סוגי פאנלים של סמסונג C650 בארץ
היי,
בדיוק קיבלתי היום את הסמסונג C650 בגודל 40אינץ', קיבלתי את הפאנל CN01 שנחשב הפאנל הכי גרוע שיש בטלוויזיות סמסונג (הפאנלים האחרים מתחילים בSQ וAA אם אני לא טועה). אחרי בדיקת פיקסלים נראה שיש בין 6-8 פיקסלים תקועים ככה שיש עילה להחלפה להבנתי במסגרת האחריות.
למישהו גם יש C650 וקיבל סוג פאנל אחר או יודע/ראה אם יש בארץ טלוויזיות עם הפאנלים האחרים?
בדיוק קיבלתי היום את הסמסונג C650 בגודל 40אינץ', קיבלתי את הפאנל CN01 שנחשב הפאנל הכי גרוע שיש בטלוויזיות סמסונג (הפאנלים האחרים מתחילים בSQ וAA אם אני לא טועה). אחרי בדיקת פיקסלים נראה שיש בין 6-8 פיקסלים תקועים ככה שיש עילה להחלפה להבנתי במסגרת האחריות.
למישהו גם יש C650 וקיבל סוג פאנל אחר או יודע/ראה אם יש בארץ טלוויזיות עם הפאנלים האחרים?
נערך לאחרונה על ידי kuden ב 26/07/2010 21:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה חושב ש 40C530 מגיעה עם אותו פנל נחות כמו ב 46 שקנית ?!Kozimus כתב:לא נראה שיש פנלים אחרים בארץ,הרי אנחנו מקבלים טלוויזיות שמיוצרות הודו ,תאילנד,וייטנאם ושאר המדינות "עולם שלישי" במזרח הרחוק.
אני אישית רכשתי את 46C530 הפנל הוא CN02...
אם ה650 מגיעה עם פנל יותר נחות משלי אז אין סיבה 40C530 פתאום תגיע עם פנל יותר טובruler כתב:אתה חושב ש 40C530 מגיעה עם אותו פנל נחות כמו ב 46 שקנית ?!Kozimus כתב:לא נראה שיש פנלים אחרים בארץ,הרי אנחנו מקבלים טלוויזיות שמיוצרות הודו ,תאילנד,וייטנאם ושאר המדינות "עולם שלישי" במזרח הרחוק.
אני אישית רכשתי את 46C530 הפנל הוא CN02......
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ראשית החלף במיידי את המסך ....kuden כתב:היי,
למישהו גם יש C650 וקיבל סוג פאנל אחר או יודע/ראה אם יש בארץ טלוויזיות עם הפאנלים האחרים?...
כנראה שבתקופה האחרונה לרכוש מסך איכותי של סמסונג זה פשוט רולטה רוסית . לכל מה שקשור לסוג הפאנל .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

התופעה קיימת כמעט בכל הדגמים .giladl כתב:מצטרף לשאלה, האם התופעה קיימת גם ב LCDs ו LEDs?...
הבעיה היא שאין לך כבר ביטחון גם לגבי הדגמים האיכותיים שסמסונג מציגה . סדרת ה -650 נחשבת לאיכותית.
וגם בדגם הזה סמסונג כבר לא מבטיחה לקבל את איכות הפאנל המייטבית שלה SQ .
מרבית הרוכשים אינם מודעים כלל לבעיה . ומשלמים ממיטב כספם על מסך שאמור להיות איכותי אבל לא כך הדבר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני אמור לקבל את הC550 שבוע הבא.DorM כתב:זה יכול להעיד, אבל הכי טוב זה המדבקה על המסך, ליד הטכנאי תבדוק....
1) האם זה יעזור שאני אבדוק ליד הטכנאי? הרי פנל "נחות" זו לא סיבה לא לקבל את הפלאסמה.
2) מישהו שמבין יכול לרשום כאן רשימה מהפנל הנחות לאיכותי ככה שנדע איזה רמת פנל קיבלנו?
לפי דעתי זו שערוריה!9000es כתב:מרבית הרוכשים אינם מודעים כלל לבעיה . ומשלמים ממיטב כספם על מסך שאמור להיות איכותי אבל לא כך הדבר .giladl כתב:מצטרף לשאלה, האם התופעה קיימת גם ב LCDs ו LEDs?......
איך זה עדיין לא מפורסם בעיתונים?
