איזה מזרימדיה לבחור?
שלום.
קראתי מספר ביקורות לגבי מספר מכשירים, וכמו כן שרשורים כאלה ואחרים ואני לא מצליח להגיע לבחירה.
אני אשמח אם תעזרו לי.
אני מחפש מכשיר בתקציב של עד 1000-1500 שקלים.
שלא יהיו לו בעיות חימום (קראתי את הביקורת החדשה על האקסטרימר החדש ו 55 מעלות לדיסק קשיח זה יותר מידי).
קריאת קבצים MKV וAVI מעולה (עם מספר טראקים של אודיו בהם וכתוביות)
וכמו כן שיתמוך בכתוביות בעברית וברוסית שיגיעו בקבצים נפרדים.
יכולת לחבר לו דיסק קשיח פנימי אחד לפחות, וגם חיצוני.
חיבור רשת של 1GBit יכול להיות נחמד.
יכולת טובה לעבוד ברשת אלחוטית (אני לא מצפה שזרימה של 1080P תהיה מושלמת, אבל שכן תהיה יכולת טובה מאוד להעביר DIVX או 720P)
זהו בעיקר. תודה רבה לעוזרים.
קראתי מספר ביקורות לגבי מספר מכשירים, וכמו כן שרשורים כאלה ואחרים ואני לא מצליח להגיע לבחירה.
אני אשמח אם תעזרו לי.
אני מחפש מכשיר בתקציב של עד 1000-1500 שקלים.
שלא יהיו לו בעיות חימום (קראתי את הביקורת החדשה על האקסטרימר החדש ו 55 מעלות לדיסק קשיח זה יותר מידי).
קריאת קבצים MKV וAVI מעולה (עם מספר טראקים של אודיו בהם וכתוביות)
וכמו כן שיתמוך בכתוביות בעברית וברוסית שיגיעו בקבצים נפרדים.
יכולת לחבר לו דיסק קשיח פנימי אחד לפחות, וגם חיצוני.
חיבור רשת של 1GBit יכול להיות נחמד.
יכולת טובה לעבוד ברשת אלחוטית (אני לא מצפה שזרימה של 1080P תהיה מושלמת, אבל שכן תהיה יכולת טובה מאוד להעביר DIVX או 720P)
זהו בעיקר. תודה רבה לעוזרים.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
קצת יקר 1000 ש"ח 
חפש על A200 של Popcorn hour או על Xtreamer.
גם PLAY!ON מתאים (ויותר חינני משניהם)
כולם עולים פחות מ- 1000 בארץ (אולי ה- PLAY!ON יקר יותר),
וכולם מתאימים לתיאור שלך.
ההבדל העיקרי שרלוונטי לדרישות שלך הוא מהירות הרשת הקווית - אם אני לא טועה רק ה- A200 תומך ב- 1G.
בעניין הרשת האלחוטית - אל תצפה שההזרמה של 720P תעבוד חלק אצל מי מהם.
פשוט אין הבטחה שהרשת תהיה מהירה דיה (גם 300K תיאורטי) כדי להזרים היטב.
חפש על A200 של Popcorn hour או על Xtreamer.
וכולם מתאימים לתיאור שלך.
ההבדל העיקרי שרלוונטי לדרישות שלך הוא מהירות הרשת הקווית - אם אני לא טועה רק ה- A200 תומך ב- 1G.
בעניין הרשת האלחוטית - אל תצפה שההזרמה של 720P תעבוד חלק אצל מי מהם.
פשוט אין הבטחה שהרשת תהיה מהירה דיה (גם 300K תיאורטי) כדי להזרים היטב.
תודה רבה לך.חפש על A200 של Popcorn hour או על Xtreamer.
וכולם מתאימים לתיאור שלך....
לגבי הA200. קראתי על המכשיר והוא אכן נראה חמוד, אבל לפי דעתי הדיסק הקשיח שנדחס במכשיר הקטן הזה מתחמם מאוד, מכיוון שאין בו אוורור רציני... לגבי האקסטרימר...ראיתי שמוכרים בבאג גרסה כלשהי שמקררת כביכול את המכשיר, האם במציאות זה אכן כך? האם יש מישהו שיש לו את המכשיר עם צלעות הקירור שיוכל להביע את דעתו?
