Activision רוצה להעלות את מחירי המשחקים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73378
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... eir-Limits
כבר שנה שעברה הכריזה החברה כי מחירו של Modern Warfare 2 יהיה גבוה מהמקובל בשוק. נראה שגם במשחק הבא מבית היוצר שלהם, Starcraft II יתומחר במחיר גבוה מהמקובל למשחקים בשוק.
סתם תזכורת, זו אותה תעשייה שבשנת 2009 הרוויחה 19 מיליארד דולר רק בארה"ב:
http://gamer.blorge.com/2010/01/16/2009 ... breakdown/
כבר שנה שעברה הכריזה החברה כי מחירו של Modern Warfare 2 יהיה גבוה מהמקובל בשוק. נראה שגם במשחק הבא מבית היוצר שלהם, Starcraft II יתומחר במחיר גבוה מהמקובל למשחקים בשוק.
סתם תזכורת, זו אותה תעשייה שבשנת 2009 הרוויחה 19 מיליארד דולר רק בארה"ב:
http://gamer.blorge.com/2010/01/16/2009 ... breakdown/
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אתה שוב לא מעודכן. סטארקראפט 2 יצא לפני יומיים, וכבר כמה חודשים שידוע ש:Huber כתב: כבר שנה שעברה הכריזה החברה כי מחירו של Modern Warfare 2 יהיה גבוה מהמקובל בשוק. נראה שגם במשחק הבא מבית היוצר שלהם, Starcraft II יתומחר במחיר גבוה מהמקובל למשחקים בשוק.
...
א) הוא עולה 60$, שזה 10$ יותר ממשחק מחשב ממוצע.
ב) כל קמפיין בו יהווה משחק מלא, כך שבעצם תשלם עד 150$ עבור המשחק המלא (לפני חבילות הרחבה).
ג) אין משחק ברשת מקומית אלא רק דרך שרתי Battle.net, מה שנראה כמו הכנה לגביית תשלום על משחק אונליין.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה חייב לשפוך שמן על המדורה?
פששש... החברה שם באמת הכינו מסחטת כספים משומנת היטב. מה שעצוב הוא שרב הגיימרים בעולם ישלמו את המחיר. מזל שאני לא חובב כגול של הסידרת משחקים הזו. גם בסידרה בה כן הייתי חובב לא הייתי משלם כאלו סכומים. אבל היי - זה אני
ד"א - תעלה לפה יותר חדשות מעניינות ואהיה מעודכן
פששש... החברה שם באמת הכינו מסחטת כספים משומנת היטב. מה שעצוב הוא שרב הגיימרים בעולם ישלמו את המחיר. מזל שאני לא חובב כגול של הסידרת משחקים הזו. גם בסידרה בה כן הייתי חובב לא הייתי משלם כאלו סכומים. אבל היי - זה אני
ד"א - תעלה לפה יותר חדשות מעניינות ואהיה מעודכן
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
חכה, עוד לא שמעת כמה הוא עולה בארץ: 330 ש"ח!!!
מה שכן יש לציין שאורך כל אחד מהקמפיינים הוא כמו משחק שלם וזה לא סתם 3 קמפיינים קטנים שנמכרים שנפרד, למרות שאורך המשחקים היום הרבה יותר קצר מפעם.
אם פעם היית יכול לחרוש על משחק במשך כמה עשרות שעות בלי לסיים אותו היום אין משחק שעובר את ה20 שעות וגם זה נדיב מאד ומוגבל למשחקי אסטרטגיה, בפעולה צריך לקרות נס כדי שהמשחק יהיה ארוך מ8 שעות.
קשה לי להאמין שהם פתאום יתחילו לגבות כסף על אונליין, הם מוכרים את המשחק כשהמולטיפלייר חינמי ואני לא רואה שום אפשרות חוקית שמישהו יתן להם להתחיל לגבות כסף מאנשים שכבר שילמו על המוצר.
מה שכן יש לציין שאורך כל אחד מהקמפיינים הוא כמו משחק שלם וזה לא סתם 3 קמפיינים קטנים שנמכרים שנפרד, למרות שאורך המשחקים היום הרבה יותר קצר מפעם.
