שאלה לגבי המיקרוסים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78786
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
לפי מה שהבנתי המיקרוסים של האייפד אינו תואם לאייפון 4.
הבנתי גם שאורנג' מוכרים מיקרו סים שתואם לאייפד אבל לא תואם לאייפון 4.
מישהו אז יודע מה ההבדל בין סוגי המיקרוסים?
מה לגבי סימים חתוכים, הם כן יעבדו באייפון 4?
הבנתי גם שאורנג' מוכרים מיקרו סים שתואם לאייפד אבל לא תואם לאייפון 4.
מישהו אז יודע מה ההבדל בין סוגי המיקרוסים?
מה לגבי סימים חתוכים, הם כן יעבדו באייפון 4?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ההבדל אינו פיזי כי אם "תכולתי" (אם יש מילה כזו...).
מיקרוסים הוא תקן פיזי - כפי שגילית על בשרך מדובר על מגעים זהים לאלו של סים רגיל (או מיני) פשוט ב"אריזה" שונה.
הנושא של התאימות הינו בחבילה - האייפד מיועד לעבוד רק עם DATA וכאשר מוכנס אליו סים הכולל גם חבילת voice ו SMS, הוא אמור שלא לזהות אותו (החסימה כנראה היא מצד הסים עצמו, לפחות לפי מה שהבנתי).
על פי ההיגיון הזה, הכנסת סים של אייפד לתוך אייפון כנראה תאפשר לאייפון לגלוש, אבל רק זה.
אי אפשר לדעת עוד מה יהיה בארץ, כי יש סימים המאפשרים שימוש ע"י שתי רמות הגישה של ההתקן.
מיקרוסים הוא תקן פיזי - כפי שגילית על בשרך מדובר על מגעים זהים לאלו של סים רגיל (או מיני) פשוט ב"אריזה" שונה.
הנושא של התאימות הינו בחבילה - האייפד מיועד לעבוד רק עם DATA וכאשר מוכנס אליו סים הכולל גם חבילת voice ו SMS, הוא אמור שלא לזהות אותו (החסימה כנראה היא מצד הסים עצמו, לפחות לפי מה שהבנתי).
על פי ההיגיון הזה, הכנסת סים של אייפד לתוך אייפון כנראה תאפשר לאייפון לגלוש, אבל רק זה.
אי אפשר לדעת עוד מה יהיה בארץ, כי יש סימים המאפשרים שימוש ע"י שתי רמות הגישה של ההתקן.
-
oferlaor
- מנהל

הבנתי.
לגבי האייפד - אני הכנסתי לו מיקרוסים (סים מוסב) שעד כמה שאני יודע כולל גם חבילת שיחות.
לגבי האייפד - אני הכנסתי לו מיקרוסים (סים מוסב) שעד כמה שאני יודע כולל גם חבילת שיחות.
-
oferlaor
- מנהל

uriler,
לא מדוייק. הסיבה שבכלל שאלתי היא בגלל שראיתי ברשת הישראלית דיווחים שמיקרוסימים שקונים באורנג' לפחות (הם התחילו למכור ב-99 או 129 ש"ח) מתאימים כרגע רק ל-אייפד.
המשמעות המיידית היא שאי אפשר כרגע בארץ לרכוש מיקרוסים מקורי (לפחות לא מאורנג') שהוא תואם אייפון 4.
בשביל זה ככל הנראה צריך עדיין לחתוך סים רגיל.
לא מדוייק. הסיבה שבכלל שאלתי היא בגלל שראיתי ברשת הישראלית דיווחים שמיקרוסימים שקונים באורנג' לפחות (הם התחילו למכור ב-99 או 129 ש"ח) מתאימים כרגע רק ל-אייפד.
המשמעות המיידית היא שאי אפשר כרגע בארץ לרכוש מיקרוסים מקורי (לפחות לא מאורנג') שהוא תואם אייפון 4.
בשביל זה ככל הנראה צריך עדיין לחתוך סים רגיל.