איזה מודם ראוטר של בזק ממולץ לרשת ביתית ?
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום לכולם !
איני יודע אם אני בקבוצת הפורום הנכונה...אבל, יש לי בעית חיבור לרשת הקווית שמחוברת ישירות לאקסטרימר (ניתוקים וגלישה במהירות נמוכה וכ"ו) . כרגע הדגם שברשותי הוא ראוטר מודם מסוג SIEMENS SL2-141 (לא תומך בתקן N). אשמח באם מי מבעלי הניסיון כאן בפורום, יוכל לומר לי או להמליץ על דגם של ראוטר/מודם אמין יותר?
תודה לעונים.
לא יודע...אבל משום מה יש לי את ההרגשה שאני חסום מלקבל תגובות של חברים בפורום !!!
זה כבר הפוסט השני שלי בחודשיים האחרונים ומשום מה אני לא מקבל שום תגובה על שאלותי !!
מישהו יכול לומר לי מה הסיפור פה? אולי ההנהלה?!!
איני יודע אם אני בקבוצת הפורום הנכונה...אבל, יש לי בעית חיבור לרשת הקווית שמחוברת ישירות לאקסטרימר (ניתוקים וגלישה במהירות נמוכה וכ"ו) . כרגע הדגם שברשותי הוא ראוטר מודם מסוג SIEMENS SL2-141 (לא תומך בתקן N). אשמח באם מי מבעלי הניסיון כאן בפורום, יוכל לומר לי או להמליץ על דגם של ראוטר/מודם אמין יותר?
תודה לעונים.
לא יודע...אבל משום מה יש לי את ההרגשה שאני חסום מלקבל תגובות של חברים בפורום !!!
זה כבר הפוסט השני שלי בחודשיים האחרונים ומשום מה אני לא מקבל שום תגובה על שאלותי !!
מישהו יכול לומר לי מה הסיפור פה? אולי ההנהלה?!!
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
קודם כל אתה לא בדיוק בפורום הנכון יש פורום רשתות ואינטרנט אבל לא נורא
בכל מקרה לי היה את הסימנס שיש לך ועבד לי מעולה, יכול להיות שיש לך בעיה ספציפית בראוטר.
דרך אגב אתה מזרים חוטית או אל חוטית? מכיוון שאם זה חוטית (כמו שמובן מההודעה שלך) אז תקן N בכלל לא קשור לעניין.
בכל מקרה אני החלפתי לדגם DLINK של בזק תקן N ואני מאוד מרוצה, עובד כמו סוס
בכל מקרה לי היה את הסימנס שיש לך ועבד לי מעולה, יכול להיות שיש לך בעיה ספציפית בראוטר.
דרך אגב אתה מזרים חוטית או אל חוטית? מכיוון שאם זה חוטית (כמו שמובן מההודעה שלך) אז תקן N בכלל לא קשור לעניין.
בכל מקרה אני החלפתי לדגם DLINK של בזק תקן N ואני מאוד מרוצה, עובד כמו סוס
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

קודם כל תודה לעונים ! קצת הוקל לי,,,לרגע חשבתי שיש בעיה עם ההודעות שלי
דבר שני, אני אכן מחובר קווית בין הראוטר לאקסטרימר שברשותי.
ודבר שלישי , הייתי היום בבזק סטור ואכן קיבלתי ראוטר DLINK תקן N. האם מי מכם מוכן לומר לי בקצרה מהם היתרונות של ראוטר זה על פני ראוטר בתקן G.?
תודה לעונים
דבר שני, אני אכן מחובר קווית בין הראוטר לאקסטרימר שברשותי.
ודבר שלישי , הייתי היום בבזק סטור ואכן קיבלתי ראוטר DLINK תקן N. האם מי מכם מוכן לומר לי בקצרה מהם היתרונות של ראוטר זה על פני ראוטר בתקן G.?
תודה לעונים
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
ההבדל בין תקן G לתקן N הוא שבתקן G המקסימום מהירות היא 54 מגה ובתקן N 300. גם לתקן N ברוב המקרים טווח הקליטה מהיר יותר.
שוב זהו תקן שקשור לרשת אלחוטית ולא לרשת חוטית. כך שזה לא קשור לנושא ההזרמה במקרה שלך בו אתה מחובר קווית.
בלי קשר זהו ראוטר חדיש יותר
שוב זהו תקן שקשור לרשת אלחוטית ולא לרשת חוטית. כך שזה לא קשור לנושא ההזרמה במקרה שלך בו אתה מחובר קווית.
בלי קשר זהו ראוטר חדיש יותר
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יש לי סימנס כמו שלך ועובד פיקס 3 שנים גם בהזרמת תכנים כבדים מאוד ללא שום בעיה.
אם אתה עובד חוטית מדוע להחליף?
אם אתה עובד חוטית מדוע להחליף?
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

ההחלפה נובעת בגלל בעיות רבות שהיו לי עם הסימנס. תקיעות באמצע הזרמה וגם גלישה באינטרנט שהיית נתקעת או איטית להחריד. בילתי הרבה מאוד זמן בנסיונות לפתור את הבעיות הללו,(כולל החלפת כרטיס רשת, כבלים ושעות עם התמיכה של בזק) ללא הועיל .טלHD כתב:יש לי סימנס כמו שלך ועובד פיקס 3 שנים גם בהזרמת תכנים כבדים מאוד ללא שום בעיה.
אם אתה עובד חוטית מדוע להחליף?...
מאוד מקווה שהחלפת המודם/ראוטר תשפר את ההזרמה וחווית הגלישה.
היה לי את הסימנס והחלפתי אותו ל ASUS, אני איתו כמה שנים והוא לא עשה לי בעיה אחת, לא ניתוקים לא תקיעות, שום כלום..
מחובר עליו סטרימר, 3 מחשבים שאחד מהם אלחוטי.
סוס עבודה..
סוס עבודה..
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

וואלה , אתם גורמים לי לקנאות בכם...Nba כתב:היה לי את הסימנס והחלפתי אותו ל ASUS, אני איתו כמה שנים והוא לא עשה לי בעיה אחת, לא ניתוקים לא תקיעות, שום כלום..
סוס עבודה.....
אני ממש לא יודע עדיין להצביע על גורם הבעיה אצלי.
אולי זה בכלל הויסטה שמותקנת לי במחשב....(מערכת הפעלה שלדעתי היית ונשארה בטא,,מבחינת ביצוע
נסה לבודד את הבעיה, נתק את כל המחשבים מלבד הראשי ותראה מה קורה, אם הבעיה ממשיכה, חבר אותו למחשב אחר, אם הבעיה לא ממשיכה, זה מהמחשב הראשון וכן הלאה..
אם גם זה לא עוזר, בדוק את הקו, אתה יכול לראות את נתוני הקו דרך הראווטר.
אם גם זה לא עוזר, בדוק את הקו, אתה יכול לראות את נתוני הקו דרך הראווטר.