שליטה ב-HTPC באמצעות Remote Desktop
שלום,
אני רוצה לשלוט במחשב HTPC באמצעות מחשב נייד שמריץ Remote Desktop.
הבעיה היא שברגע שאני מתחבר בRemote Desktop למחשב ה-HTPC אז אני רואה על המסך של ה-HTPC תיבת LOGIN של Windows. והתיבה הזאת נשארת שם עד שאני מנתק את ה-Remote Desktop.
כלומר אי אפשר לראות בו זמנית בשני המחשבים.
האם יש דרך להתגבר על זה?
תודה!
אני רוצה לשלוט במחשב HTPC באמצעות מחשב נייד שמריץ Remote Desktop.
הבעיה היא שברגע שאני מתחבר בRemote Desktop למחשב ה-HTPC אז אני רואה על המסך של ה-HTPC תיבת LOGIN של Windows. והתיבה הזאת נשארת שם עד שאני מנתק את ה-Remote Desktop.
כלומר אי אפשר לראות בו זמנית בשני המחשבים.
האם יש דרך להתגבר על זה?
תודה!
מה בדיוק אתה רוצה לעשות?
1. לראות את ממשק תכנת ה HTPC על הלפטופ ולתפעל אותו משם?
2. להיות מחובר כמשתמש נוסף למחשב ה HTPC ולעבוד עליו במקביל לשימוש רגיל במחשב ה HTPC?
אם אתה מעוניין באופציה 1 - VNC בהחלט ייתן מענה.
אם מדובר באופציה 2 יש TWEAK לחלונות שמאפשר לעשות את זה. אם אתה צריך תגיד...
1. לראות את ממשק תכנת ה HTPC על הלפטופ ולתפעל אותו משם?
2. להיות מחובר כמשתמש נוסף למחשב ה HTPC ולעבוד עליו במקביל לשימוש רגיל במחשב ה HTPC?
אם אתה מעוניין באופציה 1 - VNC בהחלט ייתן מענה.
אם מדובר באופציה 2 יש TWEAK לחלונות שמאפשר לעשות את זה. אם אתה צריך תגיד...
אני משתמש בשני יוזרים אחד בשביל צפייה בתכנים והשני בשביל לנהל תוכן (הורדות וכאלה)
אתה צריך להוריד איזה שהוא PATCH שמגדיל את מספר הSESSION ואז פשוט תיצור עוד יוזר במערכת ותתחבר בRDP.
תקרא את זה:
http://www.blogsdna.com/2336/enable-mul ... dows-7.htm
אתה צריך להוריד איזה שהוא PATCH שמגדיל את מספר הSESSION ואז פשוט תיצור עוד יוזר במערכת ותתחבר בRDP.
תקרא את זה:
http://www.blogsdna.com/2336/enable-mul ... dows-7.htm
staticx כתב:סתם הסתבכות
UVNC או רדמין (מומלצת יותר), 2 דקות התקנה (במחשב אחד סרבר ובשני VIEWER) ואתה מסודר....
התכוונתי ללחוץ על צטט ויצא לי תודה
אבל אני לא מבין מה מסובך בלהשתמש בשני יוזרים?! עם יכולת גישה מכל מחשב עם WINDOWS בלי להתקין שום תוכנה!
מה גם שלא צריך לסגור את התוכנה של המדיה סנטר.
גם אני עובד בדיוק ככה - משתמש אחד בשביל ה-HT, ומשתמש אחד לניהול וכו'. הראשון פועל אוטומטית כאשר Windows עולה, נכנס ל MC ומכוונן להציג מדיה. השני משתמש רגיל (אבל Admin).haimbl כתב: אבל אני לא מבין מה מסובך בלהשתמש בשני יוזרים?! עם יכולת גישה מכל מחשב עם WINDOWS בלי להתקין שום תוכנה!
מה גם שלא צריך לסגור את התוכנה של המדיה סנטר....