כלקוחות פוטנציונליים עתידיים , אנחנו צריכים להוציא את זה החוצה אחרת היבואנים ירשו לעצמם יותר ויותר ובסוף נשאר פה עם מוצרים סוג ג'.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

הנושא כן פורסם .. ועדיין לא קיבלנו את התשובה של היבואן הרשמי מיני ליין .giladl כתב:לפי דעתי זו שערוריה!9000es כתב:מרבית הרוכשים אינם מודעים כלל לבעיה . ומשלמים ממיטב כספם על מסך שאמור להיות איכותי אבל לא כך הדבר .giladl כתב:מצטרף לשאלה, האם התופעה קיימת גם ב LCDs ו LEDs?......![]()
איך זה עדיין לא מפורסם בעיתונים?
כלקוחות פוטנציונליים עתידיים , אנחנו צריכים להוציא את זה החוצה אחרת היבואנים ירשו לעצמם יותר ויותר ובסוף נשאר פה עם מוצרים סוג ג'....
זה מעניין. אני אמור לקבל את שלי השבוע וארשום לך מה כתוב אצלי.Trip כתב:ב-C550 שלי שהותקנה ביום שישי, יש מדבקה עם Vesrion=SY02.
על הקרטון מבחוץ כתוב Model=...RXSQ.
אני חושב שזו קומבינציה שלא שמענו עליה עוד...
איזה משניהם זה גרסת הפנל ואיך הוא יחסית מדורג לפנלים אחרים של טלוויזיה זו?
והכי חשוב, איך ההתרשמות הכללית שלך מהטלוויזיה? בטח שיחקת איתה כל הסופ"ש
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
לפי מה שקראתי כאן ובשרשורים אחרים באתר, המדבקה על המסך אמורה להגדיר איזה סוג פאנל זה. למרות זאת יש אנשים שלפי המדבקה החיצונית אמתו שיש בידיהם פאנל מסוג SQ או לחילופין של CMO (הפחות טוב, לכאורה).rannyz כתב: זה מעניין. אני אמור לקבל את שלי השבוע וארשום לך מה כתוב אצלי.
איזה משניהם זה גרסת הפנל ואיך הוא יחסית מדורג לפנלים אחרים של טלוויזיה זו?
והכי חשוב, איך ההתרשמות הכללית שלך מהטלוויזיה? בטח שיחקת איתה כל הסופ"ש...
האמת היא ש-20 דקות אחרי ההתקנה יצאתי מהבית וחזרתי רק בשישי בלילה, ובשבת שיחקתי איתה קצת אבל בעיקר ניסיתי להבין מה צריך לעשות בהרצה, ללא הצלחה. יש פה באתר דעות סותרות (מקסימום/מינימום בהירות, מקסימום/מינימום קונטרסט). כרגע פשוט שמתי אותה על ערכים נמוכים ושטיפת לבן רציפה (בערך 24 שעות עד עכשיו).
אני יכול להגיד בינתיים מספר מסקנות "פשוטות":
המסך ממש רגיש לצבירה בהתחלה. צפייה של 10 דקות הטביעה את הלוגו של "Yes Comedy" למעלה מימין. שטיפה לבנה של דקה אחת העלימה אותו, אבל זה עדיין היה מפתיע (לרעה).
איכות תמונה ב-HD טובה מאוד (בדקתי רק 720P). איכות SD בינונית, אבל לא עשיתי כמעט שום כיול צבע/פרמטרים אז אני מניח שזה ישתפר בעתיד.
הנגן הפנימי ממש נחמד ויש לו ממשק יפה וסה"כ נוח. הוא זיהה וניגן MKV בלי בעיה, עם כתוביות בעברית. מצד שני, באמצע הקובץ הוא הפסיק וחזר לתפריט. ניסיונות לנגן שוב הובילו להפסקה באותו קטע. במחשב הקובץ מתנגן ללא בעיה.
קבצים מסוג WMV זוהו אבל לא נוגנו.
סאונד מפתיע באיכותו ועוצמתו, למרות שאין מה להשוות לרמקולים יעודיים, אפילו סטליטים. למי שלא מעוניין להשקיע זה פתרון סביר לסאונד.
תפריטים - מכילים לא מעט אופציות. תפריטי טכנאי אמורים להיות עם הרבה מידע ואופציות נוספות - הבנתי שיש אופציה להפעיל פונקציה של 24P (כמו שיש ב-590) אבל לא לגמרי הבנתי מה המשמעות. בכל מקרה, לא יצא לי להתעסק איתם בכלל.