Joey Roth Ceramic Speakers - רמקוליים מקרמיקה.

גזעי זה הCOOL החדש (ישן)urisavor כתב:כיף לקרוא מאמר חביב על מוצר מעוצב ומגיב!
- אבל הייתי מסתיר את הביטוי "גיזעי" מפני הדור הצעיר. משטרת הביטויים גם "מגניב" לא מרשה לי לאמר....

כבר חשבתי שאני היחיד.Diforce כתב:סליחה על ההתבטאות אבל כל העסק הזה של ה"ירוק" לטעמי הוא בולשיט מסחרי , זה לא שחוסכים במאמצים לחתוך את החתיכות עץ במפעלים מזהמים כאלה או אחרים.
זה תמיד מזכיר לי את התמונה הזאת של הפריוס ההיברידית מחוברת לבית יפה בעזרת שקע חשמל ... ואז הבית מחובר הרחק משם למפעל שמספק את החשמל הזה עם ארובות עשן ענקיות...
urisavor כתב:כיף לקרוא מאמר חביב על מוצר מעוצב ומגיב!
- אבל הייתי מסתיר את הביטוי "גיזעי" מפני הדור הצעיר. משטרת הביטויים גם "מגניב" לא מרשה לי לאמר....

בדקתי את הנושא (בזהירות הראוייה) עם משטרת הביטויים, והן מכחישות בכל תוקף את שדרוגה או שחזורה של המילה הנדונה. חוץ מזה, כל מילה שלא היתה בשימוש הדור הצעיר לפחות שנתיים, אינה מותרת לשימוש ע"י בני 30 פלוס - כך שלך לפחות יש עדיין תקווהgro111 כתב:urisavor כתב:כיף לקרוא מאמר חביב על מוצר מעוצב ומגיב!
![]()
![]()
![]()
חזק אתה, אני בן 27, וכשכתבתי את זה הצחקתי את עצמי עם ה"גיזעי".
מסתבר ש"גיזעי" חזר חזק לעיניינים...
אתה צודק בעקרון , ולבטח יש המון דברים שהירוקים עושים שאני מזדהה איתם , הבעיה היא שהתמחור של ירוק , הוא בשביל לנקות את המצפון כשלמעשה כולם יודעים שזה שקר . תקרא לזה שקר לבן , כי אף אחד לא מספר לך שהמכונית ההברידית שלך גם משתמשת במצבר , וכולנו יודעים שמה שלא תעשה למצברים , ירוקים הם לא . והם תמיד כבדים כך שאתה גם מוציא יותר דלק כול הזמן , ולא נדבר על כך שתוספת מצבר כבד דורשת יותר בניה מסביב שהיא גם בתורה לא ממש ירוקה , הגרוטאה לא ירוקה , וכו' וכו'gro111 כתב:תודה למפרגנים![]()
לגבי נושא איכות הסביבה, לצערי אכן יש קשר בין מוצרים "ירוקים" לתמחור גבוה, זה בא לידי ביטוי גם ברמת המזון, שוב לצערי![]()
ובכל זאת, יש מוצרים שעלותם גבוה פי כמה וכמה, ואין שום התייחסות לשימור הסביבה, לכן יש מקום להתייחסות בנושא.
שבוע טוב...