צרפת ותרבות הוינילים...

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
roypeles פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם...

חזרתי מביקור בן שבוע בפריז. יוצא לי לבקר בעיר לא מעט. פעם אחרונה לפני שנתיים.
תמיד שאני שם, אני מבצע רכישות גדולות של דיסקים מחנויות המוסיקה הרבות והענקיות שיש שם, בהם אפשר למצוא כמעט הכל (fnac, virgin, gilbert).
בביקורי הפעם, לתדהמתי ושמחתי הרבה, ראיתי כי יש חזרה רצינית לויניל. רבים מהאמנים הצרפתיים המודרנים, מדפיסים את האלבומים שלהם גם על וינילים, ואפשר למצוא שם, לצד מדפי הדיסקים, מדפים שלמים ועשירים של וינילים, חדשים חדשים. בפעמים האחרונות שהייתי שם, זה לא היה כך, אלא היה מדף צדדי עם כל מיני סינגלים, מוסיקת מטאל וכו'. הפעם זו הייתה הפתעה, וחזרתי ארצה עם עודף משקל במזוודה.

בכלל, תרבות רכישת המוסיקה והספרים שם היא אחרת. באזוריי הקניות רואים רבים מהאנשים הולכים עם שקיות של החנויות האלה, ורבים מהם עם וינילים בפנים.
כמובן שניתן למצוא המון מהדורות מיוחדות, באריזות שונות ומשונות, תקליטי תמונה ועוד...

שמחתי לראות שיש חזרה רצינית לפורמט הויניל...

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

שמת תקליטים במזוודה? 8O והם הגיעו בשלום? זה מעניין. בכל פעם שאני קניתי תקליטים בחו"ל, הבאתי אותם ביד בד"כ בשקיות הפלסטיק המקוריות שנותנים בחנויות. לא העזתי לשים אותם במזוודה מחשש שייהרסו. ובכל אופן טוב לשמוע על התרבות האחרת הזאת שקיימת בצרפת. אני הייתי בפריז לפני כשנה וחצי וכמובן סיירתי רבות בחנויות המוזיקה הנ"ל, אבל לא זכור לי שראיתי כ"כ הרבה תקליטי ויניל. מצד שני גם לא חיפשתי אותם במיוחד, אבל קניתי לא מעט דיסקים.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

roypeles פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #3 

כן במזוודה. בין הבגדים. הם היו אחד על השני, אז תארתי לעצמי שזה יהיה מספיק חזק ולא יינזק. זה כבד נורא (10 קילו בערך, לפי חישוב) ולא רציתי לסחוב את זה ביד...

MASTERMIX
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

תתחדש והנה..
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .

http://mastermix-production.blogspot.com/

המשך גלישה נעימה .. (f)

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”