אם פעם היית יכול לחרוש על משחק במשך כמה עשרות שעות בלי לסיים אותו היום אין משחק שעובר את ה20 שעות וגם זה נדיב מאד ומוגבל למשחקי אסטרטגיה, בפעולה צריך לקרות נס כדי שהמשחק יהיה ארוך מ8 שעות.
קשה לי להאמין שהם פתאום יתחילו לגבות כסף על אונליין, הם מוכרים את המשחק כשהמולטיפלייר חינמי ואני לא רואה שום אפשרות חוקית שמישהו יתן להם להתחיל לגבות כסף מאנשים שכבר שילמו על המוצר.
Malcontent, הסיבה היחידה שהחיבור הוא דרך שרתי BATTLE.NET היא כדי למנוע פיראטיות.
כמובן שזה מהלך מטומטם ולא יעיל כי בסופו של דברהפיראטים תמיד מסתדרים ומי שסובל אלה האנשים שקונים את המשחק ולא נהנים מהפיצ'ר של משחק הרשת ב-LAN.
כמובן שזה מהלך מטומטם ולא יעיל כי בסופו של דברהפיראטים תמיד מסתדרים ומי שסובל אלה האנשים שקונים את המשחק ולא נהנים מהפיצ'ר של משחק הרשת ב-LAN.
-
Huber
- חבר במועדון HT

למה לפני יומיים? הבנתי שהוא יצא רישמית רק אתמול:
http://www.dailytech.com/StarCraft+II+W ... e19159.htm
http://www.dailytech.com/StarCraft+II+W ... e19159.htm
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הוא יצא ב27 לחודש, אבל ברחבי העולם (וגם בארץ) חנויות נשארו פתוחות עד חצות בשביל להתחיל למכור, ככה שאפשר להגיד שזה כבר יומיים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הובר, עוד פעם אתה בוכה ?
19 מליארד זה לא 20 מליארד !
זו מכונת כספים משומנת, ואני מאמין בלב מלא שישלמו להם עד הסנט האחרון כל מה שיבקשו. אני מקווה שהפעם הפיראטים ימצאו את עצמם בחוץ ולא המשלמים ההגונים, יש גבול...
זו מכונת כספים משומנת, ואני מאמין בלב מלא שישלמו להם עד הסנט האחרון כל מה שיבקשו. אני מקווה שהפעם הפיראטים ימצאו את עצמם בחוץ ולא המשלמים ההגונים, יש גבול...
Vocare Ad Regnum
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אקטיוויז'ן מדברת כבר הרבה זמן על גביית כסף תמורת משחק ברשת. בובי קוטיק, המנכ"ל, אמר שאם היה יכול, היה גובה כסף על לשחק ברשת ב Call of Duty. בליזארד (שהתמזגה עם אקטיוויז'ן) עושה את רוב הכסף שלה מתשלום קבוע על משחק ברשת (World of Warcraft). באמת נראה לך כל כך בלתי נתפס שבעתיד הם יגבו כסף על המשחק ברשת?nokobik כתב:Malcontent, הסיבה היחידה שהחיבור הוא דרך שרתי BATTLE.NET היא כדי למנוע פיראטיות.
כמובן שזה מהלך מטומטם ולא יעיל כי בסופו של דברהפיראטים תמיד מסתדרים ומי שסובל אלה האנשים שקונים את המשחק ולא נהנים מהפיצ'ר של משחק הרשת ב-LAN....
-
Huber
- חבר במועדון HT

מצמצים בעלויות פיתוח של הסינגל פלייר (מי שלא שם לב האורך הולך ומצטמצם מכותר לכותר) בשביל לפתח מולטי פלייר רחב יותר וגם על זה בסוף ידרשו תשלום. אני מרגיש בר מזל שכל נושא משחקי הרשת לא מדבר אליי מצד אחד (אני לא קהל היעד/הפרה החולבת שלהם) ונפגע מצד שני (מה שאני כן נהנה ממנו הסינגל פלייר, הולך ומצטמצם משנה לשנה).
