xTreamer Pro או C200 או DUNE Prime 3.0
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אם אתה רוצה כונן בלו ריי שהוא גם סטרימר תקנה DUNE
אם אתה רוצה סטרימר שגם יש לו אפשרויות בלו ריי C-200 הוא המכשיר עבורך
אם אתה לא זקוק כלל לכונן בלו ריי או ליכולות ניגון RIP של בלו ריי ומוכן להסתפק במכשיר בעל יכול רשת מוגבלת (10/100) אני עדין חושב שהאקסטרימר היא לא הבחירה הנכונה עקב בעיות ההתחממות שלו והעדר יכולת RAID.
A-200, TVIX6600 ואחרים יתנו לך פתרון אמין יותר ולדעתי שלם יותר.
אם אתה לא זקוק כלל לכונן בלו ריי או ליכולות ניגון RIP של בלו ריי ומוכן להסתפק במכשיר בעל יכול רשת מוגבלת (10/100) אני עדין חושב שהאקסטרימר היא לא הבחירה הנכונה עקב בעיות ההתחממות שלו והעדר יכולת RAID.
A-200, TVIX6600 ואחרים יתנו לך פתרון אמין יותר ולדעתי שלם יותר.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
yanivol,
אתה דיי נחרץ לגבי כדאיותו של האקסטרימר.
אבל לפי סקר החברים כאן דווקא לאקסטרימר (נכון, לא ל-PRO) יש הכי הרבה בעלים.
אז חברים יקרים בעלי אקסטרימר, אני רוצה לשמוע את ה-PROS שלכם מול נחרצותו של yanivol, הרי בטח היו לכם שיקולים לכאן ולכאן לפני שבחרתם בסטרימר שלכם
אז חברים יקרים בעלי אקסטרימר, אני רוצה לשמוע את ה-PROS שלכם מול נחרצותו של yanivol, הרי בטח היו לכם שיקולים לכאן ולכאן לפני שבחרתם בסטרימר שלכם
אני משער שעניין המחיר הוא זה שהכריע.DannyZ כתב:yanivol,
אז חברים יקרים בעלי אקסטרימר, אני רוצה לשמוע את ה-PROS שלכם מול נחרצותו של yanivol, הרי בטח היו לכם שיקולים לכאן ולכאן לפני שבחרתם בסטרימר שלכם...
אין בכלל מה להשוות, לראשון אין כונן BD-ROM והוא בעצם שילוב של אקסטרימר רגיל ו-eTrayz, שילוב רע מבחינת NAS לפי מה שהבנתי.
ה-Prime הוא בכמה וכמה רמות מעל כל סטרימר שקיים בשוק, גירסת ה-Base שלו (ללא כונן) מתחרה ב-6640 של dvico .
(זה בתנאי שה-BASE יודע לקלוט ולהקליט שידורי DTT)
כל המכשירים בסביבות ה-1000 ש"ח הם המכשירים הבינוניים .
ה-Prime הוא בכמה וכמה רמות מעל כל סטרימר שקיים בשוק, גירסת ה-Base שלו (ללא כונן) מתחרה ב-6640 של dvico .
(זה בתנאי שה-BASE יודע לקלוט ולהקליט שידורי DTT)
כל המכשירים בסביבות ה-1000 ש"ח הם המכשירים הבינוניים .
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
היעדר יכולת RAID לא צריכה להיות שיקול בבחירת סטרימר, לשם כך המציאו את ה- NAS. הפרוyanivol כתב:אם אתה רוצה כונן בלו ריי שהוא גם סטרימר תקנה DUNE
A-200, TVIX6600 ואחרים יתנו לך פתרון אמין יותר ולדעתי שלם יותר....
הוא נסיון (ומסתבר כלא מאוד מוצלח מהבחינה הזו) לרבע את המעגל.
אני יודע שDUNE Prime 3.0 בעל כונן בלו ריי ולכן במידה ואתה תשתמש בבלו ריי בעתיד הוא אופצייה עדיפה עבורך...
במידה ואתה מוענין לצפות בתכני MKV בלבד, ללא תכני בלו ריי מלאים אקסטירמר פשוט עם כונן חיצוני יעשה את העבודה, וכמובן הפרו הוא אופצייה יותר אידאלית לאנשים שאוהבים דיסקים קשיחים 3.5.
במידה ואתה מוענין לצפות בתכני MKV בלבד, ללא תכני בלו ריי מלאים אקסטירמר פשוט עם כונן חיצוני יעשה את העבודה, וכמובן הפרו הוא אופצייה יותר אידאלית לאנשים שאוהבים דיסקים קשיחים 3.5.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500