מחפש נגן מדיה למוסיקה בלבד (בעיקר)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
2000Watts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני חדש כאן.

קראתי המון על נגני מדיה אבל לא מצאתי כל התיחסות לדרישות הפשוטות שלי. יש לי רסיבר קולנוע ביתי קצת ישן (מרנץ 5008) שאינו תומך בפורמטי אודיו חדשים. יש ברשותי מזרימדיה WD TV LIVE בו אני משתמש בכדי לראות סרטים מהרשת ואני דיי מסופק ממנו כנגן סרטים (JUKEBOX לסרטים לא מעניין אותי, וגם לא תמיכה בעברית).

לאחרונה נגן הדיסקים פיוניר FILETYPE בעל ה 301 דיסקים שלי התקלקל והתחלתי לגבות את כל ה 400 דיסקים לקבצי FLAC עם IDTAG הכולל מידע על אמן, ג'אנר, שם הרצועה ומספרה. כל אלבום כזה נמצא בספריה נפרדת. אני מחפש נגן מדיה נוסף בו אני אשתמש לניגון אלבומי המוסיקה בלבד. חשוב שלנגן תהיה יציאה אופטית, שיתמוך ב JUKEBOX מלא למוסיקה (סינון לפי ג'אנר, אמן, בחירת אלבום, וכ'ו). שיתמוך ב FLAG עם IDTAG כמובן. אם אפשר שינגן קבצי ISO לדיסקי CDDA. ומאד רצוי שתהיה לו יציאת HDMI להצגת תפריטים. יש ברשותי מסך מחשב LCD מיותר בגודל 17 אינטץ עם כניסת DVI. אני רוצה לחבר אליו את יציאת ה HDMI של הנגן הנ"ל כדי שאוכל לראות את תפריטי הנגן ללא צורך בהדלקת מסך הטלויזיה המחובר לרסיבר.

למרבה הצער אני מגלה שהתכונה של MUSIC JUKEBOX לא מותמעת באף מזרימדיה. האם בכל זאת יש חיה כזאת? (אני יודע שקיימים שרתי מוסיקה יעודיים, אבל הם עולים מעל ל 10000 שח בארץ, ואני לא צריך שהנגן יבצע RIP, כי אני עושה את זה בעזרת החשב).

אשמח לשמוע הצעות ממישהו שבדק את הנושא

תודה

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”