אני והרסיבר שלי חוגגים שבועים של שימוש. והנה ההתרשמות הכללית והלא מקצועית שלי . הרסיבר מחובר ל-7 רמקולים מדגם Wharefedale Xarus וסאב גם של וורפידל.
הרכבה - יש המון יציאו וכניסות מאחורה. מאוד מסורבל לחבר את הרמקולים למי שלא מיומין. שבעת זוגות החיבורים
מאוד צפופים. חיברתי 7 רמקולים. ואת ה- SUB ליציאה Pre out באמצעות כבל RCA ומפצל שני RCA לסאב
חיברתי גם אנטנת FM קטנה שקיבלתי על האנטנת AM ויתרתי והיא תלך לפח. (לא יודע למה צריך AM)
איכות סאונד - הסאונד נקבע בראש ובראשונה עפ"י רמקולים. הסאונד ממש טוב לטעמי יחסית לרמקולים שיש לי. אפשר
לכוון - treb ו bass בכל מצב שהוא. המון כיווונים לרמקולים כדי להוציא את הכי טוב גם מרמקולים
כאלה. הרסיבר מצליח לרסן את הבאס העמום הגבוה שלהם.
סוגי סראונד - יש המון מצבי סראונד לרסיבר הזה כולל PRO LOGIC 7 וסטראו ב- 7 ערוצים. זה טוב זה נחמד. י 4 מצבי
pro logic 7. למוסיקה, למשחק, לסרט. סרט שלא קודד אפשר לחשוב כאלו מדובר ב- DTS.
בעיה: בעת חיבור מדיה סנטר כאשר הקול עובר דרך יציאת HDMI , אין לי אפשרות לעבור ל PRO LOGIC
7 ואז אם המחשב מנגן סטראו ולא AC3 אני נשאר רק עם 2 רמקולים, סאראו רגיל. צריך עדייו לבדוק את
זה. אני יכול לפתור את זה בשנייה על ידי העברת כבלים אנלוגים אבל אני לא מעוניין.
interface - ממשק מאוד מאוד. אבל מאוד נוח. אפילו אחינית שלי בת ה 5 יכולה לכוון את הכל . הכל ברור. אין צורך
ללמוד את ה- Manual . הכל עושים דרך ה- OSD . ה- OSD עולה בהבזק כזה נחמד. כל האינפורמציה על
מסך ה- TV שלך והכל נורא ידידותי. GUI ממש יפה.
קליברטור (המיקרופון הזה שמכוון את הרמקולים) - הבחנה מאוד גבוהה. הרסיבר גילה אלמנט אחד ברמקול האחורי שלא
מתפקד טוב. ולאחר בדיקות שוב ושוב בצילילים גבוהים, אכן יש בעיה עם אותו אלמנט. פשוט מדהים. שמתי
את המקרופון באמצע ואחרי 10 דקות קיבלתי את הכיול המתאים. ניתן גם לכוון ידנית באופן פשוט ומהיר
באמצעות ה- OSD הכל אינטואטיבי. אני מאמין שאם אני אכוון ידינית אגיע לתוצאות יותר טובות.
מעבד תמונה - לא החלק החזק של הרסיבר. ה- upscaling נחמד, אבל יש ערוצים שאתה מקבל תמונה עם רעשים (כמו
ערוץ אחד) . אני מחבר דרך חיבור הקומפוזיט, והאיכות סבירה. לא יותר מזה. אין לי כבלים דיגיטלים.
היו פעמים שקיבלתי פס מעצבן למעלה. הייתי בטוח שמדובר בתקלה. אך אחרי ששיחקתי ברזולוציה מ-
1080p ל- 720p והפוך זה קמו קסם נעלם ולא חזר. כמו שכתבתי. איכות דרך הקומפוזיט לחלוטין לא
משביעת רצון, ציפיתי ליותר טוב. הערוצים היחידים שאני רואה באמת שיפור - euru sport, MTV ואולי גם
ערוץ המשפחה והסרטים. שאר הערוצים אפסקולינג רק מוריד. שוב אני מדבר על ממיר אנלוגי כמו אנטנה
רגילה ולא ממיר דיגיטלי. טוב אולי עם ממיר דיגיטלי אקבל תוצאות טובות.
לגבי DVD - את הקומפוננט העדפתי לעת עתה להשאיר מחובר ישירות ל- TV. - TV שברשותי (LCD של
LG) נראה לי עושה את ה- UPSCALING יותר טוב, לדעתי. לגבי חיבור DVD עם קומפוזיט לרסיבר.
שוב האיכות לא מדויקת ולא טובה לדעתי. האפסקלינג אולי קצת משפר. אבל ממש קצת. חיבור קומפוננט
ישירות ל- TV נותן תמונה חלקה ממש טובה.
לגבי מדיה סנטר- חיבור HDMI של מדיה סנטר. איכות ממש טובה. מקבילה בדיוק לחיבור ישירות ל- TV. לא
יותר טובה. בכל מקרה העדפתי לחבר ישירות לרסיבר ולהעביר יציאת HDMI אחת ל- TV . כמו שכתבתי
את הקול אני מעביר גם דרך HDMI ובמידה ואני צופה בסרט DTS אני שומע 5.1 ערוצים. הרסיבר לא נותן
לי להעביר ל- pro logic 7 או Streo 7 ch כיוון שמדובר בחיבור דיגיטלי.
שלט - השלט גדול מבחינת מימדים. ממש גדול. פי 3 מכל שלט אחר. כפתורים קשיחים. מדובר בשלט אוניברסלי. קינפגתי
אותו לכל הרכיבים מלבד ה- TV. לא מצליח לתפוס את הקוד של ה- LG שלי. ניתן בשלט לתכנת Activities .
כלומר בלחיצת כפתור השלט יבצע פקודות מ- deviceים שונים. ממש נוח. בלחיצת כפתור הכל מתכונן לצפיה
בסרט, בדיוק בכיוונים שלי.
רדיו - יש RDS, יש המון ערוצים שאפשר לכוון. כיוון מהיא איכות ממש טובה. עדיין מחכה שכאן בארץ יהיה רדיו לוויני.
חומרים - הרסיבר הזה בנוי חזק. אין פלסטיקים. כפתורים קשיחים וחזקים. הכל מתכתי ברסיבר הזה.
אגב בשונה ממה שנרשם באתרים אחרים הרסיבר לא מתחמם יותר מאשר הרסיבר הקודם שהיה לי. ורסיברים אחרים מתחמם מעט. סה"כ מרוצה אבל תמיד אפשר לצפות ליותר. הרסיבר עלה לי 3K ישירות מהיבואן
[/b]
התרשמות אחרי שבועים של שימוש ב- Harman Kardon 260
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
תתחדש ותהנה
רק עצה לי אליך מאחר ומערכת ה RC של הרמן לא מי יודע כמה, בלשון המעטה ,לאחר סיום הכיול האוטומטי (קביעת מרחקים,עוצמות וכו....) כנס לתפריט ותבטל את הפעולה שלה. מנסיוני האישי, עם ה 255 ,ההבדל היה משמעותית טוב יותר ללא שימוש במערכת הזו.
שוב תתחדש ותהנה
שוב תתחדש ותהנה