בעית שמיעה של סרטי DIVX בסטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

יש לי סטרימר של NOWCOM המחובר דרך HDMI לרסיבר ימאהה 465 ומשם ביציאת HDMI לטלוויזיה. סרטי HD רואים ושומעים אחלה ללא בעיה, אולם את כל הסרטים הרגילים DIVX,AVI צריך להגביר את הרסיבר לרמות לא סבירות בשביל לשמוע משהו (השמיעה תמיד מהרמקולים ולא מהטלווזיה)..בהתחלה חשבתי שיש תקלה בסרט, אבל זה קורה בכל הסרטים (בצפיה בהם במחשב הסאונד נורמלי לחלוטין) פשוט לא שומעים אם לא מגבירים עד הסוף.. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של הרסיבר (DIRECT וכו) וגם עם כל ההגדרות של הסטרימר (עם פענוח, בלי פענוח RAW וכו) כלום לא עוזר..
יש למישהו רעיון?? (אגב אין לי DVD, הכל דרך הסטרימר בקבצים, אני לא מחזיקה דיסקים)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46384
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

נסי להעלות את עוצמת השמע במזרימדיה.
בסרטי HD כנראה שנעשה Bitstream ולכן עוצמת השמע תקינה. בסרטי DIVX, לרוב הפסקול ב MP3 ואז עוצמת השמע נקבעת על ידי שילוב של המזרימדיה והרסיבר.

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

לא חושבת שיש דבר כזה..

שליחה #3 

לא ראיתי בכלל שום דבר שקשור לווליום בסטרימר, אני אחפש, אבל אני בספק אם יש דבר כזה..כל מה שיש בהגדרות שמע זה איך אתה רוצה שיעשה הפיענוח, ניסיתי את כל האופציות וזה לא שינה, אבל אני אחפש אם יש עוד משהו שפספסתי

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46384
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #4 

קיימים זוג כפתורים בשלט עבור קביעת עוצמת השמע. הם ממוקמים בצד ימין למטה בגלגל השליטה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”