האם משהוא יודע מה מסכים מהסדרה היקרה 9705 מגיעים לארץ ?
דגמים החדשים מסידרה 9XXX
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אתה מתכוון של פיליפס?
רצוי לציין יותר מאשר סתם מספר, יש יצרנים נוספים עם סדרות מבוססות 9XXX...
רצוי לציין יותר מאשר סתם מספר, יש יצרנים נוספים עם סדרות מבוססות 9XXX...
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
מה עכשו?עוד פיצר-עוד שיגעון?זה לא יגמר?מה זה השלושה איקסים האלה-מסכים לסרטים כחולים?
אז לקנות מסך ולמכור אותו כי חברה פלונית יצאה עם פיצ'ר חדש או מסך 8צול מתקפלללא תופעות צריבה
אבל עם השתקפות ומנורה ביציאה?
אז לקנות מסך ולמכור אותו כי חברה פלונית יצאה עם פיצ'ר חדש או מסך 8צול מתקפלללא תופעות צריבה
אבל עם השתקפות ומנורה ביציאה?
אמן מייסר
לLED 9704 יש פנל בגימור מט ולא מסך זכוכית. הצפיה בחדר מואר לגמרי (ואצלי בסלון נכנס אור משלושה כיוונים שונים) היא סבירה ביותר. חלון מואר יראה ככתם אור במסך אך לא יהיו השתקפויות מראה. מנגנןו תאורת הLED מתגבר יפה על הכל.adalper כתב:תבדוק טוב שהמסך מתאים לך כי לכל מסכי ה-LED החדשים בסדרות 8 ו 9 של PHILIPS יש מסך זכוכית וההשתקפות היא בלתי נסבלת בחדרים שאינם חשוכים לגמרי.
אם אתה רוצה לראות למה אני מתכוון ראה את השירשור בנושא השתקפות של 8605....
קניתי מסך 46" לפני 4 שבועות כאשר ההתלבטות היתה אם לחכות לסדרה הבאה (9705) או להיכנע לפיתוי של הסיפוק היותר מהיר.. בבירורים שעשיתי ה-9705 צפויה להגיע לישראל רק לקראת סוף השנה (אוקטובר והילך) ומחירה יהיה גבוה (כמו שה-9704 הייתה כשיצאה) כלומר 20K+ לפחות. אפשר להשיג את 9704 סביב ה-15K ואני לא בטוח שלחכות עוד חצי שנה כדי לשלם עוד 7500 ש"ח (או יותר) זו עסקה טובה.
הבנתי שבתחילת יולי הגיע משלוח חדש של 9704-ים ואמור להיות מלאי מחודש של המסך. נאמר לי ע"י נציג אלקטרה כשרכשתי את הטלוויזיה בסוף יוני שכדאי לי לחכות כשבועיים כדי לקבל מסך טרי מהאוניה.
טרי מהאוניה או מיושן מהמחסן, כאמור המסך כבר עומד בגאווה בסלון - והטלוויזיה הזאת מ ד ה י מ ה !
ממליץ בחום
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני לא יודע בכמה קנית את המסך אבל, את ה9704 ב46" היה אפשר לקנות יום אחרי ההשקה ב16,000 (אני יודע היה לי אותו) ואחרי שלושה שבועות מחירו היה 15,300shaibt כתב:בבירורים שעשיתי ה-9705 צפויה להגיע לישראל רק לקראת סוף השנה (אוקטובר והילך) ומחירה יהיה גבוה (כמו שה-9704 הייתה כשיצאה) כלומר 20K+ לפחות. אפשר להשיג את 9704 סביב ה-15K ואני לא בטוח שלחכות עוד חצי שנה כדי לשלם עוד 7500 ש"ח (או יותר) זו עסקה טובה.adalper כתב:תבדוק טוב שהמסך מתאים לך כי לכל מסכי ה-LED החדשים בסדרות 8 ו 9 של PHILIPS יש מסך זכוכית וההשתקפות היא בלתי נסבלת בחדרים שאינם חשוכים לגמרי.
אם אתה רוצה לראות למה אני מתכוון ראה את השירשור בנושא השתקפות של 8605.......
כך שאני לא בטוח שהיה שווה לקנות עכשיו את ה9704 ולא להמתין ל9705
בכל מקרה תתחדש - אני רק מקווה שייש לך לפחות את גירסא 4 של המסך
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אפילו עוד לא קנית את הפלאזמה 50" של סמסונג שהיתה במבצע 3,999 ש"ח...אז על מה אתה מתלונן?ילדיעפים כתב:מה עכשו?עוד פיצר-עוד שיגעון?זה לא יגמר?מה זה השלושה איקסים האלה-מסכים לסרטים כחולים?
אבל עם השתקפות ומנורה ביציאה?...
-
erezm_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
http://www.hispek.com/P/Philips-46PFL97 ... aign=22024dor8 כתב:אתה מדבר על PFL9705 ?
בוא תן לי לינק בבקשה להיכן הוא נמכר ?
באתר של פניקס באירופה למשל הוא לא מופיע.....