גרסאת בטא חדשה ל-WAZE
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
WAZE הוציאו בשקט גירסאת בטא חדשה לבודקים שלה.
השינויים מפתיעים למדי.
1. אנימציה - פקקי תנועה וכו' עולים עם אנימציה חביבה וזה מוסיף המון.
2. גרפיקה משופרת, ממש מרגישים שיפור במנוע הגרפי
3. ניתן לכבות את התוכנה דרך הממשק, כך שמי שמסיים ניווט יכול פשוט לסגור אותה באופן קל ופשוט.
4. הניווט הפך פשוט יותר - החיפוש נעשה במקביל בכמה מקומות. עדיין אין חיפוש חכם שמנסה להשלים לך או להציע לך אופציות אבל זה ממש נראה שזה בדרך.
יפה מאוד!!!
השינויים מפתיעים למדי.
1. אנימציה - פקקי תנועה וכו' עולים עם אנימציה חביבה וזה מוסיף המון.
2. גרפיקה משופרת, ממש מרגישים שיפור במנוע הגרפי
3. ניתן לכבות את התוכנה דרך הממשק, כך שמי שמסיים ניווט יכול פשוט לסגור אותה באופן קל ופשוט.
4. הניווט הפך פשוט יותר - החיפוש נעשה במקביל בכמה מקומות. עדיין אין חיפוש חכם שמנסה להשלים לך או להציע לך אופציות אבל זה ממש נראה שזה בדרך.
יפה מאוד!!!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
הבטא קיימת רק לאייפון או גם לאנדרואיד? כי ברשימת הורדות במרקט אני לא רואה שיש עידכון לתוכנה.
אני משתמש בתוכנה כבר כמה חודשים ואני יכול להגיד לכם שהיא זייפה בלא מעט פעמים. רק בסופש האחרון ניסיתי להגיע לכיפת הזהב בחיפה (הגנים הבהאים) והתוכנה בכלל לא מצאה את המיקום. ניסיתי לבקש ממנה שתוביל אותי למושבה הגרמנית בחיםה, שוב נאדא. זה לא פעם ראשונה שזה קורה ד"א - בנוסף קרה לי לא פעם שהתוכנה ביקשה ממני לפנות באמצע כביש מהיר לתוך מעקה ההפרדה
דבר נוסף שלא אהבתי בה היא הפיטצ'ר שמזהיר מפני משטרה. בכל עשרות הפעמים שזה צץ באמצע הניווט - אפילו פעם אחת זה לא היה מדוייק, קרי תמיד לא היה שוטר במיקום המוצהר.
אני משתמש בתוכנה כבר כמה חודשים ואני יכול להגיד לכם שהיא זייפה בלא מעט פעמים. רק בסופש האחרון ניסיתי להגיע לכיפת הזהב בחיפה (הגנים הבהאים) והתוכנה בכלל לא מצאה את המיקום. ניסיתי לבקש ממנה שתוביל אותי למושבה הגרמנית בחיםה, שוב נאדא. זה לא פעם ראשונה שזה קורה ד"א - בנוסף קרה לי לא פעם שהתוכנה ביקשה ממני לפנות באמצע כביש מהיר לתוך מעקה ההפרדה
דבר נוסף שלא אהבתי בה היא הפיטצ'ר שמזהיר מפני משטרה. בכל עשרות הפעמים שזה צץ באמצע הניווט - אפילו פעם אחת זה לא היה מדוייק, קרי תמיד לא היה שוטר במיקום המוצהר.
- Huber
- חבר במועדון HT

-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Huber,
זה מסתמך על דיווחים ולכן שוטרים בניידת לרוב יופיעו במפה גם אחרי שעברו למקום אחר.
לגבי טעויות במפה - מה עשית לגבי זה?
יש להם ממשק דיווח על טעויות במפה.
זה מסתמך על דיווחים ולכן שוטרים בניידת לרוב יופיעו במפה גם אחרי שעברו למקום אחר.
לגבי טעויות במפה - מה עשית לגבי זה?
יש להם ממשק דיווח על טעויות במפה.
- Huber
- חבר במועדון HT

