לקראת קניית LCD לחדר, זקוק לעזרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
blu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם! :)
ראשית אני חדש כאן, נרשמתי לאחר המלצות חמות של אנשים שאמרו שיש כאן אנשים שמבינים עניין שיוכלו לעזור לי. אז תודה מראש.

שנית, ניגש לנושא.
אני לקראת קנייה של מסך LCD לחדר בגודל 32". התקציב ההתחלתי היה בערך 2500 ש"ח, אך לאחר מס' בירורים התקציב יוכל לגדול. הלכתי לראות טלוויזיות בחנויות חשמל, ומצאתי שני דגמים שיכולים להתאים:

הראשון הוא LA32B530 של סמסונג שהבנתי שהוא מסך מומלץ וגם רואים עליו ממש טוב.

השני, שטיפה חורג מהתקציב, הוא 32PFL5405H של פיליפס, מסך מדהים לכל דעות.

ההבדל ביניהם במקום שאני קונה ממנו הוא בסביבות ה800 ש"ח עד 900 ש"ח, זה די הרבה אבל אני עובד ולכן עד אמצע אוגוסט אני אמור לגייס את הכסף. השאלה היא אם המסך שווה את ההמתנה ואת תוספת הכסף, כי יכול להיות שההבדלים לא גדולים במיוחד ואז אני אלך על הסמסונג.

בנוסף, ניתן להכניס לשיקול את המסך של סמסונג בגודל 37" - LA37B530, שעולה פחות מהפיליפס. המרחק בין הטלוויזיה אליי בחדר יהיה כ-2.70 מטרים, והבנתי שזה מרחק אידאלי לטלוויזית 37".

אני נוטה ללכת על ה37" אבל רציתי לשמוע את דעתכם.
תודה מראש לעוזרים!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

blu כתב:שלום לכולם! :)
ראשית אני חדש כאן, נרשמתי לאחר המלצות חמות של אנשים שאמרו שיש כאן אנשים שמבינים עניין שיוכלו לעזור לי. אז תודה מראש.

שנית, ניגש לנושא.
אני לקראת קנייה של מסך LCD לחדר בגודל 32". התקציב ההתחלתי היה בערך 2500 ש"ח, אך לאחר מס' בירורים התקציב יוכל לגדול. הלכתי לראות טלוויזיות בחנויות חשמל, ומצאתי שני דגמים שיכולים להתאים:

ההבדל ביניהם במקום שאני קונה ממנו הוא בסביבות ה800 ש"ח עד 900 ש"ח, זה די הרבה אבל אני עובד ולכן עד אמצע אוגוסט אני אמור לגייס את הכסף. השאלה היא אם המסך שווה את ההמתנה ואת תוספת הכסף, כי יכול להיות שההבדלים לא גדולים במיוחד ואז אני אלך על הסמסונג.

בנוסף, ניתן להכניס לשיקול את המסך של סמסונג בגודל 37" - LA37B530, שעולה פחות מהפיליפס. המרחק בין הטלוויזיה אליי בחדר יהיה כ-2.70 מטרים, והבנתי שזה מרחק אידאלי לטלוויזית 37".

תודה מראש לעוזרים!
...
blu

מרחק הצפייה שלך מחייב מסך בגודל 37 אינצ' לכן המלצתי היא רכוש את הסמסונג B-530 37 .
מסך איכותי לכל סוגי התכנים .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

blu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

9000es כתב:
blu כתב:שלום לכולם! :)

שנית, ניגש לנושא.

תודה מראש לעוזרים!
...
blu

מרחק הצפייה שלך מחייב מסך בגודל 37 אינצ' לכן המלצתי היא רכוש את הסמסונג B-530 37 .
מסך איכותי לכל סוגי התכנים .

בהצלחה . (Y)
...
תודה רבה!
שכחתי לציין את השימוש העיקרי של המסך, והוא עבור קונסולת PS3 (כמובן על HD), אך אני אצפה גם בתכנים רגילים בyes (עם ממיר רגיל). לכן רציתי לדעת אם אני אהנה מהמסך בכל מצב.

תודה רבה שוב!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”