תמי 4 או נביעות בר
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
זה תלוי איפה אתה ממקם את המכשיר.jaksirak כתב:תודה. זה נכון שצריך לעשות חור בשיש? מה הלאה? כשתירצה למכור תבית?...
אם זה בפינה אז כן בדר"כ יש צורך לעשות חור בשייש להתקנה אסטטית בלי צנרת גלויה.
אם זה בקצה השייש אפשר להוציא את הצוקל להעביר את ה"צנרת" מתחת לארונות ולהוציא אותה בסוף.
ה"צנרת" היא אפילו לא בקוטר של 1 סנטימטר ככה שאם אתה נופל על מתקין מוצלח החור שיישאר בשייש לא ממש מורגש ויוכל להסתם בקלות לאחר מכן עם דבק שייש בצבע דומה
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מחישוב מהיר שעשיתי עם עצמי לפני שבועיים,
בהשוואה של תמי 4 אל מול שימוש בבקבוקים,
יצא לי כי עלות חודשית של תמי 4 הינה שוות ערך למשהו כמו 66 בקבוקים של נביעות 2 ליטר.
יקררררר....
בהשוואה של תמי 4 אל מול שימוש בבקבוקים,
יצא לי כי עלות חודשית של תמי 4 הינה שוות ערך למשהו כמו 66 בקבוקים של נביעות 2 ליטר.
יקררררר....
...
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אני הייתי 4 שנים עם נביעות. צריכה גדולה יחסית של כדים ועברתי לפני 3 חודשים לתמי 4.
משמעותית זול יותר, לא שובר את הגב, לא צריך מקום במחסן לכדים, לא נתקע פתאום בלי מים.
בשבוע שהיה לי את שניהם בבית איש לא זיהה הבדל בטעם.
זה גם פונקציה של כמות. עלות חודשים של תמי 4 שווה לנביעות + 3 כדים +- תלוי ביכול המיקוח שלך. לי המעבר היה ברור.
משמעותית זול יותר, לא שובר את הגב, לא צריך מקום במחסן לכדים, לא נתקע פתאום בלי מים.
זה גם פונקציה של כמות. עלות חודשים של תמי 4 שווה לנביעות + 3 כדים +- תלוי ביכול המיקוח שלך. לי המעבר היה ברור.
72o
השירות של תמי 4 הוא מן הגרועים שיש
אם לא היו תקלות, איך נמדד שירות לקוחות? שירות לקוחות נמדד כאשר אתה צריך אותו באמת, ושירות הלקוחות של תמי 4, מניסיוני ומניסיונם של רבים אחרים, הוא על הפנים. לא צריך ללכת רחוק מדי ואפשר לראות בדף הפייסבוק של תמי 4 מה כותבים "המעריצים" שקנו את המכשיר - "השירות הכי גרוע שנתקלי בו עד היום, מכשיר ראשון הפסיק לעבוד אחרי 24 שעות והשני אחרי חודש וחצי", "מצטערת כל יום על ההחלטה לקחת תמי 4" , " במכירה השירות מדהים ואחר כך אין עם מי לדבר" - זה רק חלק קטן מהציטוטים.Nunatak כתב:תמי 4, מניסיון של לא מעט שנים זה מכשיר מעולה עם אפס תקלות ואחלה שירות לקוחות....
http://bit.ly/a1xer0
נערך לאחרונה על ידי דוד66 ב 27/07/2010 14:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
Re: השירות של תמי 4 הוא מן הגרועים שיש
חבל שאתה סתם תוקף.דוד66 כתב:אם לא היו תקלות, איך נמדד שירות לקוחות? שירות לקוחות נמדד כאשר אתה צריך אותו באמת, ושירות הלקוחות של תמי 4, מניסיוני ומניסיונם של רבים אחרים, הוא על הפנים. לא צריך ללכת רחוק מדי ואפשר לראות בדף הפייסבוק של תמי 4 מה כותבים "המעריצים" שקנו את המכשיר - "השירות הכי גרוע שנתקלי בו עד היום, מכשיר ראשון הפסיק לעבוד אחרי 24 שעות והשני אחרי חודש וחצי", "מצטערת כל יום על ההחלטה לקחת תמי 4" , " במכירה השירות מדהים ואחר כך אין עם מי לדבר" - זה רק חלק קטן מהציטוטים.Nunatak כתב:תמי 4, מניסיון של לא מעט שנים זה מכשיר מעולה עם אפס תקלות ואחלה שירות לקוחות....
http://www.facebook.com/meyeden?v=wall& ... ale?ref=ts...
