צריך המלצה לטלוויזיה
אני מחפש טלוייזיה 55'' למרחק של 3.5-4 מ'.
אני הולך לצפות לרוב בשידורי SD 80%, HD 20%.
עד עכשיו הייתי בכיוון של לקנות את הטלויזיה Samsung UA55B7000 LED, אבל אחרי ששוטטתי פה בפורום ראיתי שהיא לא ממש ממולצת לשידורי SD בגלל הגודל שלה. אני טועה? או שיש טלוויזיה אחרת שהייתם ממליצים לי עליה?
תודה.
עד עכשיו הייתי בכיוון של לקנות את הטלויזיה Samsung UA55B7000 LED, אבל אחרי ששוטטתי פה בפורום ראיתי שהיא לא ממש ממולצת לשידורי SD בגלל הגודל שלה. אני טועה? או שיש טלוויזיה אחרת שהייתם ממליצים לי עליה?
תודה.
אני לא אמרתי את זה . לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות שלה , אני אישית קניתי LED לאחרונה.ddxmf כתב:אז מה שאתם אומרים בעצם שטלוויזית פלאזמה עדיפה על LED מבחינת שידורי SD? ההבדל הוא ענק?
ואם בכל זאת מעניין אותי גם שידורי ה-HD מה עדיף LED או פלאזמה?
התקציב שלי הוא 13K-14K....
אלא שלתקציב שלך במידה ואתה רוצה מסך חדיש עם כל הפיצ'רים כולל תלת מימד הפלזמה של סמסונג
תתאים לך כמו כפפה ליד .
מסכי לד מהדגמים החדשים בגודל שאתה צריך מתחילים באיזור ה22K ומעלה .
טוב , אחרי חיפושים רבים אחרי הסמסונג לייד ראיתי שכבר לא נשארו כאלו במלאי :/
מצאתי מסך אחר ואני לפני קנייה, אני ממש צריך לדעת מה דעתכם על הטלוויזיה של LG 47SL90QR LED 47 אינטש ?
לא יצא לי לראות איך שידורי ה-SD שלה כי בחנות לא הייתה להם אפשרות לחבר את הטלוויזיה לממיר , אבל בסקירה שמצאתי עליה באינטרנט ראיתי שהאיכות דיי בסדר.
מה דעתכם? האם בכלל כדאי להתקרב למסכי LG?
מצאתי מסך אחר ואני לפני קנייה, אני ממש צריך לדעת מה דעתכם על הטלוויזיה של LG 47SL90QR LED 47 אינטש ?
לא יצא לי לראות איך שידורי ה-SD שלה כי בחנות לא הייתה להם אפשרות לחבר את הטלוויזיה לממיר , אבל בסקירה שמצאתי עליה באינטרנט ראיתי שהאיכות דיי בסדר.
מה דעתכם? האם בכלל כדאי להתקרב למסכי LG?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ddxmfddxmf כתב:אני מחפש טלוייזיה 55'' למרחק של 3.5-4 מ'.
תודה....
איך הגעת למסקנה שהליד 7000 אינה איכותית לשידורי SD