רגע לפני היאוש

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Eff פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #1 

אני מנסה כבר יומיים לבצע רכישה באתר jr.com כשמנסה לשלם בפייפאל אז JR אומר ששולח רק לקונפירמ אדדרס - ואז אומר לי לעשות בפייפאל confirm add. אבל לא מצליח לי :roll: אני מכניסה כתובת בארה'ב בחשבון הפייפל שלי וזה נותן לי סיומת של ישראל אני מחפשת קונפירמ אדרס אבל לא מוצאת . ניסיתי לשלם באשראי באופן ישיר ואז זה ביקש ממני "קוד אינטרנט" של הכרטיס אשראי :roll: שוב מנסה פייפאל ושוב מבקש לעשות קונפירמ אדדרס . למה הכל מסובך ?? איך לעשות קונפירמ אד' בפאיפאל ? נכנסתי לפרופייל - יש שם גם add\change address אבל איפה הקונפירמ ??? ואיך לגרום לאתר להבין שהכתובת היא יו אס איי ? הכתובת בארהב ניכנסת כמו שצריך אבל הסיומת שלה israel :hammer:

למישהו יש רמז?
GO VEGAN

Eff פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

פייפאל אומר:

Most addresses outside the U.S. can't be confirmed at this time.

וJR אומר שלא שולח לunconfirm address אז איך בעצם קונים ב jr ?
GO VEGAN

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #3 

כמו שאת מתארת אז כנראה זה לא יילך אלא אם תפני לאתר ותבקשי לשלוח אליך invoice בהתאם למה שאת רוצה לקנות ואז אני חושב שלא תהיה בעיה עם paypal

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #4 

בד"כ בPAYPAL (איביי גם הוא מסתמך על פייפאל) הכתובת שמשוייכת לכרטיס אשראי נחשבת כCONFIRMED ADRESS
אלא אם כן החשבון שלך בפייפאל דנדש, ועוד לא קיבלת קוד לפייפאל שמופיע באתר של הבנק/כרטיס אשראי שלך אחרי 3 ימי עסקים.

שלחי מייל לפייפאל כדי לפתור את הסוגיה, הם עונים יחסית מהר (24 שעות)
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 27/07/2010 7:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

את בטוחה שהאתר הזה בכלל שולח לישראל ? כי אם לא , ועד כמה שאני יודע הוא לא , אזי מה זה יעזור לך לשלם בכרטיס אשראי ? הוא כנראה ירצה כרטיס אמריקאי

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #6 

היא כתבה שהיא מזינה כתובת של ארהב (גם USHOPS עובד- רק שלא בטוח שכל חנות תהיה מוכנה לשלוח לUSHOPS כי עם כל הכבוד, מי שחותם שם על החבילה זה לא אתה אלא נציג של החברה. גם אחרי ששלחתי להם מייל לברר כיצד עובדת הפרוצדורה, התשובה שקיבלתי מהם היתה 'כל חברות השליחויות המובילות מכירות את מרכז השירות שלנו ולכן לא תהיה עם זה בעיה' קצת מוזר אבל שיהיה)
אין צורך בכרטיס אמריקאי, בשביל זה המציאו את PAYPAL
אגב גם מי שלא עובד עם PAYPAL יכול לקבל כרטיס אשראי בינלאומי שהונפק בישראל (אתר כמו אמזון לדוגמא).
היה מקרה שיצרן סאבים HSU שלח לי למלא טופס credit card authorization form , בו היתי צריך למלא פרטים היכן הונפק הכרטיס, לצרף תעודה מזהה שתתאים לכרטיס , לחתום ולהעביר אליהם בפקס או במייל.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

במקרים שהם לא מוכנים לעבוד עם USSHOP או חברה אחרת , יש לרובן שירות שבו הן קונות עבורך, בדיוק למקרים כאלו . שווה אולי לבדוק את זה . אאל"ט זה לא עולה לך עמלה , אבל אני לא בטוח
ולגבי פייפאל יש לי חשבון שם כבר שנים , ועדיין כשניסיתי לקנות ממישהו שדורש קונפירם אדרס, לא הצלחתי ונאלצתי לקנות בכרטיס אשראי

Eff פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

יש גם בדןאר ישראל שירות כזה שהם נותנים לך כתובת בUS ודואגים לשלוח לך לישראל אבל המחיר לא נורמלי . בכל אופן יש לי מי שיקבל את החבילה ויביא לי אותה . אני רק צריכה לשלם בפיי-פאל ולתת את הכתובת שלו ץ אז הכנסתי את הכתובת לחשבון פייפאל שלי אבל אי אפשר לעשות confirm וג'י-אר לא נותן להשלים עיסקה ללא אדרס דט קונפירמד ..
מצד שני שאני רוצה לשלם ישירות באשראי (משהו שלא עשיתי מעולם) אז חברת האשראי שלי מבקשת קוד אינטרנט לשימוש באשראי - ואין לי קוד - ואין לי זמן , האוזניים שלי צועקות הצילו .
crocks תודה - לא חשבתי על זה - באמת פניתי אליהם הסברתי את הבעיה וביקשתי שישלחו לי invoice מקווה שיעשו כך .
(המחירים בג'י אר שערוריתיים !!- לטובה !!!)
GO VEGAN

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #9 

eff, ניסתי לעשות VERFYADRESS בפייפאל?

