קונה בקרוב טלוויזיה ומתלבט בין מזרימי מדיה
אני בקרוב קונה טלוויזית LCD ואני זקוק למכשיר מדיה טוב ואני מתלבט בין כמה.
שמעתי שהמזרים מדיה POPCORN HOUR הוא הטוב ביותר בשוק אבל גם יקר.
ויש את הXTREAMER שהוא גם טוב ויותר זול.
אבל אתם מבינים יותר טוב ממני אז בגלל זה אני שואל אתכם.
1.אני צריך שהמזרים יתמוך בכל סוגי המדיה, וכמעט בכל הפורמטים הקיימים.
שיתמוך בHD בפורמט MKV ובפורמט AVCHD.
2.חשוב לי מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית בכתוביות.
3.שהמכשיר יהיה טוב והמערכת שלו טובה ונוחה לשימוש ולא איטית (הבנתי שלמערכת של XTREAMER יש לפעמים תקיעות ובאגים זה נכון?)
4.ראיתי שלא מזמן XTREAMER הוציאו תוכנה חדשה שנקרת ג'וקבוקס וזאת תצוגה נוחה ויפה יותר לספריית סרטים עם תמונה של כל סרט וכל הפרטים על כל סרט שמורדים אוטומטית מהאינטרנט. זה עובד טוב? יש דבר כזה גם לPOPCORN HOUR?
5.הבנתי שלXTREAMER יש מהירות העברת קבצים דרך הרשת דיי נמוכה (של מקסימום 3 מגה לשנייה).
לPOPCORN HOUR יש מהירות גבוהה יותר?
תודה רבה מראש.
שמעתי שהמזרים מדיה POPCORN HOUR הוא הטוב ביותר בשוק אבל גם יקר.
ויש את הXTREAMER שהוא גם טוב ויותר זול.
אבל אתם מבינים יותר טוב ממני אז בגלל זה אני שואל אתכם.
1.אני צריך שהמזרים יתמוך בכל סוגי המדיה, וכמעט בכל הפורמטים הקיימים.
שיתמוך בHD בפורמט MKV ובפורמט AVCHD.
2.חשוב לי מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית בכתוביות.
3.שהמכשיר יהיה טוב והמערכת שלו טובה ונוחה לשימוש ולא איטית (הבנתי שלמערכת של XTREAMER יש לפעמים תקיעות ובאגים זה נכון?)
4.ראיתי שלא מזמן XTREAMER הוציאו תוכנה חדשה שנקרת ג'וקבוקס וזאת תצוגה נוחה ויפה יותר לספריית סרטים עם תמונה של כל סרט וכל הפרטים על כל סרט שמורדים אוטומטית מהאינטרנט. זה עובד טוב? יש דבר כזה גם לPOPCORN HOUR?
5.הבנתי שלXTREAMER יש מהירות העברת קבצים דרך הרשת דיי נמוכה (של מקסימום 3 מגה לשנייה).
לPOPCORN HOUR יש מהירות גבוהה יותר?
תודה רבה מראש.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
קודם כל המחירים דיי דומים אם אתה לוקח את הדגם A200 של פופקורן מול האקסטרימר
1.שניהם ינגנו לך MKV ובלו ריי, אני משאר שאם אתה רוצה בלו ריי מלא אתה רוצה גם פורמטי סאונד חדשים ואת זה יש במכשירי הפופקורן ובמכשירי האקסטרימר תמצא את זה בדגם הPro
2.בכתוביות שני המכשירים תומכים בצורה מלאה. בממשק כרגע בחברת פופקורן העברית הפוכה.
3.אין לי אקסטרימר כך שקשה לי להגיד בקשר לבאגים. יש לי A110 והוא לא נתקע, הוא לא מהיר במיוחד אבל לא איטי.
4.למכשירי הפופקורן יש מגוון רחב של אופציות לjukebox. מה יותר נוח ויותר טוב אתה תצטרך להחליט. במכשירי הפופקורן יש תמיכה גם בשליפת מידע מאתר סרטים (מה שאומר תקצירים בעברית) אני משער שגם לאקסטרימר זה יגיע בקרוב (אני רק משער אני לא בטוח)
5.נתוני ההזרמה של מכשירים מבוססי NMT טובים יותר משל חברת אקסטרימר.