לא היו תקלות, אבל הדלת נפגעה במהלך מעבר דירה והוחלפה ללא תשלום. אז כן, מבחינתי זה שירות לקוחות מעולה.
-
jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
לגבי חישוב עלויות:Avi_h כתב:אני הייתי 4 שנים עם נביעות. צריכה גדולה יחסית של כדים ועברתי לפני 3 חודשים לתמי 4.
זה גם פונקציה של כמות. עלות חודשים של תמי 4 שווה לנביעות + 3 כדים +- תלוי ביכול המיקוח שלך. לי המעבר היה ברור....
המכשיר עצמו עולה בסביבות 2448 ש"ח (36 * 68 ש"ח) במבצע עכשיו
מסנן מחליפים כל חצי שנה וזה עולה 235 ש"ח כלומר: 470 ש"ח בשנה
ויש איזו נורה שמחליפים כל שנה שעולה 268 ש"ח
לסיכום: ב שלוש שנים אשלם: 3186 ש"ח
היום אני משלם לנביעות 1100 ש"ח לשנה, כלומר 3300 בשלוש שנים.
אז כן יש עדיפות לתמי 4, מה גם שמשנה שלישית ואילך זה רק משתלם יותר.
בברכה קובי כהן
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אני לא יודע איך 3300 לנביעות בשנה.
אני יודע שעולה כ100 ש"ח מתקן + 2 כדים וזה כבר 1200.
אני צרכתי 6-8 כדים = כ270 ש"ח בחודש. רק בזמן הניתוק הם נזכרו להציע לי חבילת גנים של 8 כדים ב179.
הסברתי בנימוס היכן הם יכולים למקם כל כד וכד.
אני צרכתי 6-8 כדים = כ270 ש"ח בחודש. רק בזמן הניתוק הם נזכרו להציע לי חבילת גנים של 8 כדים ב179.
הסברתי בנימוס היכן הם יכולים למקם כל כד וכד.
72o
-
jaksirak
- חבר ותיק

טעיתי בחישוב.... סורריAvi_h כתב:אני לא יודע איך 3300 לנביעות בשנה.
הסברתי בנימוס היכן הם יכולים למקם כל כד וכד....
זה 3600
בברכה קובי כהן
אף אחד כאן לא מתייחס לנושא איכות המים. זה שאנשים לא מרגשים בהבדל - לא אומר כלום.
כשקונים מים בכדים אז מקבלים מוצר עם איכות קבועה, שעומד בתקן מינמלי. כשמשתמשים במכשיר ביתי, האחריות לתחזוקת המסננים וכו'- נופלת על המשתמש.
כשקונים מים בכדים אז מקבלים מוצר עם איכות קבועה, שעומד בתקן מינמלי. כשמשתמשים במכשיר ביתי, האחריות לתחזוקת המסננים וכו'- נופלת על המשתמש.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יש לנו במשפחה 3 מכשירים ( הורים, אחיות וכד) וכולם מאוד מאוד מרוצים.
הטעם של המים מעולה שזה הכי חשוב.
יקר ? כן. שווה? בהחלט כן.
אמין? אחד מכל השלושה התקלקל פעמיים. תוקן באחריות.
הטעם של המים מעולה שזה הכי חשוב.
יקר ? כן. שווה? בהחלט כן.
אמין? אחד מכל השלושה התקלקל פעמיים. תוקן באחריות.
-
jaksirak
- חבר ותיק

על איכות המים של נביעות אין עוררין. אני אישית משתמש של נביעות כבר 5 שנים ואני מרוצה.nir11 כתב:אף אחד כאן לא מתייחס לנושא איכות המים. זה שאנשים לא מרגשים בהבדל - לא אומר כלום.
כשקונים מים בכדים אז מקבלים מוצר עם איכות קבועה, שעומד בתקן מינמלי. כשמשתמשים במכשיר ביתי, האחריות לתחזוקת המסננים וכו'- נופלת על המשתמש....
האמת שתמיד היה לי הספק לגבי המסננים והאיכות של תמי 4 אבל אני כל השמן שומע רק דברים טובים.
אפרופו - איך יודעים שצריך להחליף מסנן? יש נורית חיווי?
בברכה קובי כהן