שלום רב
אני מניח שהשאלות הללו חוזרות על עצמן, אולם אשמח לקבל קצת ייעוץ לגבי רכישת מכשיר.
אני מתלבט בין רכישת ה Xtreamer Pro לבין ה iAmm NTR82WT .
את ה iAmm NTR82WT אני יכול להשיג במחיר די זול, שקרוב יחסית למחיר ה.PRO ומכאן ההתלבטות.
קראתי את העבודה המרתקת ומושקעת לגבי ה PRO והבנתי את המיגבלות.
מאידך לא מצאתי המלצות, כל שכן שימוש ב iAmm NTR82WT שהבנתי שהיתרון הגדול שלו הוא ביכולתו לנגן Blue Ray אמיתי לעומת ה Xtreamer שקצת מוגבל בתחום.
אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עיני ולספק לי תובנות נוספות.
תודה מראש לכל העונים.
יניב
המלצה מזרים מדיה Xtreamer Pro או iAmm NTR82WT
הבנת לא נכון. גם ה 83 וגם ה82 לא מסוגנים לנגן בלו ריי עם תפריטים מלאים בז'וואה בדיוק כמו ה Xים. היתרון ל ה IAMM הוא רק יכולת ההקלטה האנלוגית. אם זה חשוב לך אז עדיף את ה 83 ללא ה WT שכן הוא מגיע עם מקלט DTT. הבעיה עם כל ה IAMM היא קושחה מאד בסיסית ולא מפותחת. ליצרן אין את הכלים כדי להמשיך ולפתח את הקושחה מעבר לגרסתה הבסיסית. ל X יש קהל משתמשים הרבה יותר גדול וקהילת מפתחים. אם אתה לא זקוק להקלטה, אז לך על ה X PRO ואם חשוב לך ניגון בלוראי מלא, לך על ה C200.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
המון תודה לעונים
תודה על המידע.
זה לא שלא הבנתי נכון. זה פשוט המידע שקיבלתי לגבי ה NTR82WT מאחת החנויות כששאלתי מה ההבדל ומדוע להעדיף את ה 82WT. הטענה הייתה שהוא יכול לנגן בלו רי אמיתי לעומת ה Xtreamer שלא ממש יכול.
לגבי תקציב ( +- 1,200 ש") , אבל את ה NTR 82 אני יכול לקנות ב כ 1,300 ש"ח לעומת המחיר בחנויות ולכן שאלתי.
ושוב תודה על התשובה.
יניב
זה לא שלא הבנתי נכון. זה פשוט המידע שקיבלתי לגבי ה NTR82WT מאחת החנויות כששאלתי מה ההבדל ומדוע להעדיף את ה 82WT. הטענה הייתה שהוא יכול לנגן בלו רי אמיתי לעומת ה Xtreamer שלא ממש יכול.
לגבי תקציב ( +- 1,200 ש") , אבל את ה NTR 82 אני יכול לקנות ב כ 1,300 ש"ח לעומת המחיר בחנויות ולכן שאלתי.
ושוב תודה על התשובה.
יניב