האם מגברים נשמעים אותו הדבר ?
אני אומר שהטסטים המלומדים של אחרים לא עושים עלי שום רושם....
נסה בעצמך להחליף רמקול או מגבר או כל ציוד אחר ותמצא מה נכון בשבילך.
אל תתבלבל ותסיק מסקנה נמהרת מניסוי אחד או שניים - יש מקרים שתחוש בהבדל ויש מקרים שלא. זה לא אומר שבכל המקרים ובכל הסטאפים לא תחוש בהבדל.
ארז
נסה בעצמך להחליף רמקול או מגבר או כל ציוד אחר ותמצא מה נכון בשבילך.
אל תתבלבל ותסיק מסקנה נמהרת מניסוי אחד או שניים - יש מקרים שתחוש בהבדל ויש מקרים שלא. זה לא אומר שבכל המקרים ובכל הסטאפים לא תחוש בהבדל.
ארז
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
יצא לי לשמוע פעם מגבר דו ערוצי (בניגוד לרסיבר שיש לי בבית..לא ין לי מגבר דו ערוצי בבית כרגע), אאל"ט זה היה exposure, מגבר אנגלי ברמה לא רעה בכלל, עם הרמקולים שלי, היה הבדל של שמיים וארץ ועם זה לא ניתן להתווכח, לא משנה מה רשום ומי רשם.
כנראה הניסויי התבצע בחלל עם אקוסטיקה גרועה, ואנשים לקויי שמיעה
אני הראשון להודות שבעולם זה יש לא מעט מיתוסים ודיסאינפורמציות, החל מכבלים מכושפים שפותחים את הבמה ומהדקים את הבאס, ועד לספייקים מפולימרים מיוחדים שמשכחים ויברציות בציוד ומנקים את הסאונד...... זהו שלא בדיוק
אבל בין זה להצהרות כי אין הבדל שמיע בין שני מגברים
, יש והוא יכול להיות עצום
, ודווקא יכול להיות שאותו מגבר "פשוט" ב2.000 דולר, יתן בראש למגבר על של 20.000 דולר, הכל תלוי בהרבה משתנים.
Diforce
אתה מוזמן לקפוץ אליי, אני מבטיח לך שאתה תשמע אצלי הבדלים בשינוי של כל אחד מחלקי המערכת, בין אם זה המגבר או אפילו רק הקדם מגבר שיוחלפו, באחריות! וללא שום קשר למצב עיניך, פקוחות וסגורות כאחד
אני הראשון להודות שבעולם זה יש לא מעט מיתוסים ודיסאינפורמציות, החל מכבלים מכושפים שפותחים את הבמה ומהדקים את הבאס, ועד לספייקים מפולימרים מיוחדים שמשכחים ויברציות בציוד ומנקים את הסאונד...... זהו שלא בדיוק
אבל בין זה להצהרות כי אין הבדל שמיע בין שני מגברים
Diforce
אתה מוזמן לקפוץ אליי, אני מבטיח לך שאתה תשמע אצלי הבדלים בשינוי של כל אחד מחלקי המערכת, בין אם זה המגבר או אפילו רק הקדם מגבר שיוחלפו, באחריות! וללא שום קשר למצב עיניך, פקוחות וסגורות כאחד
לפני כשנתיים רציתי להחליף את הרסיבר ימהה שהיה לי אז במשהו יותר טוב.
לקחתי את הרמקולים שלי ושמעתי רסיבר של קמברידג' אודיו ולא אהבתי את השילוב (אבל שמעו הבדל).
לקחתי את הרמקולים ושמעתי מגבר של וינסנט והיה הבדל כל כך משמעותי ... עם אותם הרמקולים, אותו מקור, אותם כבלים ואותו דיסק באותו הווליום - בוינסנט שמעו פעמוני רוח שהיו בקטע ובימהה הם פשוט לא היו.
חזרתי על הקטע מספר פעמים בעוצמות האזנה שונות ואותה תוצאה כל הזמן - לגבי הימהה פעמוני הרוח לא היו קיימים.
לא צריך בשביל זה מבחן עיוור. צריך אוזניים שומעות....
ארז
לקחתי את הרמקולים שלי ושמעתי רסיבר של קמברידג' אודיו ולא אהבתי את השילוב (אבל שמעו הבדל).
לקחתי את הרמקולים ושמעתי מגבר של וינסנט והיה הבדל כל כך משמעותי ... עם אותם הרמקולים, אותו מקור, אותם כבלים ואותו דיסק באותו הווליום - בוינסנט שמעו פעמוני רוח שהיו בקטע ובימהה הם פשוט לא היו.
חזרתי על הקטע מספר פעמים בעוצמות האזנה שונות ואותה תוצאה כל הזמן - לגבי הימהה פעמוני הרוח לא היו קיימים.
ארז
גם אני חוויתי חוויה דומהארז_וחני כתב:לפני כשנתיים רציתי להחליף את הרסיבר ימהה שהיה לי אז במשהו יותר טוב.
ארז...
כן , בטח . הם יכולים להיות משני סוגים עיקריים :amitbak כתב:אל תזלזלו במבחנים עוורים,יש לא מעט הפתעות
בשמיעה עיוורת....
1 - מדובר בציוד של שמן נחשים , ואתה שומע הבדלים = הפתרון : צריך לנקות את המוח
2 - הבדלים בין מקור/רמקולים/מגברים - ואתה לא מצליח לשמוע הבדלים = הפתרון : לך לאודיולוגיסט טוב שינקה לך את האוזניים , ונסה שוב .
אם עדיין אתה לא שומע הבדלים , תקנה מערכת יותר טובה ותעשה טיפול אקוסטי
אם עדיין אתה לא שומע הבדלים , אין לך תקנה . או שתעבור ניקוי מוח או שתתרגל לכך שאין הבדלים וDVD ב150 ש"ח ישמע לך כמו טרנספורט של CEC בעשרות אלפים
כיצד זה הגיוני אני לא מבין.ארז_וחני כתב:לפני כשנתיים רציתי להחליף את הרסיבר ימהה שהיה לי אז במשהו יותר טוב.
ארז...
צודק. אני מניח שאולי נפגעת מהתשובה שלי , ולכן אני מצטער , אבל האמת היא שכבר נמאס לי לשמוע כול פעם ועוד בפורומים שמוקדשים לאנשים ששומעים הבדלים שאין הבדל . אם אתה לא שומע הבדלים , כיף לך , אבל בשביל זה יש את הפורום הכתוםamitbak כתב:[behave]
התבטאות שאינה הולמת - מרטין
[/behave]....
לא הבנתי מה לא הגיוני....Diforce כתב:כיצד זה הגיוני אני לא מבין.ארז_וחני כתב:לפני כשנתיים רציתי להחליף את הרסיבר ימהה שהיה לי אז במשהו יותר טוב.
ארז......