1.שניהם ינגנו לך MKV ובלו ריי, אני משאר שאם אתה רוצה בלו ריי מלא אתה רוצה גם פורמטי סאונד חדשים ואת זה יש במכשירי הפופקורן ובמכשירי האקסטרימר תמצא את זה בדגם הPro
2.בכתוביות שני המכשירים תומכים בצורה מלאה. בממשק כרגע בחברת פופקורן העברית הפוכה.
3.אין לי אקסטרימר כך שקשה לי להגיד בקשר לבאגים. יש לי A110 והוא לא נתקע, הוא לא מהיר במיוחד אבל לא איטי.
4.למכשירי הפופקורן יש מגוון רחב של אופציות לjukebox. מה יותר נוח ויותר טוב אתה תצטרך להחליט. במכשירי הפופקורן יש תמיכה גם בשליפת מידע מאתר סרטים (מה שאומר תקצירים בעברית) אני משער שגם לאקסטרימר זה יגיע בקרוב (אני רק משער אני לא בטוח)
5.נתוני ההזרמה של מכשירים מבוססי NMT טובים יותר משל חברת אקסטרימר.
1. והפופקורן תומך גם בAVCHD?knazi כתב:קודם כל המחירים דיי דומים אם אתה לוקח את הדגם A200 של פופקורן מול האקסטרימר
5.נתוני ההזרמה של מכשירים מבוססי NMT טובים יותר משל חברת אקסטרימר....
4.לא הבנתי גם חברת פופקורן הוציאה ג'וקבוקס משלה?
ואיפה אני יכול לראות איך זה עובד בפופקורן?
5.אני דיברתי על העברת קבצים ולא נתוני ההזרמה.
ראיתי ברשת שאנשים התלוננו שבXtreamer קבצים עוברים בשיתוף ברשת למכשיר במהירות עד 3 מגה לשניה שזה איטי מאוד.
מה המהירות המקסימלית שאפשר להעביר לפופקורן קבצים בשיתוף ברשת?
תודה מראש
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
1. כן הוא תומך
4.כן יש לה ג'וקבוקס משלה. יש אופציות או לאחד פנימי שרץ מתוך הפופקורן או לכזה שאתה מריץ דרך המחשב. כרגע בפיתוח אחד יותר מתקדם שרץ מתוך הפופקורן שלא ברור תאריך היציאה שלו
הנה דוגמא לאחת מהאופציות להצגת הסרטים בפופקורן, כמובן שיש הרבה אופציות
http://www.hometheater.co.il/vt98944.Ae ... 7%99%D7%A8
5.אני לא יודע להגיד לך במדיוק. אני יודע שבכלליות למכשירי הפופקורן יש את יכולות הרשת הטובות ביותר. אני בטוח שמשתמשמים אחרים פה כמו זיו יידעו לענות על זה בצורה מדוייקת יותר. או שתוכל לבדוק בביקורת של זיו על הC200
4.כן יש לה ג'וקבוקס משלה. יש אופציות או לאחד פנימי שרץ מתוך הפופקורן או לכזה שאתה מריץ דרך המחשב. כרגע בפיתוח אחד יותר מתקדם שרץ מתוך הפופקורן שלא ברור תאריך היציאה שלו
5.אני לא יודע להגיד לך במדיוק. אני יודע שבכלליות למכשירי הפופקורן יש את יכולות הרשת הטובות ביותר. אני בטוח שמשתמשמים אחרים פה כמו זיו יידעו לענות על זה בצורה מדוייקת יותר. או שתוכל לבדוק בביקורת של זיו על הC200
אוקי תודה על העזרה!knazi כתב:1. כן הוא תומך
5.אני לא יודע להגיד לך במדיוק. אני יודע שבכלליות למכשירי הפופקורן יש את יכולות הרשת הטובות ביותר. אני בטוח שמשתמשמים אחרים פה כמו זיו יידעו לענות על זה בצורה מדוייקת יותר. או שתוכל לבדוק בביקורת של זיו על הC200...
אני מקווה שזיו יראה את ההודעה ויעזור לי.
אז הבנתי שהמכשירים נותנים בערך אותו דבר
אז לשאלה הסופית איזה דגם מחברת פופקורן ואיזה דגם מחברת אקסטרימר אתה ממליץ?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא בדיוק אותו הדבר...
אם אתה מתמקד בתכני HD בסיסיים אז התמורה תהיה דומה.
במידה ותרצה תכני בלו-ריי, הפופקורן נותן להם מענה ראוי, בעוד שהאקסטרימר לא תומך בחלקם. לפופקורן יש יתרון בהזרמה של תכנים טובעניים, ולפופקורן יש אפשרויות JB מגוונות יותר.