ברגע שהוא לא מצא את זה בחיפוש היה אופציה "לא מצאתי את הכתובת הנכונה, הוג=דע לוייז". לחצתי על זה בתקווה שמישהו בצד השני "מקשיב"/מקבל את הדיווח הנ"ל. אחרי שראיתי שעבר כמעט שבוע וכלום לא השתנה פתחתי על זה ת'רד בפורום שלהם:
http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.p ... 660#p46660
לגבי הדיווח על שוטר, אני מוצא את זה מטריד להפליא מכיוון שכמעט בכל המיקרים (ואני די בטוח שאצלי זה היה בכולם) עד שהגעתי למקום כב רלא היה שוטר/ניידת. אצלי כיביתי את הפונקציה - סתם הפריע יותר מאשר הועיל. גם על זה דיווחתי:
http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=3&t=7717
http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.p ... 660#p46660
לגבי הדיווח על שוטר, אני מוצא את זה מטריד להפליא מכיוון שכמעט בכל המיקרים (ואני די בטוח שאצלי זה היה בכולם) עד שהגעתי למקום כב רלא היה שוטר/ניידת. אצלי כיביתי את הפונקציה - סתם הפריע יותר מאשר הועיל. גם על זה דיווחתי:
http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=3&t=7717
Huber, בדרך כלל שאני קורא את ההודעות שלך אני מסכים איתך אבל בעניין השוטר אתה דיי מתקרצץ (כמו שאומרים). לא מתאים לך אז תכבה, אולי לי זה כן מועיל לי ולא אכפת לי מהתרעות שווא?
להגיד בפורום שלהם שיפסיקו לפתח את זה ויתמקדו בדברים אחרים זה קצת הסחפות
להגיד בפורום שלהם שיפסיקו לפתח את זה ויתמקדו בדברים אחרים זה קצת הסחפות
- Huber
- חבר במועדון HT

תשמע, הבעתי את דעתי, כמובן שכל אחד יעשה את השיקול שלו. אני עדיין בדיעה שפיטצ'ר שמצריך יותר תחזוקה מצד המשתמש מאשר מועיל לו - אין לו זכות קיום.
Huber,
הגירסה המעודכנת ביותר ל Waze באנדרואיד היא גירסת 1.8.99.106 שיצאה ב 27/06/2010
http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=11&t=6975
הורדה ישירה מכאן:
http://tiny.cc/and1900
הגירסה המעודכנת ביותר ל Waze באנדרואיד היא גירסת 1.8.99.106 שיצאה ב 27/06/2010
http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=11&t=6975
הורדה ישירה מכאן:
http://tiny.cc/and1900
- Huber
- חבר במועדון HT

אם זו הגירסה האחרונה שיש במרקט - יש לי אותה. איך מוודאים איזו גירסה מותקנת אצלי? בדקתי תחת "תוכנות מותקנות" בהגדרות מכשיר ולא ראיתי שמצויין שם מספר גירסה.
בכל מקרה, למיטב הבנתי זו לא הבטא שעופר מדבר עליה, לפי מה שהבנתי מהפורום שלהם הבטא הנ"ל זמינה כרגע רק לאייפון.
בכל מקרה, למיטב הבנתי זו לא הבטא שעופר מדבר עליה, לפי מה שהבנתי מהפורום שלהם הבטא הנ"ל זמינה כרגע רק לאייפון.
זה לא הגירסה האחרונה שיש במרקט זאת הגירסה האחרונה שקיימת בתר של Waze (אתה יכול להוריד אותה דרך הקישור) זאת לא הגירסה של האייפוןHuber כתב:אם זו הגירסה האחרונה שיש במרקט - יש לי אותה. איך מוודאים איזו גירסה מותקנת אצלי? בדקתי תחת "תוכנות מותקנות" בהגדרות מכשיר ולא ראיתי שמצויין שם מספר גירסה.
בכל מקרה, למיטב הבנתי זו לא הבטא שעופר מדבר עליה, לפי מה שהבנתי מהפורום שלהם הבטא הנ"ל זמינה כרגע רק לאייפון....
- Huber
- חבר במועדון HT