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

HUBER, תנודות השוק מראות שאם חברות נוטשות שוק מסויים, לצורך העניין שור הסינגל פלייר על גבי דיסק או סינגל פלייר. אם יהיה שם עדיין צורך - מישהו ימלא אותו ואז האחרות ירוצו בחזרה. השאלה היא מי ישבר קודם ? אני מסרב לשחק און ליין, לא מעניין אותי, הפרוצדורה של המתנה לשרת עם רוחבי הסרט והשרתים של סוני מוציאים את החשק להתנסות בזה.
Vocare Ad Regnum
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

טנדברג - השוק משתנה. אני לא בטוח שזה שתחכה שיחזרו למשחקי סינגל פלייר מושקעים באמת יגרום לזה לקרות.
למשל - פעם כולם שיחקו בקווסטים. היום אפשר לספור על יד אחת את הקווסטים שהם משחקי AAA שיצאו בשנים האחרונות. הביקוש נמוך מאוד, ולכן כל מיני אתרי מעריצים והפקות עצמאיות ממלאים את החלל הזה. פה ושם יש יוצאי דופן, כמו המשחקים של Telltale או החידושים של אי הקופים, אבל הם בודדים, וגם הם לא משחקי AAA. הדבר הכי קרוב לזה הוא Heavy Rain, ולא נראה לי שהוא הולך לשנות את פני הגיימינג לנצח או משהו כזה.
למשל - פעם כולם שיחקו בקווסטים. היום אפשר לספור על יד אחת את הקווסטים שהם משחקי AAA שיצאו בשנים האחרונות. הביקוש נמוך מאוד, ולכן כל מיני אתרי מעריצים והפקות עצמאיות ממלאים את החלל הזה. פה ושם יש יוצאי דופן, כמו המשחקים של Telltale או החידושים של אי הקופים, אבל הם בודדים, וגם הם לא משחקי AAA. הדבר הכי קרוב לזה הוא Heavy Rain, ולא נראה לי שהוא הולך לשנות את פני הגיימינג לנצח או משהו כזה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

Malcontent, כתבתי אם יהיה צורך. ברור לי שאו שהשוק ישתנה וזהו, או שהיצרנים ישתנו, שינוי שוק מתאפשר רק אם הצרכנים נותנים לזה יד. יש המון דוגמאות למקרים בהם יצרנים הנהיגו ניסיון לשינוי וכשלו. אם אנחנו כגיימרים נלך כמו עדר ונוותר על הסינגל פלייר - אנחנ ונמצא עצמנו במצב בו לא נוכל לשאת ולתת על מה אנחנו מוכנים לשלם, אל אעל איך אנחנ ונשלם. מעבר לזה, ציינתי בהודעה הקודמת שאני לא חסיד של און ליין, במיוחד לא של סוני. תן לי את השקט שלי כשהילד ישן ואישתי לא בבית ואני יכול לשחק כמה שעות בכיף, למה אני צריך אותם און ליין ?
Vocare Ad Regnum
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

שמע, גם אני לא מת על אונליין בלי קשר לילד ולאישה, אבל אני גם לא פוסל את זה על הסף - מאוד נהניתי מהאונליין של קילזון 2 ויש משחקים שבהם אפשר לשחק אונליין בקמפיין, כמו בורדרלנדס הנהדר או צבא של שניים, שלא רק שאפשר לשחק אותו אונליין, אלא שהוא לא שווה הרבה בשום צורה אחרת.
אני לא חושב שהסינגל נעלם. יש חברות שמוותרות עליו לטובת המולטי, אבל עדיין לא חסרים משחקי סינגל בלבד (GOW3, סדרת מאס אפקט), משחקים שבהם הסינגל מושקע מאוד (אנצ'רטד 2, קילזון 2) ומשחקים ששמים צוות נפרד לכל אחד מהרכיבים בשביל לשמור על איכות גבוהה בשניהם (רזיסטנס 2, Medal of Honor).
