה לשמוע מוסיקה במערכת ק"ב מבוססת הגברה של ברייסטון.
והנסיון שלך לכאורה "להחזיר לי" רק מעלה גיחוך. לא צריך אותך על מנת שהגברה של בלאדליוס וה-DAC של MSB יהיו מוערכים בכל העולם. ושוב, להבדיל ממך, הסיבה היחידה שאין לי ציוד אפילו יותר טוב טמונה במגבלות תקציביות ולא של חוסר הבחנה. אני הראשון שיעיד שלו היה לי תקציב גדול יותר, הציוד שברשותי היה נשמע הרבה יותר טוב. מה שאני כן טוען שמה שברשותי נשמע הכי טוב לטעמי במסגרת התקציב הנתון.
מתי שאלתי את זה בדיוק? לא רק שאני סבור שהציוד שלך הוא לא מעל הממוצע, אני טוען שהוא הרבה מתחתיו. ציוד ק"ב בסיסי, קר ולא מוסיקלי.לשאלתך מדוע אני רוכש ציוד , מעבר לממוצע......
עכשיו תשמע עוד משהו ההגברה שלך נמצאת בסביון ,אצל חבר טוב שלי שרכש אותו בחו"ל לפני שיגאל בכלל ידע שהם קימים, אבל לא בחדר המוזיקה,ששם יש ציוד שלא נראה לי שאי פעם יגיע אליך, אלא בשרותים (אני רציני וממש לא צוחק בענין זה) מה זה אומר אין לי מושג אבל רק לצורך פרופורציה חשבתי שכדאי שתדע.
אני בכלל לא התכוונתי ל DAC שלך ולהגברה . התכוונתי בכלל לקופסאות הרמקולים שלך. בחייאת רבאק תן כבוד לחבורת האודיופילים ,שאתה משתייך אליה ותחליף אותם (לפני שאתה מחליף מגברים ו DAC למיניהם)ויפה שעה אחת קודם .אצל יגאל יש מבחר מכובד שיעזור לך להחשיב את עצמך לאחד שיש לו ציוד אודיופילי.
יאללה נמאס לי ממך אח שלו לך תתרכז במציאת הבדלים.