לא מצליח להכניס ל favorites תיקיות מהרשת
אני עובד עם גרסאת 2.3.1.
כאשר אני עומד על שם התיקיה ולוחץ של לחצן 8 (כדי להוסיף ל favorites) פונקצית add נמצאת ב disable.
הוספה למועדפים עובדת אצלי רק מדיסק חיצוני שמחובר ב USB.
האם מישהו נתקל בתפועה הנ"ל? האם יש לה פיתרון?
תמיר
כאשר אני עומד על שם התיקיה ולוחץ של לחצן 8 (כדי להוסיף ל favorites) פונקצית add נמצאת ב disable.
הוספה למועדפים עובדת אצלי רק מדיסק חיצוני שמחובר ב USB.
האם מישהו נתקל בתפועה הנ"ל? האם יש לה פיתרון?
תמיר
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
דרך איזו קטגוריה בתפריט אתה נכנס לתצוגת הספריות?
יש אפשרות להכנס דרך shares ויש אפשרות להכנס דרך network.
רק אם אתה נכנס דרך shares אתה יכול להוסיף ספריות ל favorites. אם מדובר במחשב עם win 7 צריך לעשות disable להגנה בסיסמה על shares דרך ה control panel.
יש אפשרות להכנס דרך shares ויש אפשרות להכנס דרך network.
רק אם אתה נכנס דרך shares אתה יכול להוסיף ספריות ל favorites. אם מדובר במחשב עם win 7 צריך לעשות disable להגנה בסיסמה על shares דרך ה control panel.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- idanhauser
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בתפריט של הXT
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
ממש לא מומלץ.אם מדובר במחשב עם win 7 צריך לעשות disable להגנה בסיסמה על shares דרך ה control panel...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
דרך "ספריית מדיה -> רשת" לא ניתן להוסיף למועדפים.tamirlev כתב:אני חושב שדרך ה network.
לא ראיתי שיש אופציה להכנס דרך share.
איפה האופציה בתפריט?...
דרך "ספריית מדיה -> Network Shares" ניתן.
באופציה השניה אתה מגיע ישירות לכוננים או התיקיות המשותפים, מבלי לעבור דרך הרשת והמחשב המשתף, ויכול להוסיף כל תיקיה בכל רמה למועדפים.
כמובן שלפני כן אתה צריך לשתף את הכוננים או התיקיות הרלוונטיים במחשב.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא מומלץ אבל הכרחי כדי להכניס מחיצות לרשימת ה favorites.agent__smith כתב:ממש לא מומלץ.אם מדובר במחשב עם win 7 צריך לעשות disable להגנה בסיסמה על shares דרך ה control panel......
אם לא מבטלים את ההגנה בסיסמה אז לא תראה את רשימת המחיצות תחת network shares ולכן לא תוכל להוסיף אותן ל favorites.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
דרך אגב, שלחתי שאלה דרך האתר מדוע אי אפשר להגדיר קיצורים בחיבור רשת רגיל והתשובה שלהם היתה לשדרג לגרסה 2.4 (בטא 20 כרגע) ושהבעיה אמורה להפתר.
מישהו יכול לבדוק ולאמת אם אכן יש אפשרות להגדיר מועדפים ב 2.4 דרך חיבור הרשת הרגיל?
מישהו יכול לבדוק ולאמת אם אכן יש אפשרות להגדיר מועדפים ב 2.4 דרך חיבור הרשת הרגיל?