איזו תכונה ברסיבר תאפשר מיתוג אודיו ב HDMI ?
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
איזה רסיבר יש לך?avrla כתב:אצלי הבעיה שכאשר אני מקבל אודיו מ- HDMI אני לא יכול להעביר למצבי סראונד מיוחדים של הרסיבר.
ואז אני נאלץ להעיבר גם חיבור אנלוגי...
אצלי כל המקורות מחוברים ב HDMI ולריסבר ואין לי שום בעיה להעביר לכל מצב סראונד או הדמייה של הרסיבר...
אתה עם WINDOWS 7 ?avrla כתב:יש לי רסיבר Harman Kardon 260 .
אני לא מצליח להעביר את הרסיבר לכל מצבי סראונד. אני אוהב לשמוע youtube ב סטראו 7 ערוצים.
בחיבור אנלוגי אין את הבעיה. רק בחיבור HDMI/דיגיטלי יש את הבעיה
אולי יש לזה פתרון....
תלך ל ICON של ה רמקול למטה בצד ימין -> PLAY BACK DEVICES ->תבחר את ה CONFIGURE
של התקן ה HDMI תמפה אותו ל 7.1 ערוצים .
מיפיתי ל 7.1 ערוצים. עדיין ה- HK לא נותן לי אפשרות לבחור מצבי סראונג כמו pro logic 7 . מה שכן בצפייה בסאונד AC3 אני שומע את כל הרמקולים. הבעיה שב- YOUTUBE אני מקבל רק 2 ערוצים, והרסיבר לא מאפשר לי לשחק בערוצים. בחיבור אנלוגי זה לא קורה.
מדובר בכרטיס קול אינטגרלי של INTEL. בפרטי ה- Device רשום 2 channel . אם כי כאשר אני מקנפג אותו ל 7 ערוצים, אני יכול לראות סרט ולקבל את הסאונד הדיגיטלי בכל הרמקולים (AC3)
באמת כבר אין לי מושג מה לעשות. שיחקתי בהגדרות וכיוונתי את זה ל 24bit , גם לא עזר
צריך אולי להתקשר ליבואן לגבי זה
מדובר בכרטיס קול אינטגרלי של INTEL. בפרטי ה- Device רשום 2 channel . אם כי כאשר אני מקנפג אותו ל 7 ערוצים, אני יכול לראות סרט ולקבל את הסאונד הדיגיטלי בכל הרמקולים (AC3)
באמת כבר אין לי מושג מה לעשות. שיחקתי בהגדרות וכיוונתי את זה ל 24bit , גם לא עזר
צריך אולי להתקשר ליבואן לגבי זה
בניופאן אמרו לי שמכייון שאני מעביר את הסאונד דרך כניסה דיגיטלית, שמיועדת לסאונד מקודד,. במקרה של כניסה דיגיטלית הכל תלוי במקור. מה שנכנס - זה מה שיוצא. לכן המקור צריך לדאוג להדמייה. אלא אם כן, אני יעביר סאונד דרך כניסות אנלוגיות
יש לי כרטיס קול אינטגרלי של INTEL . והכל מקונפג תקין. ב- TESTים אני שומע את כל הרמקולים
זה חוסך כבלים. הכל מועבר דרך 2 כבלי HDMI- מדיה סנטר --->רסיבר--->TV
הסאונד דרך ה- HDMI עובד מצוין בכל הערצים כאשר אני מנגן סרט שמקודד בסאונד כזה (AC3) , שומע הכל כולל הסאב. ממש תענוג
אבל דרך YOUTUBE אני שומע 2 ערוצים. שאר הרמקולים לא עובדים ואין לי אפשרות לבצע הדמייה ברסיבר
מכירים את הבעיה , או שהתומך של ניפאן אולי טעה?
יש לי כרטיס קול אינטגרלי של INTEL . והכל מקונפג תקין. ב- TESTים אני שומע את כל הרמקולים
זה חוסך כבלים. הכל מועבר דרך 2 כבלי HDMI- מדיה סנטר --->רסיבר--->TV
הסאונד דרך ה- HDMI עובד מצוין בכל הערצים כאשר אני מנגן סרט שמקודד בסאונד כזה (AC3) , שומע הכל כולל הסאב. ממש תענוג
אבל דרך YOUTUBE אני שומע 2 ערוצים. שאר הרמקולים לא עובדים ואין לי אפשרות לבצע הדמייה ברסיבר
מכירים את הבעיה , או שהתומך של ניפאן אולי טעה?
טוב.. סידרתי את זה
מה שעשיתי, פשוט במקוום להוציא 7.1 ערוצים מהכרטיס קול. קינפגתי את הכרטיס קול שיוציא סטראו ולא 7.1 ערוצים
וכמו קסם זה פתר את בעיה. הרסיבר לא מקבל את הסאונד מקודד מה שמאפשר לי לבחור מצב הדמיית סראונד איזה שבא לי. וכל שמונת הרמקולים נשמעים עכשיו ביו טיוב
מצד שני, כשאני אנגן סרט AC3 אני אצטרך לשובולקנפג את היציאה ל7.1 ערוצים - LPCM 7.1
רב תודות
מה שעשיתי, פשוט במקוום להוציא 7.1 ערוצים מהכרטיס קול. קינפגתי את הכרטיס קול שיוציא סטראו ולא 7.1 ערוצים
וכמו קסם זה פתר את בעיה. הרסיבר לא מקבל את הסאונד מקודד מה שמאפשר לי לבחור מצב הדמיית סראונד איזה שבא לי. וכל שמונת הרמקולים נשמעים עכשיו ביו טיוב
מצד שני, כשאני אנגן סרט AC3 אני אצטרך לשובולקנפג את היציאה ל7.1 ערוצים - LPCM 7.1
רב תודות