תודה!
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
שני דברים:
1. כבעליו של A200 - יש לו מאוורר פנימי שעושה את העבודה מצויין (לא נתקלתי בבעית התחממות - עם HD WD מהסדרה הירוקה, Green Caviar).
2. לאקסטרימר יש שתי גירסאות עבור HDD בודד 2.5": Xtremer, Xtreamer Sidewinder. ההבדל הוא מאוורר Xtremer וצלעות קירור בשני.
ישנה גרסאת PRO שאם תסתכל בשער הראשי יש עליה סקירה טרייה (ללא מאוורר).
לגבי יעילות הקירור של מכשירי אקסטרימר - אין לי מושג, ההבדל בין הגירסאות יצאה בזכותו של מאוורר רעשן.
1. כבעליו של A200 - יש לו מאוורר פנימי שעושה את העבודה מצויין (לא נתקלתי בבעית התחממות - עם HD WD מהסדרה הירוקה, Green Caviar).
2. לאקסטרימר יש שתי גירסאות עבור HDD בודד 2.5": Xtremer, Xtreamer Sidewinder. ההבדל הוא מאוורר Xtremer וצלעות קירור בשני.
ישנה גרסאת PRO שאם תסתכל בשער הראשי יש עליה סקירה טרייה (ללא מאוורר).
לגבי יעילות הקירור של מכשירי אקסטרימר - אין לי מושג, ההבדל בין הגירסאות יצאה בזכותו של מאוורר רעשן.
במחיר של 1490 ש"ח תוכל לקנות את ה- C200, המכשיר בו גם אני משתמש.
יש הרבה היחלקו על דעתי, ויגידו שה-C200 לא מצדיק מחיר כפול של A200 לאור האופציות הנוספות שהוא מוסיף.
אך לדעתי C200 מכשיר יותר גמיש ושווה את התוספת. יש באתר המון השוואות בין שני המכשירים.
בבעיות חימום לא נתקלתי, קריאת הקבצים חלקה לגמרי, וכתוביות בעברית מוצגות טוב. אצלי במכשיר יושב WD 1.5TB מהסדרה הירוקה.
אני מחבר אותו למחשב בחיבור WIFI בעזרת האנטנה של האקסטרימר שקניתי בנוסף שעובדת מצויין!
אני שולח את התוכן מהמחשב אל הHD שבתוך הנגן, ואז מנגן, ובגלל שהמרחק אצלי מהמחשב למזרימדיה הוא גדול מאוד, הקליטה חלשה,
ולכן לוקח לי עד מספר שעות אחדות לשלוח כל סרט. אולי בהזדמנות אני אוסיף עוד נקודה לחזק את החיבור.
ממליץ מאוד על המכשיר, מקווה שעזרתי.
יש הרבה היחלקו על דעתי, ויגידו שה-C200 לא מצדיק מחיר כפול של A200 לאור האופציות הנוספות שהוא מוסיף.
אך לדעתי C200 מכשיר יותר גמיש ושווה את התוספת. יש באתר המון השוואות בין שני המכשירים.
בבעיות חימום לא נתקלתי, קריאת הקבצים חלקה לגמרי, וכתוביות בעברית מוצגות טוב. אצלי במכשיר יושב WD 1.5TB מהסדרה הירוקה.
אני מחבר אותו למחשב בחיבור WIFI בעזרת האנטנה של האקסטרימר שקניתי בנוסף שעובדת מצויין!
אני שולח את התוכן מהמחשב אל הHD שבתוך הנגן, ואז מנגן, ובגלל שהמרחק אצלי מהמחשב למזרימדיה הוא גדול מאוד, הקליטה חלשה,
ולכן לוקח לי עד מספר שעות אחדות לשלוח כל סרט. אולי בהזדמנות אני אוסיף עוד נקודה לחזק את החיבור.
ממליץ מאוד על המכשיר, מקווה שעזרתי.