צ'רלטון משיקה ערוץ HD-חינמי למנויים קיימים (themarker)
-
nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הינה זה מגיע ב-5 לאוג' - ערוץ ספורט HD נוסף:
http://shivuk.themarker.com/news/index.dot?id=52333
"הערוץ החדש ישודר בחינם למנוייה המחזיקים בממיר HD באפיק 554 ב-yes ובאפיק 513 ב-HOT" (מ-themarker).
http://shivuk.themarker.com/news/index.dot?id=52333
"הערוץ החדש ישודר בחינם למנוייה המחזיקים בממיר HD באפיק 554 ב-yes ובאפיק 513 ב-HOT" (מ-themarker).
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 26/07/2010 15:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זה היה ברור שהם לא באמת יתנו ערוץ HD בחינם וידרשו תשלום על החבילה הרגילה, כי אז איזה אינטרס היה לי לשלם להם על החבילה?
אולי אם הם יוזילו את המחירים של החבילה שלהם זה יהיה שווה, כרגע, אני ממשיך בשיטת ה-Pay Per View איתם, אני מתחבר כשיש אירוע מיוחד, ומתנתק מיד לאחריו.
אולי אם הם יוזילו את המחירים של החבילה שלהם זה יהיה שווה, כרגע, אני ממשיך בשיטת ה-Pay Per View איתם, אני מתחבר כשיש אירוע מיוחד, ומתנתק מיד לאחריו.
-
nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
theAman כתב:זה היה ברור שהם לא באמת יתנו ערוץ HD בחינם וידרשו תשלום על החבילה הרגילה, כי אז איזה אינטרס היה לי לשלם להם על החבילה?
אולי אם הם יוזילו את המחירים של החבילה שלהם זה יהיה שווה, כרגע, אני ממשיך בשיטת ה-Pay Per View איתם, אני מתחבר כשיש אירוע מיוחד, ומתנתק מיד לאחריו....
הכל שאלה איך מסתכלים על זה...zovirax כתב:תאמת שחשבתי שהם ידרשו תשלום נוסף על הערוץ HD
אז המצב טוב יחסית....
אם אתה כבר לקוח שלהם בערוצים 53 ו 54 או גם ככה צורך את התכנים הללו אז ערוץ ה HD שלהם מגיע אליך בחינם
אם אתה לא...אז בעצם העלות של הערוץ היא 55 שקל שזו העלות של שני הערוצים 53 ו 54
עדיין לא הבנתי מה יהיה התמחור של ערוץ ספורט 1 HD למי שירצה רק אותו ללא ערוצי הSD
- AviBiton
- גורו HTmobile

זו בדיוק הכוונה.ירקרק כתב:אי אפשר להתחבר לאירוע ספציפי ולהתנתק ישר אחריו...ההתחייבות היא למינימום חודש...
כוונתי הייתה שאני לא מנוי קבוע שלהם, אני מתנתק מיד אחרי האירוע רק כדי שאני לא אשכח להתנתק מאוחר יותר ויתחילו לחייב אותי.
ד"א, אמנם לא קשור, אבל רק לידיעת מי שמעוניין,
ב-5HD יש את האפשרות להתנתק ולהיות מחוייב באופן יחסי על מספר הימים בחודש בהם היית מחובר.
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 26/07/2010 15:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

לא נראה לי שיש אופציה שכזו.ירקרק כתב:הכל שאלה איך מסתכלים על זה...zovirax כתב:תאמת שחשבתי שהם ידרשו תשלום נוסף על הערוץ HD
אז המצב טוב יחסית....
אם אתה כבר לקוח שלהם בערוצים 53 ו 54 או גם ככה צורך את התכנים הללו אז ערוץ ה HD שלהם מגיע אליך בחינם
אם אתה לא...אז בעצם העלות של הערוץ היא 55 שקל שזו העלות של שני הערוצים 53 ו 54
עדיין לא הבנתי מה יהיה התמחור של ערוץ ספורט 1 HD למי שירצה רק אותו ללא ערוצי הSD...
55 ש"ח לכל החבילה (53,54 וה-HD).