לימודי MCITP - ג'ון ברייס או מדיאטק?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73319
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים.

החלטתי שעל מנת להתקדם בחיים צריך לחזור לספסל הלימודים. התחום שמעניין אותי הוא IT (כרגע אין לי תחום התמחות ספציפי) ולכן החלטתי לגשת לקורס MCITP. הבנתי ששני המקומות המובילים כיום ללימודי תואר זה הם ג'ון ברייס ומדיאטק (אני מהצפון). אשמח לקבל חוו"ד של מי שמכיר את אחד המוסדות הללו או מכיר משיהו שלמד שם ויכול לתת חוו"ד.

בנוסף - אם משיהו רוצה להעיר לגבי הלימודים לתואר MCITP (כדאי, לא כדאי ולמה כמובן) אשמח לשמוע...

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #2 

היי...
בתור אחד שלמד ברוב המכללות האלו אוכל לומר מנסיוני כך:

המכללה הטובה ביותר בארץ ללמודי IT היא "מכללת היי טק" בהרצליה. בעיקר ככל שזה נוגע לתארים מובילים ויחודיים (Mcitp הוא כבר יותר "נפוץ")
מכללת מדיאטק בצפון מכללה לא רעה גם היא ....את גו' ברייס בפעמיים שלמדתי שם , לא אהבתי.

הסמכה זה דבר טוב למי שמעוניין "לשים רגל" בתחום ולהמשיך משם , לאחר מכן עם השנים והניסיון ישנה חשיבות מופחתת לתעודה ויותר ללימודים עצמם ולניסיון ...(זה לפחות בתארי מייקרוסופט וחברות שונות כמו נובל צ'קפוינט סיסקו ועוד) ,
ישנם תארים שעדיין נחשבים יותר לבעליהם ויתנו ערך מוסף אבל הם תוארים יחודיים ומובילים בתחומם כמו cissp ceh מתחום אבטחת המידע mct (שנועד יותר למרצים בתחום* ) ועוד.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73319
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #3 

לגבי "מכללת היי טק" בהרצליה - אי לא רואה את עצמי נוסע כל יום מפה להרצליה אלא אם כן תגיד לי שאתה חושב שההבדל פנומנאלי, מה שאני בספק.

לגבי בסיס - MCITP לדעתי הוא הבסיס הנכון למיטב הבנתי.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #4 

mcitp הוא בסיס טוב.

לגבי נסיעות להרצליה ...זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו (ובמהלך החצי שנה הקרובה ) ואני מזכיר לך (אתה יודע :-) ) שאני גר בנהריה , אם כי פה מדובר על הסמכה גבוהה מאוד בתחום
.
אבל שוב לגבי mcitp בהחלט אפשר ללמוד במדיאטק (לרוב , ולדעתי יהיה הבדל גם כאן לטובת הייטק הרצליה אבל לא פנומנאלי (

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”