1. המוכר אמר שיניר יתקשרו ויציעו לי התקנה ( בינתיים שילמתי רק 200 ש"ח למשלוח ). אני צריך קצת חציבה בקיר למראה מושלם וגם רוצה כיול כמו שצריך. האם אני יכול להסתפק במתקין שלהם או האם כדאי לי לחפש מתקין מומלץ ? מישהו ממליץ על מתקין ?
2. אני מבין ( פיסיקלית ) את הפתרון של התקנת פלוריסט על גב הפלאזמה, אך אין לי מושג מעשית מה לעשות. איזה פלוריסנט לקנות ? היכן להצמיד אותו ? האם אני צריך 2 מאונכים בצדדים הפנימיים של הפלאזמה ?
3. מה היא הדרך האופטימלית לחבר ממיר של יס ( יס מקס ) ? עופר כתב בביקורת שלו :
אני לא בטוח שאני רוצה לפרק כבלים ולהלחים חוטים ( זה מה שהוא הציע, כן ? )מי שזקוק לחיבור SCART RGBcvS יכול לעשות זאת על ידי חיבור של RGB ל-DVD/HD1 ואת חיבורי הסינכרון ל-VIDEO1. המחברים קלים יותר להרכבה כיום ולקח לי פחות מ-10 דקות להסב כבל SCART ל-4 חוטים לכבל RGBS. אפשרות שניה היא חיבור דרך RGBHV ובחירה בתפריט מיוחד אשר מאפשר שימוש במחבר זה בתור חיבור SCART....
יש משהו שניתן לקנות ? אולי המתקין שלי יעשה זאת ?
4. עם ממיר אחד של יס אני לא יכול לעשות שימוש ב PIP, נכון ?
5. יש לי מזנון בגובה 40 ס"מ, עליו יושבת טלויזיה, עליה יושב הסנטר. האם לא יהיה נמוך מידיי לשים את הסנטר על המזנון ? יש באיקאה מדף ( 110 ס"מ בערך ) שנראה כמו מדף צף, עם זרועות פנימיים שמחזיקות אותו, נראה לכם פיתרון יפה לשים אותו מתחת לפלאזמה ? איזה פתרונות אחרים יש לסנטר ?
תודה לאשתי שקיבלה את זה הרבה יותר יפה ממה שפחדתי
עודי