רמקולים FXI-A4 של פולק

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
idani1983 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

זכיתי ברמקולים האלה במכרז ב EBAY במחיר של 219$ כולל המשלוח.(לארה"ב משם יגיע במכולה אלי)

הבעיה היחידה היא שהם refurbished ולצערי לא שמתי לב לזה לפני זה.

עד כמה זה גרוע? בהתחשב בכך שקניתי אותם בחצי מהמחיר שלהם בארה"ב ובחמישית מהמחיר בארץ.

לפי הבנתי מוצרי refurbished עוברים בדיקה וחידוש במפעל, השאלה היא האם הם יעבדו כמו שצריך?

תודה

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

כנראה תדע רק כשהם יגיעו...
מה רשום בדף המוצר בנוגע לRefurbished?
באיזה שילוח מארה"ב אתה משתמש? ד"א, המכס הוא איזה 33 אחוז (ועשוי לכלול את מחיר המשלוח)...

idani1983 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מה שמצאתי באתר שלהם זה:

Factory refurbished products are returned (or open box returned) product that have been refurbished and certified by Polk Audio to match Polk’s performance, functionality, and reliability standards of new product. Refurbished products have minor cosmetics blemishes and/or imperfections. The manual and accessories are included. Refurbished speakers are covered by a Polk Audio limited warranty. Visit polkaudio.com/support for warranty details. Cosmetic blemishes and imperfections are not covered by the warranty

לפי מה שאני מבין יש רק סיכון של פגם קוסמטי קטן.

לגבי השילוח, זה מגיע עם תושב חוזר.

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

אם ככה נראה לי שהרמקולים יגיעו תקינים. בנוגע לפגמים, קשה לדעת. הרבה פעמים במכירות כאלו יש תמונות של המוצר הספציפי, עם דגש על הפגמים.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

אני חושב שהם עושים בדיקת אודיו לבדוק שהוא נשמע בדיוק כמו רמקול שעתה ירד מפס הייצור.
שיהיה בהצלחה

idani1983 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

נקווה לטוב.

ראיתי עכשיו שאפשר לרכוש את זוג RTI-A7 במחיר מצחיק של 539$,אני שוקל להחזיר את ה MONITOR 60 שקניתי ב 200$.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”