טוב החלטתי איזו טלוויזיה אני קונה. עכשיו אני ממלא פרטים של הזמנה. כנסו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Orong פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחר שהתייעצתי כאן בפורום שברצוני לקנות טלוויזיה 37 אינצ' מרחק צפייה 2 וחצי מטר.
כל אחד העלה טלוויזיה אחרת וכל אחד אמר משהו אחר היה ממש קשה להבין מה בדיוק מומלץ.

בסוף החלטתי שאני אקח את ה Samsung B530.
יש עליה הכי הרבה המלצות בזאפ והיא במחיר הכי הוגנת. לפי מה שהבנתי סידרה C יצאה אבל היא לא מגיעה ל37 אינצ' ואני רוצה רק 37 לא פחות ולא יותר.

האם יש איתי הסכמה או לא?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

Orong כתב:לאחר שהתייעצתי כאן בפורום שברצוני לקנות טלוויזיה 37 אינצ' מרחק צפייה 2 וחצי מטר.
כל אחד העלה טלוויזיה אחרת וכל אחד אמר משהו אחר היה ממש קשה להבין מה בדיוק מומלץ.

יש עליה הכי הרבה המלצות בזאפ והיא במחיר הכי הוגנת. לפי מה שהבנתי סידרה C יצאה אבל היא לא מגיעה ל37 אינצ' ואני רוצה רק 37 לא פחות ולא יותר.

האם יש איתי הסכמה או לא?
...
Orong

מסך הסמסונג דגם b-530 גודל 37 מסך טוב . הייתי ממליץ לך לרכוש את דגם ה -B550 גודל 40 אינצ'
שהיא איכותית יותר מה b-530 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Orong פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

9000es כתב:
Orong כתב:לאחר שהתייעצתי כאן בפורום שברצוני לקנות טלוויזיה 37 אינצ' מרחק צפייה 2 וחצי מטר.

האם יש איתי הסכמה או לא?
...
Orong

מסך הסמסונג דגם b-530 גודל 37 מסך טוב . הייתי ממליץ לך לרכוש את דגם ה -B550 גודל 40 אינצ'
שהיא איכותית יותר מה b-530 .
...
תודה...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”