זקוק לעזרה לרסיבר הרמן קרדון AVR 260 וחיבור HDMI

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #1 

שלום רב, רכשתי את הרסיבר לפני שבוע. החיבור שלי נראה ככה:

סטרימר פופקורן C200 מחובר לרסיבר ב HDMI, יציאת ה HDMI של הרסיבר מחוברת לטלוויזה.
הטלוויזיה שלי היא סמסונג M81 שתומכת ב HDMI 1.3.
הבעיה היא שבחיבור הזה הטלוויזה מאבדת את סיגנל הוידאו לאחר דקה, מקבלים מסך כחול על הודעה "mode not supported".
יש לציין שכאשר הפופקורן מחובר ישירות למסך - אין שום בעיה.
כמו כן, ניסיתי להחליף את כבל ה HDMI שמחבר בין הרסיבר למסך - הבעיה לא נפתרה.
שידרגתי את תוכנת הרסיבר לגרסה האחרונה, אך הבעיה לא נפתרה. פניתי לתמיכה של ניופאן, באופן מפתיע הם באמת מנסים לעזור לי - חסכו לי את הצורך להביא את הרסיבר למעבדה שלהם, כי הם מבינים ששם לא יפתרו את הבעיה, ואמרו שיפנו להרמן קרדון בשאלה.
האם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

היי
אני לא מאוד מאמין שזה יעזור, אבל תנסה לחבר את הפופקורן לאחת מהכניסות האחרות של הרסיבר. לפעמים יש הבדלים.

juv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 196
שם מלא: יובל אינדיצקי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

ההודעה היא של הרסיבר או של הטלוויזיה?

avrla
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102

שליחה #4 

הרסיבר שלך לא אוהב אולי את הסטרימר :-)

טוב בכל מקרה, הכל מתחיל ונגמר במעבד התמונה שעושה upscaling ומשנה נתוני ריפרוש ורזולציה. זה מה שגורם להבדלים בין חיבור ישיר

נסה לנטרל/לבטל . תשחק בהגדרת שה ה- video . אתה יכול להוריד ל 1080i או ל 720p וכך הלאה. מעניין אם זה יעזור

האמת שקשה לי להאמין שמדובר בתקלת חומרה. רוב הסיכויים שזה עניין של הגדרות. אשמח אם תעדכן

nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

ההודעה היא של הטלוויזה, שיחקתי המון בהגדרות, אך לא ניסיתי להוריד ל 1080I. אני גם אנסה כניסה אחרת ברסיבר (יש 3).
אשמח אם מישהו יחשוב על דבר נוסף, ואני מבטיח לעדכן.

nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

עדכון:
החלפת כניסת HDMI ברסיבר לא פתרה את הבעיה.
הורדת הרזולוציה ל 1080I ו720P גרמה לבעיה להופיע בתכיפות פחות גבוהה (אחת ל 10 דקות במקום אחד לדקה),אבל זה ממש לא פתרון.
נגמרו לי הכדורים במחסנית, אני די מיואש.
כרגע התוכנית שלי היא לרכוש מפצל HDMI. בצורה כזאת הפופקורן יוציא HDMI ישירות לטלוויזיה, אבל גם למגבר. כך אוכל לקבל את הפורמטים החדשים למגבר, וגם 1080P על המסך. הבעיתיות בפתרון הזה היא שלא יהיה לי OSD של המגבר.
אשמח אם מישהו יכול לחשוב על הצעה נוספת לפתרון הבעיה.
תודה,
ניר

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #7 

אני לא מבין אותך. מדובר במוצר תקול או משהוא כזה. למה אתה לא מתעקש על תיקון/החלפה?

nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

לא נראה לי שיש פה תקלה, אלא בעיה באינטגרציה של כל הסטאפ הזה.
מעבר לכך, לא הזכרתי את זה (מתנצל) אבל כבר פניתי לניופאן, למזלי הם חסכו ממני את הצורך להביא את הרסביר למעבדה, ומבינים שלא יראו אותה שם. אגב - בחיבור מפענח מקס HD למגבר - אין שום בעיה. ניופאן הבטיחו לי שהם שולחים שאיךתה בנושא להרמן קרדון.

avrla
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102

שליחה #9 

לפי הודעה השגיאה הבעיה היא בהתאמה של קצב רפרוש ביציאה מהרסיבר לקצב רפרוש שה- TV מסוגלת לעמוד בו. ה- TV לא מסוגלת להציג תמונה בתדירות רפרוש שהמעבד זורק ביציאה.. לפעמים זה קשור לרכיב כניסה

ניסיתי אולי לקנפג את הסטרימר , להוריד קצב ריפרוש (לא היה לי סטרימר אז לא יודע אם זה אפשרי)?

יש לי מכשיר דומה עם מדיה סנטר ומסך של LG ואין לי בעיה מהסוג הזה. יש לי בעיה אחרת שמדי פעם, במשחק בין מצבי וידאו שונים, HDMI, אנלוגי וכ"ו. אני מקבל כזה פס מעצבן למעלה. אבל אז אני מריץ "סריקת תמונה" ב- LCD וזה נעלם.
זה קורא כאשר אני עובר מסרט במידה סטרירמר , למקור אנלוגי כמו כבלים (ששם חיברתי כניסה לקומפוזיט). בכל מקרה סריקת תמונה ב- LG והכל נעלם ואפילו התמונה נהיית מתאימה יותר למקור.

nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

ניסיתי לשחק בסטרימר עם קצב הרפרוש, בין 50 ל 60 הרץ. זה לא עזר. הסטרימר תומך גם ב 24 הרץ אבל המסך לא, אז לא ניסיתי ערך זה.
כמו כן, אינני יודע מה זה סריקת תמונה, אני לא מכיר תכונה כזו במסך שלי.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”