אני לא חושב שהסינגל נעלם. יש חברות שמוותרות עליו לטובת המולטי, אבל עדיין לא חסרים משחקי סינגל בלבד (GOW3, סדרת מאס אפקט), משחקים שבהם הסינגל מושקע מאוד (אנצ'רטד 2, קילזון 2) ומשחקים ששמים צוות נפרד לכל אחד מהרכיבים בשביל לשמור על איכות גבוהה בשניהם (רזיסטנס 2, Medal of Honor).
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כחובב מושבע של RPG ( ו STARTCRAFT בפרט) אני ממתין בציפייה למשחק ואפילו מוכן לקנות PC עבורו (רק שלא יהיה עוד פלופ, אני בקושי התאוששתי מ SPORE
).
מה שאני לא מבין זה את התמחור של כל קמפיין כמשחק נוסף.
מבחינת מאמץ פיתוח התשתית והמנוע כבר קיימים ובעצם מדובר מקסימום בהרחבה.
יכול להיות שתהייה מושקעת ורצינית ולכן היא לא חלק מהמשחק המקורי אבל עדיין מדובר בהרחבה.
מדוע לתמחר כל קמפיין כזה כמשחק חדש? (חוץ מהרצון לשבור את שיא ההכנסות)
מה שאני לא מבין זה את התמחור של כל קמפיין כמשחק נוסף.
מבחינת מאמץ פיתוח התשתית והמנוע כבר קיימים ובעצם מדובר מקסימום בהרחבה.
יכול להיות שתהייה מושקעת ורצינית ולכן היא לא חלק מהמשחק המקורי אבל עדיין מדובר בהרחבה.
מדוע לתמחר כל קמפיין כזה כמשחק חדש? (חוץ מהרצון לשבור את שיא ההכנסות)
שום דבר עוד לא סגור , אף אחד לא מבטיח שיקחו על זה מחיר של משחק מלא . .התירוץ שלהם הוא שכל קמפיין הוא כמו משחק מלא (בקמפיין שהוציאו אתמול יש 26 משימות),בכל אופן במולטיפלייר כל הגזעים פתוחים ז"א שלא צריך לקנות את הקמפיין של הפרוטוס/זרג בשביל לשחק איתם און-ליין מה שבגדול אומר שאף אחד כמעט לא יקנה את שני הקמפיינים האחרים . . .לא נראה לי שעוד יש הרבה אנשים שמוכנים לשלם כל כך הרבה על חלק ממשחק שגם ככה מה שחשוב בו זה משחק הרשת ומשחק הרשת פתוח עבורם מההתחלה . . .גם ככה המחיר של המשחק הוא 60$ (שאולי זה מחיר שלנו חובבי הקונסולות נראה רגיל ,אבל הוא ממש לא רגיל עבור משחק מחשב)
ממש לא קשה.Malcontent כתב:אקטיוויז'ן מדברת כבר הרבה זמן על גביית כסף תמורת משחק ברשת. בובי קוטיק, המנכ"ל, אמר שאם היה יכול, היה גובה כסף על לשחק ברשת ב Call of Duty. בליזארד (שהתמזגה עם אקטיוויז'ן) עושה את רוב הכסף שלה מתשלום קבוע על משחק ברשת (World of Warcraft). באמת נראה לך כל כך בלתי נתפס שבעתיד הם יגבו כסף על המשחק ברשת?nokobik כתב:Malcontent, הסיבה היחידה שהחיבור הוא דרך שרתי BATTLE.NET היא כדי למנוע פיראטיות.
כמובן שזה מהלך מטומטם ולא יעיל כי בסופו של דברהפיראטים תמיד מסתדרים ומי שסובל אלה האנשים שקונים את המשחק ולא נהנים מהפיצ'ר של משחק הרשת ב-LAN.......
רק שהם לא יכולים לגבות סתם ככה פתאום כסף על משחק באונליין עבור משחק ששווק.
דוגמא למה שאני אומר אתה יכול לקחת מקונאמי שהחליטו שבפרו אבולושן לא יהיה משחק LAN מהגרסה החמישית ואליך, אך ורק בגלל הפיראטיות.