DTT לכולם: הוקלו הקריטריונים לסבסוד ממירי "עידן+"
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... t=MoreNews
החליטה לתקצב לפחות 50% מסכום של 450 שקל לקניית כל ממיר "עידן+", לעומת כוונה מוקדמת יותר של תקצוב מחצית מסכום של כ-380 שקל ■ ממיר "עידן+" מאפשר לצפות ב-5 ערוצים מבלי להיות מחוברים לכבלים או ללוויין
http://www.globes.co.il/news/article.as ... t=MoreNews
החליטה לתקצב לפחות 50% מסכום של 450 שקל לקניית כל ממיר "עידן+", לעומת כוונה מוקדמת יותר של תקצוב מחצית מסכום של כ-380 שקל ■ ממיר "עידן+" מאפשר לצפות ב-5 ערוצים מבלי להיות מחוברים לכבלים או ללוויין
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חושב שיתנו לאנשים ממירי HD ולא אחרים - כי זה יותר מתאים לתוכניות העתידיות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לי דווקא נראה שתוך שנה/שנתיים - יהיה לנו לא מעט HD.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אם הבנתי נכון אז כרגע מחזירים למי שעומד בקריטריונים חצי מעלות של 450 ש"ח, קרי מקסימום 225 ש"ח. דבר אחד לא הבנתי, איך אני מוכיח "אי חיבור" לטלוויזיה הרבה ערוצית? אני מביא "לא חשבונית" שלא שילמתי? אני מבין הוכחה של משהו שקיים, איך הם מצפים שמישהו יוכיח שהוא לא מחובר?
- juv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: יובל אינדיצקי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
נורא פשוט - אתה מתקשר ליס, שומע קצת מוזיקה, מבקש טופס 43/675 ("אני לא לקוח שלכם"), מסביר לטלפנית מה זה, צועק על מנהלת המשמרת ויושב ליד הפקס - עבר יום.Huber כתב:אם הבנתי נכון אז כרגע מחזירים למי שעומד בקריטריונים חצי מעלות של 450 ש"ח, קרי מקסימום 225 ש"ח. דבר אחד לא הבנתי, איך אני מוכיח "אי חיבור" לטלוויזיה הרבה ערוצית? אני מביא "לא חשבונית" שלא שילמתי? אני מבין הוכחה של משהו שקיים, איך הם מצפים שמישהו יוכיח שהוא לא מחובר?...
מתקשר להוט - מבקש טופס 43/676 ("אני לא לקוח שלכם") - מסביר לטלפנית מה זה, צועק על מנהלת המשמרת ויושב ליד הפקס - עבר עוד יום.
עם שני הטפסים אתה ניגש לרשות השידור בירושלים ומבקש שפקח התחברות יגיע אליך בחצי השנה הקרובה.אחרי שהוא מגיע (חיכית לו כמה שעות...) הוא נותן לך אישור שאיתו אתה ניגש לעיריה והיא מחזירה לך את עלות הממיר בארנונה של ינואר 2012.
- Huber
- חבר במועדון HT

תענוג. ממש כיף להיות נתמך מדינהjuv כתב:נורא פשוט - אתה מתקשר ליס, שומע קצת מוזיקה, מבקש טופס 43/675 ("אני לא לקוח שלכם"), מסביר לטלפנית מה זה, צועק על מנהלת המשמרת ויושב ליד הפקס - עבר יום.Huber כתב:אם הבנתי נכון אז כרגע מחזירים למי שעומד בקריטריונים חצי מעלות של 450 ש"ח, קרי מקסימום 225 ש"ח. דבר אחד לא הבנתי, איך אני מוכיח "אי חיבור" לטלוויזיה הרבה ערוצית? אני מביא "לא חשבונית" שלא שילמתי? אני מבין הוכחה של משהו שקיים, איך הם מצפים שמישהו יוכיח שהוא לא מחובר?...
מתקשר להוט - מבקש טופס 43/676 ("אני לא לקוח שלכם") - מסביר לטלפנית מה זה, צועק על מנהלת המשמרת ויושב ליד הפקס - עבר עוד יום.
עם שני הטפסים אתה ניגש לרשות השידור בירושלים ומבקש שפקח התחברות יגיע אליך בחצי השנה הקרובה.אחרי שהוא מגיע (חיכית לו כמה שעות...) הוא נותן לך אישור שאיתו אתה ניגש לעיריה והיא מחזירה לך את עלות הממיר בארנונה של ינואר 2012....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

juv - איזשהו מיילי הולם היה עוזר הרבה להבנת כוונתך. עצם זה שציינת מספרי טופס גרם לנו להניח שאתה ממש מעדכן אותנו במשהו שאולי עברת בעצמך.
אז איך בעצם מוכיחים שאתה לא מחובר? מוזר...
אז איך בעצם מוכיחים שאתה לא מחובר? מוזר...
עם טביעת אצבע , כדי להוכיח שאתה לא גנב זהותoferlaor כתב:הזוי - טופס שאני לא לקוח שלהם?
מה חוץ מזה? תעודת יושר מהמשטרה?...
הובר , האמת היא שהוא לא צריך סמיילי , אני כמעט בטוח שזו הדרך , והוא תיאר אותה מבלי שהוא ידע שהוא יודע . פשוט היה לו דז'הוו כזה