בעיה במסך מורחב כאשר מחברים טלויזיה ב-HDMI
המחשב שלי מחובר כרגע גם כמחשב הביתי וגם כמדיה סנטר.
(חיבור של 2 מסכים אחד ב-DVI למחשב, ואחד ב-VGA לטלויזיה LCD, כמסך מורחב, וכשמפעילים את תוכנת
Windows Media Center של Windows 7 הוא מופיע על ה-LCD).
שיניתי את החיבורים כך שהמסך מחשב יהיה ב-VGA והטלויזיה ב-HDMI דרך קבל HDMI-DVI
הבעיה היא, שהמחשב מזהה את הטלויזיה רק שה-INPUT נמצא על ה-HDMI, ואז אם אני רואה סרט, ושניה מעביר לממיר, המחשב מזהה פתאום מסך אחד והסרט עובר למסך המחשב (במקרה הטוב) או נסגר
כרטיס המסך הוא nvidia 9500gt
יש אפשרות להגיד לטלויזיה / לכרטיס מסך לא לחשוב שהמכשיר מנותק כאשר ה-INPUT לא על ה-HDMI?
(חיבור של 2 מסכים אחד ב-DVI למחשב, ואחד ב-VGA לטלויזיה LCD, כמסך מורחב, וכשמפעילים את תוכנת
Windows Media Center של Windows 7 הוא מופיע על ה-LCD).
שיניתי את החיבורים כך שהמסך מחשב יהיה ב-VGA והטלויזיה ב-HDMI דרך קבל HDMI-DVI
הבעיה היא, שהמחשב מזהה את הטלויזיה רק שה-INPUT נמצא על ה-HDMI, ואז אם אני רואה סרט, ושניה מעביר לממיר, המחשב מזהה פתאום מסך אחד והסרט עובר למסך המחשב (במקרה הטוב) או נסגר
כרטיס המסך הוא nvidia 9500gt
יש אפשרות להגיד לטלויזיה / לכרטיס מסך לא לחשוב שהמכשיר מנותק כאשר ה-INPUT לא על ה-HDMI?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זו אחת הסיבות שאני ממש לא בעד מחשב אחד שמחובר למסך מחשב + מסך טלוויזיה. זה בעייתי ולא ממש עובד כמו שצריך. הכי טוב זה מחשב ייעודי כ-HTPC המחובר רק למסך טלוויזיה.
אבל אם מישהו ימצא לזה בכל זאת פתרון, זה יהיה נחמד.
אבל אם מישהו ימצא לזה בכל זאת פתרון, זה יהיה נחמד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הכי טוב שלא תעבוד במצב של הרחבה אלה שיכפול.
נסה.
נסה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
כן ידועה בעיית הרזולוציה.
והבעייה היא שהHDMI הוא דו כיווני והמחשב "מרגיש" כשאתה מנתק אותו ועושה מה שהוא אמור לעשות "לכבות" את המסך.
אין לי כרטיס NVIDIA אבל כמעט בטוח שיש שם הגדרה לDONT DETECT SCREEN ואז הוא ישדר גם אם לא מחובר לו כלום.
והבעייה היא שהHDMI הוא דו כיווני והמחשב "מרגיש" כשאתה מנתק אותו ועושה מה שהוא אמור לעשות "לכבות" את המסך.
אין לי כרטיס NVIDIA אבל כמעט בטוח שיש שם הגדרה לDONT DETECT SCREEN ואז הוא ישדר גם אם לא מחובר לו כלום.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!