שאלה בנושא בניית סטנד לרמקולים וספייקים
שלום
יש ברשותי זוג רמקולים Wharfedale Dovedale ישנים שאני די אוהב.
אני רוצה לבנות להם סטנדים כדי שיהיו בערך ב15ס"מ יותר גבוהים.
השאלה שלי היא מאיזה עץ עדיף לבנות את הסטנדים והאם זה בסדר לשים ספייקים בחלק התחתון
של הסטנד כאשר הרמקול יושב שטוח על הסטנד.
בברכה,
רועי.
יש ברשותי זוג רמקולים Wharfedale Dovedale ישנים שאני די אוהב.
אני רוצה לבנות להם סטנדים כדי שיהיו בערך ב15ס"מ יותר גבוהים.
השאלה שלי היא מאיזה עץ עדיף לבנות את הסטנדים והאם זה בסדר לשים ספייקים בחלק התחתון
של הסטנד כאשר הרמקול יושב שטוח על הסטנד.
בברכה,
רועי.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אחלה רמקול הDovedale 
סטנד לרמקולים
שלום יש לי את הרמקולים האלו בבית החלפתי להם חיווט פנימי של הרמקול וגם הסלקטור בוטל השינוי שמתקבל הוא גדול שווה לעשות את זה
ספייקים הוכיחו את עצמם בתנאי מעבדה ? או שזה וודוו אודיופילי כמו חיווט כסוף ..
פעם אחרונה שבדקתי אמרו שאפילו גומי משכך טוב יותר פי כמה וכמה ( הגומי הפשוט הזה שנמכר ב 50 סנט בארה"ב לרמקולים לאולפנים ) ... פשוט זה לא יפה כל כך
פעם אחרונה שבדקתי אמרו שאפילו גומי משכך טוב יותר פי כמה וכמה ( הגומי הפשוט הזה שנמכר ב 50 סנט בארה"ב לרמקולים לאולפנים ) ... פשוט זה לא יפה כל כך
horngad: כנראה שיש לך את הDovedale 3 שכל העץ הקדמי הוא שחור, ויש לך אפשרות למצבים של הטוויטר והמיד
מאחור. לי יש את הרגיל בלי המצבים, ופתחתי אותם ונדהמתי לגלות שהקרוסים והחוטים ופשוט הכל בפנים
מנצנץ כאילו יצא מהמפעל. הדבר היחיד שאולי אני יעשה זה להחליף לחיבורי זהב עם הברגה.
Diforce: אני פרפקציוניסט, אבל כל עניין האודיופיליה נראה לי מוגזם לפעמים. ראיתי שיש כאלה ששמים חתיכות
עץ מתחת לכל חוט חשמל שהולך לרכיב במערכת כדי שהחוט חס וחלילה לא יגע בריצפה ויהיו הפרעות כלשהן של
שדה מגנטי או משהו עם חשמל סטטי. אין בעיה עם רכיבים איכותיים ואקוסטיקה, אבל זה כבר נראה לי מיותר.
מאחור. לי יש את הרגיל בלי המצבים, ופתחתי אותם ונדהמתי לגלות שהקרוסים והחוטים ופשוט הכל בפנים
מנצנץ כאילו יצא מהמפעל. הדבר היחיד שאולי אני יעשה זה להחליף לחיבורי זהב עם הברגה.
Diforce: אני פרפקציוניסט, אבל כל עניין האודיופיליה נראה לי מוגזם לפעמים. ראיתי שיש כאלה ששמים חתיכות
עץ מתחת לכל חוט חשמל שהולך לרכיב במערכת כדי שהחוט חס וחלילה לא יגע בריצפה ויהיו הפרעות כלשהן של
שדה מגנטי או משהו עם חשמל סטטי. אין בעיה עם רכיבים איכותיים ואקוסטיקה, אבל זה כבר נראה לי מיותר.