מוזר. למה הם לא מעדכנים במרקט את הגירסה האחרונה? 
- Huber
- חבר במועדון HT

הבנתי. אז אני אשאר עם הגירסה היציבה ברשותכם 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אבל זה כל הרעיון ב-WAZE. איך הם יודעים איפה יש פקקים?...Nunatak כתב:אני הפסקתי את מעט השימוש שעשיתי בתוכנה, ממש לא מתאים לי שהמידע על המיקום שלי נשלח לשרת שלהם....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ולהוסיף על דברי pixies,pixies כתב:אבל זה כל הרעיון ב-WAZE. איך הם יודעים איפה יש פקקים?...Nunatak כתב:אני הפסקתי את מעט השימוש שעשיתי בתוכנה, ממש לא מתאים לי שהמידע על המיקום שלי נשלח לשרת שלהם.......
יש לך גם את יכולת לבטל את שליחת וקבלת המידע משרתי החברה (את המפות אפשר להוריד למכשיר Off Line). אבל כל היתרון של ה Waze זה העידכונים בזמן אמת
כתגובה ל Huber על דיווח המשטרה. אני הרבה פעמים נעזר בדיווח הזה. בעיקר בגלל שלדיווח מצורף זמן. ברגע שדיווח התקבל לפני 5 דקות יש סבירות מאוד גבוה שהשוטר נמצא בנקודה...ברגע שהדיווח התקבל לפני 30 דקות הסיכוי לכך הוא נמוך יותר....אגב, אחד היתרונות הכי גדולים שיש לי בשימוש ה Waze הוא דיווח על תאונות. הצלחתי לחסוך שעות של עמידה בפקק בגלל דיווחים על תאונה שהתקבלו (מלווים בפקק) בכביש מסוים. בעקבות העידכון הספקתי בזמן לעלות על כביש אחר
אני חייב לציין שהגרסה האחרונה דווקא רצה יפה מאוד על מכשיר ה- HD2 ואין תקיעות גם בשיחות נכנסות.
מה שכן מוזר מבחינתי שפעמים רבות הניווט הנבחר לוקח אותי למסלול הארוך יותר, או זה שיש בו פקקים קטנים במקום ללכת על מסלול ארוך מעט יותר אך ללא פקקים ובכבישים מהירים יותר או לחילופין מסלול מהיר ללא פקקים - החלטות הניווט למרות כל המנגנון של דיווחי התנועה מוזרות בעוד שב- IGO ללא מנגנון של דיווחי תנועה ההחלטות טובות יותר במרבית המקרים.
בכלל ניראה לי שבחישוב המשקלים המשקל היחסי למהירות לא מספיק טוב וגם אין התחשבות בדיווחי תנועה, כלומר מבחינת התוכנה מקטע במהירות 90 קמ"ש עם פקק של 40 קמ"ש עדיף על מקטע של 70 קמ"ש.
מה שכן מוזר מבחינתי שפעמים רבות הניווט הנבחר לוקח אותי למסלול הארוך יותר, או זה שיש בו פקקים קטנים במקום ללכת על מסלול ארוך מעט יותר אך ללא פקקים ובכבישים מהירים יותר או לחילופין מסלול מהיר ללא פקקים - החלטות הניווט למרות כל המנגנון של דיווחי התנועה מוזרות בעוד שב- IGO ללא מנגנון של דיווחי תנועה ההחלטות טובות יותר במרבית המקרים.
בכלל ניראה לי שבחישוב המשקלים המשקל היחסי למהירות לא מספיק טוב וגם אין התחשבות בדיווחי תנועה, כלומר מבחינת התוכנה מקטע במהירות 90 קמ"ש עם פקק של 40 קמ"ש עדיף על מקטע של 70 קמ"ש.