במידה ותרצה תכני בלו-ריי, הפופקורן נותן להם מענה ראוי, בעוד שהאקסטרימר לא תומך בחלקם. לפופקורן יש יתרון בהזרמה של תכנים טובעניים, ולפופקורן יש אפשרויות JB מגוונות יותר.
לא הבנתי כמה דבריםIrus כתב:לא בדיוק אותו הדבר...
במידה ותרצה תכני בלו-ריי, הפופקורן נותן להם מענה ראוי, בעוד שהאקסטרימר לא תומך בחלקם. לפופקורן יש יתרון בהזרמה של תכנים טובעניים, ולפופקורן יש אפשרויות JB מגוונות יותר....
אני צופה בתכני Bluray (לא דיסקים) אבל הבנתי שהאקסטרימר תומך בכולם לא?
מה זאת הזרמה של תכנים טובעניים?
ולא הבנתי אין פשוט JB אחד רשמי של החברה כמו שעכשיו יצא לאקסטרימר?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
גם זיו דיבר על זה:
בכל מקרה, ה-JB של האקסטרימר עדיין בגרסת בטא ויש לו מגבלות רבות. JB מובנה לפופקורנים אמור לצאת, אבל לא ידוע בדיוק מתי...ziv_r כתב:לחבורת ה NMT יכולות Movie JukeBox הרבה יותר גמישות, אינספור סקינים ומראה טוב יותר של ה Movie JukeBox, גם עבודה מהירה יותר בניווט.
חבורת ה NMT בעלי יכולות הזרמה טובות יותר מהרשת. זה מגיע לידי ביטוי בניגון תכני Blu-ray בעלי קצב נתונים גבוה.
חבורת ה NMT מותאמת יותר לניגון כותרי Blu-ray. זה בא לידי ביטוי על ידי תמיכה בקצב נתונים גבוה יותר כפי שנאמר בסעיף קודם, יכולת תפריטים עבור AVCHD & HDMV וניגון נכון יותר של Blu-ray Rips. ה Xtreamer נכשל בניגון הרבה כותרים....
אוקי אז אני מבין שבכל הדברים הפופקורן יותר טוב חחIrus כתב:גם זיו דיבר על זה:
בכל מקרה, ה-JB של האקסטרימר עדיין בגרסת בטא ויש לו מגבלות רבות. JB מובנה לפופקורנים אמור לצאת, אבל לא ידוע בדיוק מתי...ziv_r כתב:לחבורת ה NMT יכולות Movie JukeBox הרבה יותר גמישות, אינספור סקינים ומראה טוב יותר של ה Movie JukeBox, גם עבודה מהירה יותר בניווט.
חבורת ה NMT בעלי יכולות הזרמה טובות יותר מהרשת. זה מגיע לידי ביטוי בניגון תכני Blu-ray בעלי קצב נתונים גבוה.
חבורת ה NMT מותאמת יותר לניגון כותרי Blu-ray. זה בא לידי ביטוי על ידי תמיכה בקצב נתונים גבוה יותר כפי שנאמר בסעיף קודם, יכולת תפריטים עבור AVCHD & HDMV וניגון נכון יותר של Blu-ray Rips. ה Xtreamer נכשל בניגון הרבה כותרים.......
אז הJB של הפופקורן זה שאנשים הכינו?
ובסופו של דבר מה אתה ממליץ על איזה מכשיר יעשה את העבודה למה שאני רוצה ובמחיר הזול ביותר?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יכולת לנגן בלוריי מלא, מקום לכונן DVD/בלוריי ועוד
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כלומר אתה תנגן קובץ מהרשת/כונן HDD וזה ייראה כאילו לקחת בלוריי מקורי ושמת בכונן בלוריי ייעודי.
עם כל הפתיחים תפריטים ושאר עניינים
עם כל הפתיחים תפריטים ושאר עניינים
אני לא משתמש בזהItay_Pollak כתב:כלומר אתה תנגן קובץ מהרשת/כונן HDD וזה ייראה כאילו לקחת בלוריי מקורי ושמת בכונן בלוריי ייעודי.
עם כל הפתיחים תפריטים ושאר עניינים...
אני משתמש בסרטי BLURAY רק
מה שכן אני משתמש זה AVCHD
שזה כאילו הכונן הופך לדיסק BLURAY
אבל זה הבנתי האקסטרימר כן תומך