שלום!
אחרי כמה זמן שהייתי צריך לפרק את המערכת, עכשיו אני מחבר.
עכשיו עשיתי שכל הכבלים (כולם) הולכים לרסיבר ומהרסיבר יוצא כבל HDMI (שלקחתי מהממיר של YES) לטלווזיה.
הסטרימר עובד 100% בחיבור של כבל HDMI בודד, מעביר גם סאונד וגם וידאו דרך הרסיבר לטלווזיה.
את הממיר של YES (YES MAX TOTAL HD SUPER DUPER)1 חיברתי עם כבל אופטי (לא קואקסאלי, המרובע הזה) ועם חיבור קומפוננט גם לרסיבר ככשתיהם מוגדרים כDTV/CABLE (זאת אומרת שהרסיבר מזהה אותם כאותו דבר).
אבל עכשיו יש אדיו אבל אין וידאו, כשאני לקחתי את החיבור HDMI שיוצא מהמחשב וחיברתי לממיר מופיעה תמונה.
כשאני מחבר עם כבל HDMI לרסיבר אני רואה תמונה, כשאני מחבר עם כבל קומפוננט לא.
ניסיתי גם סאונד דרך RCA ווידאו מקומפוננט וקומפוזיט, סאונד RCA וידאו מקומפוננט, סואנד אופטי+RCA/קומפוננט ועדיין לא עובד.
מישהו יודע מה צריך לעשות? איזה הגדרות צריך לשנות כדי שיהיה אפשר לראות בקומפוננט בממיר של יס?
חיבור ממיר YES דרך כבל קומפוננט לרסיבר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
למה אתה לא מחבר את הממיר גם דרך HDMI?
למה אתה לא רואה בקומפוננט? שני סיבות:
1: הרסיבר שלך לא יודע לעשות המרה מכניסות שונות ליציא HDMI
2: הרסיבר שלך כן יודע לעשות המרה רק שהאפשרות הזו סגורה בהגדרות וצריך לפתוח אותה.
חיברת את הממיר בקומפוננט ישירות למסך? יש תמונה - משה ברסיבר, אין תמונה - תגדיר את יציאת הקומפוננט בממיר כפעילה.
למה אתה לא רואה בקומפוננט? שני סיבות:
1: הרסיבר שלך לא יודע לעשות המרה מכניסות שונות ליציא HDMI
2: הרסיבר שלך כן יודע לעשות המרה רק שהאפשרות הזו סגורה בהגדרות וצריך לפתוח אותה.
חיברת את הממיר בקומפוננט ישירות למסך? יש תמונה - משה ברסיבר, אין תמונה - תגדיר את יציאת הקומפוננט בממיר כפעילה.
לא מחבר דרך HDMI כי בנתיים אין לי עוד כבל HDMI.
לא בדקתי לגבי חיבור למסך וזה דיי סיפור עכשיו להרים מסך 50 אינצ', להחזיק אותו ולחבר 3 כבלים...
איך מגדירים את היציאה בממיר? מצאתי שם רק תפרית שנקרא הגדרות SCART ושם יש אפשרות לבחור מתוך 3- RGB COMPOSIT ו S-VHS, אין קומפוננט.
לא בדקתי לגבי חיבור למסך וזה דיי סיפור עכשיו להרים מסך 50 אינצ', להחזיק אותו ולחבר 3 כבלים...
איך מגדירים את היציאה בממיר? מצאתי שם רק תפרית שנקרא הגדרות SCART ושם יש אפשרות לבחור מתוך 3- RGB COMPOSIT ו S-VHS, אין קומפוננט.