תגובות לכתבה: Joey Roth Ceramic Speakers - רמקוליים מקרמיקה
Tang Bandgechts כתב:מישהו יודע של איזו חברה האלמנטים עצמם?
הרעיון ממש נחמד, המחיר קצת פחות.....
http://www.tb-speaker.com/
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לפי דעתי מחיר גבוה מדי בשביל רמקולים שבסופו של דבר משמשים למחשב, במיחר כזה אפשר למצוא פתרונות בהרבה יותר טובים, אך בלי הצהרה "ירוקה".
אחלה מאמר, נהנהתי לקרוא!!
רק דבר אחד לא הבנתי ואני אשמח לקבל הסבר.....
רק דבר אחד לא הבנתי ואני אשמח לקבל הסבר.....
מה הכוונה להרצה בת 50 שעות עם רעש?? מה זה אומר?הסאונד היה בהיר מדי, לכן הפסקתי את האזנה והמשכתי אותה שוב לאחר הרצה בת 50 שעות עם רעש בצבע של הכבלים לרמקולים, חחח, כן Pink Noise....
רמקול חדש צריך לעבוד קצת עד שהוא "נפתח", לכן יש להריץ רמקולים חדשים (כנ"ל לגביי אוזניות), לפחות כמה שעות לפני שמתחילים להאזין.aeropeek כתב:אחלה מאמר, נהנהתי לקרוא!!![]()
רק דבר אחד לא הבנתי ואני אשמח לקבל הסבר.....מה הכוונה להרצה בת 50 שעות עם רעש?? מה זה אומר?הסאונד היה בהיר מדי, לכן הפסקתי את האזנה והמשכתי אותה שוב לאחר הרצה בת 50 שעות עם רעש בצבע של הכבלים לרמקולים, חחח, כן Pink Noise.......
חשוב לציין שהרצה של רמקולים היא לא קסם כמו כל מיני "הרצות" של כבלים או נגנים
רעש וורוד- זה נשמע כמו רדיו ללא קליטה, פפפפפ...., וזה מכיל את כל טווח התדרים, ולכן אידיאלי להרצת רמקולים.
בהרצה אני מתכוון לשמיעה של רעש וורוד למספר שעות (רצוי 50 פלוס), מה שעוזר לשחרר קצת את רכיבי הרמקול.
אנלוגיה מתאימה היא מנוע של רכב, לוקח לחלקים כמה קילומטרים טובים עד שהמנוע משתחרר ועובד חלק יותר.
תודה על הפירגון, ואחלה שבת, מקווה שהבנת
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אתה בטוח לגבי יצרן האלמנטים? אם כן איזה אלמנט זה?gro111 כתב:Tang Bandgechts כתב:מישהו יודע של איזו חברה האלמנטים עצמם?
http://www.tb-speaker.com/...
עברתי על הקטלוג שלהם וזה לא ממש דומה לשום דבר שהם מייצרים
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
לא יודע איזה דגם ספציפי של TANG BAND, אבל בנתונים מצויין בפירוש, שזה דרייבר CUSTOM TANG BANDyanivol כתב:אתה בטוח לגבי יצרן האלמנטים? אם כן איזה אלמנט זה?gro111 כתב:Tang Bandgechts כתב:מישהו יודע של איזו חברה האלמנטים עצמם?
http://www.tb-speaker.com/...
עברתי על הקטלוג שלהם וזה לא ממש דומה לשום דבר שהם מייצרים...
•One year warranty on all electronics and enclosures
•Two ceramic speakers, using custom Tang Band drivers
•Amplifier based on the Tripath 2024 with gold-plated binding posts, 3.5mm input, cast iron base
•16-gauge oxygen-free copper speaker cables with banana plug termination
•Interconnects for RCA and 3.5mm sources
•120V-240V universal power supply and adapter
יניב,
כמעט ושכחתי.....
Roth writes that he used modified Tang Band W4-1052SD drivers, avoiding plastic and metal in the speakers' housing in favor of vibration-dampening materials like ceramic and cork.
מקווה שזה עוזר לך
כמעט ושכחתי.....
Roth writes that he used modified Tang Band W4-1052SD drivers, avoiding plastic and metal in the speakers' housing in favor of vibration-dampening materials like ceramic and cork.
מקווה שזה עוזר לך