Dragon Age 'Golems of Amgarrak' DLC בדרך
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.joystiq.com/2010/07/27/previ ... arrak-dlc/
אם אתם כמוני ושיחקתם במשחק ובכל ההרחבת שלו, תשמחו לדעת שיוצאת בקרוב הרחבה חדשה. בלינק שלמעלה ישנם עוד פרטים על ההרחבה אבל לצערנו לא מועד הגעה לשוק או תמחור.[/b]
אם אתם כמוני ושיחקתם במשחק ובכל ההרחבת שלו, תשמחו לדעת שיוצאת בקרוב הרחבה חדשה. בלינק שלמעלה ישנם עוד פרטים על ההרחבה אבל לצערנו לא מועד הגעה לשוק או תמחור.[/b]
-
Huber
- חבר במועדון HT

סיימתי את המשחק העלילה המרכזית עם כל המשימות משנה (לא ההרחבות) ב 3-4 סופי שבוע אם זכור לי היטב. המחשב שלי די חזק אז המעבר מאיזור לאיזור הוא די מהיר. הממשק מבחינתי היה די נוח.
מבחינת ההרחבות שיחקתי בכולן חוץ מ Darkspawn Chronicles שעדיין לא הספקתי להגיע אליה.
זה המשחק שהעביר לי הכי הרבה שעות משחק בשנים האחרונות - היה שווה כל אגורה ומוכיח שאפשר ליצור משחקים בעלי יותר מ 4-8 שעות משחק בעלות שפוייה. ממש הצטערתי שזה נגמר.
מבחינת ההרחבות שיחקתי בכולן חוץ מ Darkspawn Chronicles שעדיין לא הספקתי להגיע אליה.
זה המשחק שהעביר לי הכי הרבה שעות משחק בשנים האחרונות - היה שווה כל אגורה ומוכיח שאפשר ליצור משחקים בעלי יותר מ 4-8 שעות משחק בעלות שפוייה. ממש הצטערתי שזה נגמר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן. קראתי את הביקורות לפני ששיחקתי במשחק וצויין שם בפירוש שהחוויה שונה על הקונסולה עקב ממשק השליטה/מצלמה. חוצמזה אצלי פסיכולוגית RPG זה PC, מאז ומתמיד