לקראת קניה של LCD או פלזמה לסלון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים, מזמן לא בדקתי את הנושא, לפני משהוא כמו שנה חשבתי ללכת על פנסוניק LE8
של 32, אבל אני מבין שזה יהיה קטן (כרגה יש 29 CRT), אז אני ק\כננרה צריך 37 או כבר 42,
הבנתי שפלזמה לא נראת טוב באור יום כלל, ה PV8 בזמנה נרתה לי מעולה האמת אבל בחנות,
כל הפלזמות מבריקות ? עם זה 37 אז כננרה LE80 ,אני פשוט אהבתי את העיצוב של ה LE8 שהוא לא מבריק כמו כל הזבל של היום (אני פשוט לא סובל את כל המבריקים הללו :wink: ), בכל מקרה
לגבי רזולוציה אז לי אישית די נמאס באיכות של ערוצי SD ביס ,איפלו ב CRT זה נראה גרוע (חוץ מערוצי הסרטים ועוד כמה (n) ) אבל מה לעשות שלא רק אני צופה בטלויזיה בבית ,אז רואים גם ערוצי SD לפעמים (לרוב הערוצים ברוסית), גם עם ילך על FHD, אני גם ככה לא מוריד יותר מ 720P, אין לי מערכת קולנוע וכו' להשקיע בה כסף, ולא צפוי באופק, אני מסתפק מעולה ב מערכת AIWA ישנה שעושה את העבודה מעולה ,
אז זה או 37 או 42 רק של פנסוניק ,מה אתם יכולים להמליץ ? וכמה 32 קטן ביחס ל 29 CRT באמת?
השימוש יהיה עם מחשב ,סרטי 720P לפעמים גם פחוט כי אני רואה אנימה אז לא תמיד יש מקור של 720P אפילו, לרוב זה רק DVDRIP, אבל סרטים הם תמיד 720P ליותר פשוט חבל לי על המקום כי יש סרטים שאני כן שומר ,
סליחה על החפירה ומה באמת מומלץ היום? ואין ה PV8 בתאורת יום באמת?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

denis29 כתב:שלום חברים, מזמן לא בדקתי את הנושא, לפני משהוא כמו שנה חשבתי ללכת על פנסוניק LE8
של 32, אבל אני מבין שזה יהיה קטן (כרגה יש 29 CRT), אז אני ק\כננרה צריך 37 או כבר 42,
הבנתי שפלזמה לא נראת טוב באור יום כלל, ה PV8 בזמנה נרתה לי מעולה האמת אבל בחנות,
כל הפלזמות מבריקות ? עם זה 37 אז כננרה LE80 ,אני פשוט אהבתי את העיצוב של ה LE8 שהוא לא מבריק כמו כל הזבל של היום (אני פשוט לא סובל את כל המבריקים הללו :wink: ), בכל מקרה
לגבי רזולוציה אז לי אישית די נמאס באיכות של ערוצי SD ביס ,איפלו ב CRT זה נראה גרוע (חוץ מערוצי הסרטים ועוד כמה (n) ) אבל מה לעשות שלא רק אני צופה בטלויזיה בבית ,אז רואים גם ערוצי SD לפעמים (לרוב הערוצים ברוסית), גם עם ילך על FHD, אני גם ככה לא מוריד יותר מ 720P, אין לי מערכת קולנוע וכו' להשקיע בה כסף, ולא צפוי באופק, אני מסתפק מעולה ב מערכת AIWA ישנה שעושה את העבודה מעולה ,
אז זה או 37 או 42 רק של פנסוניק ,מה אתם יכולים להמליץ ? וכמה 32 קטן ביחס ל 29 CRT באמת?
השימוש יהיה עם מחשב ,סרטי 720P לפעמים גם פחוט כי אני רואה אנימה אז לא תמיד יש מקור של 720P אפילו, לרוב זה רק DVDRIP, אבל סרטים הם תמיד 720P ליותר פשוט חבל לי על המקום כי יש סרטים שאני כן שומר ,
סליחה על החפירה ומה באמת מומלץ היום? ואין ה PV8 בתאורת יום באמת?
...

denis29

רמת הניסוח שלך פשוט לא לעניין . לגבי מסכים שמיוצרים כיום בעלי פאנל מבריק..... אם הם נחשבים בעינייך "כזבל" פשוט אין לך הבנה מהי איכות במסך .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 28/07/2010 21:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

גם ככה הפאנלים ב LCD הם IPS,
מה צריך את המבריק אני לא מבין ,זה רק מעצבן ,יש לי מחשב נייד שמתי שקניתי אותו גם חיפשתי רק מסך מט ,הרבה יותא נעים לעיניים. *חח אה כננרה לא הבנת למה התכוונתי ,דיברתי רק על המסגרת זה מה שאני לא סובל ,זה שחור וזה מבריק ובעניי זה נראה ייצוב הכי מגעיל בעולם ,מה יפה בזה אני לא מבין ? אני אוהב איך שLCD עוצבו פעם ,אבל מעז שכל חברה פשוט מייצרת הכל אותו דבר עם פלסטיק שחור מבריק כשה לי לבחור משהוא :wink:
אבל בלי קשר, העם כל הפלזמות מבריקות ונראות על הפנים באור יום ? אני פשוט לא יודע על איזה גודל ללכת והעם HDR או FHD זה הכל
מרחק הישיבה הוא 2.5 מטר עם זה יהיה LCD, כרגה זה 2.3 בערך, אני יודע שאני רוצה רק פנסוניק, אז אני צריך המלצה למסך מהם.
כמו שאמרתי התכנים הם 720P, עולי נעבור פעם ל יס מקס HD, אבל כרגה זה לא קריתי ,מה שחשוב שיציג SD גם באיכות טובה ,
ככה שזה חייב להיות HDR אני מבין ? (או ללכת על פלזמה ואז להידפק עם מסך מבריק כמו לא יודע מה ,לפחות ככה אני מבין שזה בפלזמות?)
תודה
**עגב קיימות בכלל בארץ LCD או פלזמות שהם לא בצבע שחור ? נגיד כסוף כמו שהיה פעם ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #4 

בן כמה אתה דניס ?

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

חח אני 22 עוד מעט ,אבל אני פשוט לא ממש הצלחתי להגדיר מה אני רוצה בדיוק ,בדקתי פה ושם וכננרה ילך על 42 HDR, או פלזמה או LCD,
אבל מה זה משנה בן כמה אני אחי :wink: ? אני יודע שרמת הניסוח לא מובנת בעליל ,אבל שוב כי לא ממש יכולתי להגדיר מה אני רוצה חח
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”