אני עשיתי את זה לפני שנה בערך ולא הייתה לי שום בעיה לקבל VARIFIED ADRESS.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

Eff כתב:יש גם בדןאר ישראל שירות כזה שהם נותנים לך כתובת בUS ודואגים לשלוח לך לישראל אבל המחיר לא נורמלי . בכל אופן יש לי מי שיקבל את החבילה ויביא לי אותה . אני רק צריכה לשלם בפיי-פאל ולתת את הכתובת שלו ץ אז הכנסתי את הכתובת לחשבון פייפאל שלי אבל אי אפשר לעשות confirm וג'י-אר לא נותן להשלים עיסקה ללא אדרס דט קונפירמד ..
מצד שני שאני רוצה לשלם ישירות באשראי (משהו שלא עשיתי מעולם) אז חברת האשראי שלי מבקשת קוד אינטרנט לשימוש באשראי - ואין לי קוד - ואין לי זמן , האוזניים שלי צועקות הצילו .
crocks תודה - לא חשבתי על זה - באמת פניתי אליהם הסברתי את הבעיה וביקשתי שישלחו לי invoice מקווה שיעשו כך .
(המחירים בג'י אר שערוריתיים !!- לטובה !!!)
...
שני דברים ,
1 - אני לא יודע עם איזו חברת אשראי את עובדת אבל בוויזה יש להם קוד שהם נותנים לך שאותו את נותנת למקבל לאשר שאת היא זו שקונה אונליין . אני בטוח שאם תתקשרי לתמיכה הטכנית של חברת האשראי שלך יתנו לך . אני יודע כי כך קניתי בעבר

2 - אשמח לדעת אם הם מסכימים לשלוח לארץ עם מה שנקרא ןNNOVICE (לא שאני יודע מה זה :lol: ), כך שאשמח אם תעדכני בתוצאות , לטוב ולרע

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

bg1987 כתב:eff, ניסתי לעשות VERFYADRESS בפייפאל?

אני עשיתי את זה לפני שנה בערך ולא הייתה לי שום בעיה לקבל VARIFIED ADRESS.
...
איך קיבלת? כי אני עד היום למרות פנייותי לא קיבלתי .

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #12 

eff,
מה את קונה :D אני יכול לנחש..... :wink:

Eff פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

ותודה לכולם..

שליחה #13 

bg1987 ניראה לי שעשית verified your card ולא אדדרס

jr
-לא משלימים עיסקאות דרך האימייל - אז invoice לא בא בחשבון
-שולחים אך ורק לכתובת של חשבון המשלם בפייפאל - ורק לקונפירמד
-מקבלים הזמנות טלפוניות אבל את עיניין השילוח עושים מול חברה אמריקאית (לא טוב - המכס...)

gro -זה התחיל מאוזניות - גלש ל drop prices items ואז ל- out of the box items קיצור נהיה בלאגאן :D
-ממש כשחשבתי שכל סל הקניות הולך לפח - התקשרתי לחב'אשראי (תודה joker) מתברר שקוד האינטרנט נמצא בפירוט העיסקאות שמקבלים בדואר , הכנסתי את הקוד - שילמתי ישירות ללא פייפאל -ונגמר .
אתר מאוד מומלץ - יש הכל מהכל במחירים טובים . www.jr.com

עכשיו מקווה שהמישלוח שלי יגיע לפני שהישראלי המזדמן עוזב את שיקגו :D
תודה לכולם
GO VEGAN

Eff פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

חברה באה להתייעץ על אוזניות - זה קרה שבוע אחרי שדחפתי לה בכוח200$ של inears (לא שלי) לאוזן וביקשתי momento רק תקשיבי .
התחננתי .
הקשיבה - 6 דקות .
אמרה "נו יופי לך"
ככה היא -יש לה גישה מסריחה .
הכל עבד לפי התוכנית ...
אחרי פחות משבוע ריחרחה על אוזניות
אז אמרתי - תמצאי מישהו בארה'ב . כי אני , כבר לא נעים לי מאנשים ..
מצאה מישהו
עשיתי הזמנה לה ולי ולי ולי ולי ולי ...
מה לעשות? אם כבר יש הזדמנות - לא תנצלו עד הסוף ? גם היו כמה מוצרים שזה הפסד לא לקנות ..

קיצור - החבילה נחתה עם הבן אדם בארץ (Y) (Y) ואני קיבלתי מהחברה שיחת טלפון על כמה שאני חוצפנית - כי מראש דובר על אוזניות לי ולה בלבד ולטעמה החבילה גדולה מידי - וכבדה מידי :roll: ש'תגיד תודה שלא הזמנתי מגבר !

אז עכשיו , עד שסופ סוף החבילה שלי לא במעצר במכס - אז היא במעצר אצל החברה (n) (n)
ומתי שאני ארגע ולא אוכל יותר לשחק את המשחק של "תקפצי לי את והטובות שלך והחבר שלך והחבילה" , אצור איתה קשר ואקח את הדברים שלי .
בנתיים אני במשחק של התקפצי לי כבר 46 וחצי שעות , וזה לא קל .

עכשיו בפרנציפ - לא אגלה לה את הטיפ של דואק מחולון - לטיפול מונע של בעיית המגעים שהורגת אוזניות.
ליפוף
GO VEGAN

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”