צריך להתקין את ה-Patch הזה כדי שהמחשב שאליו מתחברים יסכים לקבל יותר ממשתמש אחד פעיל בו זמנית, וזה עובד כמו שעון.
אני לא לוקח מתנות בחזרהstaticx כתב:אתה יכול להסיר את התודה אם אתה רוצה![]()
אתם בעצם אומרים שיש אפשרות, לעבוד עם מחשב (קופסה) אחת, ובעצם שני אינטרפייסים לשני משתמשים שיכולים לעבוד בו זמנית?...
וכן. בדיוק כאילו אתה מחובר כרגע עם יוזר אחר.
לדעתי זה ממש נחמד. אני משתמש בזה גם בשביל לשמוע מוזיקה מהמערכת עובד בחדר ומנגן את המוזיקה בסלון (הרבה יותר נוח משלט רגיל)
zivw כתב:ב Win 7? איך?hrox כתב:רק לשם הדיון התיאורטי - אפשר גם להתחבר בשני sessions מקבילים של אותו משתמש בו זמנית....
Haimbl
יעבוד גם על Build 7600?...
לפי מה שכתוב ב BATCH FILE אז כן
קוד: בחירת הכל
SET WINVER=Windows 7 Build 7600
SET PRODUCTNAME="Windows 7 Ultimate"
SET CURRENTBUILD="7600"
תראה כאן:zivw כתב:ב Win 7? איך?hrox כתב:רק לשם הדיון התיאורטי - אפשר גם להתחבר בשני sessions מקבילים של אותו משתמש בו זמנית....
l...
http://www.missingremote.com/index.php? ... Itemid=232
צריך לשנות את SingleSessionPerUser.
שים לב שאם זה אותו משתמש, כשתכנס מ RDP הוא מן הסתם יריץ את תכנת המדיה סנטר גם שם. כדי להמנע מזה שים את ההפעלה שלה ב Batch File שירוץ ב Startup ושם תתנה את הפעלת התכנה כך:
IF %SESSIONNAME% == Console (
rem Add here things to be run when NOT in RDP session
)
else(
rem Add here things to be run when in RDP session
)
zivw כתב:haimbl
כנראה אנחנו צופים בשני קבצי אצווה שונים.
אצלי זה
SET WINVER=Windows 7 Beta Build 7000 SET PRODUCTNAME="Windows 7 Ultimate" SET CURRENTBUILD="7000"...
תנסה את זה
http://www.blogsdna.com/4560/how-to-ena ... -7-rtm.htm
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
במקרה ראיתי את הפוסט שלכם
לפני שנה בניתי תוכנה ב .NET
מגדירים קובץ XML פשוט והיא מריצה אותו (שמים אותה בתקייה STARTUP בתפריט התחל)
בעקרון זה מאוד פשוט ומה שעשיתי חמוד זה KEEPALIVE
כלומר התוכנה יושבת בTRAY ואפשר להגדיר שכל תוכנה/פרוסס שהפעלת דרכה אם יסגר, יפתח מייד מחדש
ככה למשל אצלי MC תמיד פתוח גם אם סוגרים אותו הוא נפתח מחדש.
זה דוגמא מה XML
אם isConsole מסומן TRUE הוא יריץ את התוכנה במחשב הראשי, אחרת יריץ בססשיון של הRDP.
אם STARTMAX אז זה יהיה מסך מלא (חשוב לMC)
ARGS זה שורת ארגיומנטים
אם מישהו רוצה אשלח לו אותה בכיף.
לפני שנה בניתי תוכנה ב .NET
מגדירים קובץ XML פשוט והיא מריצה אותו (שמים אותה בתקייה STARTUP בתפריט התחל)
בעקרון זה מאוד פשוט ומה שעשיתי חמוד זה KEEPALIVE
כלומר התוכנה יושבת בTRAY ואפשר להגדיר שכל תוכנה/פרוסס שהפעלת דרכה אם יסגר, יפתח מייד מחדש
ככה למשל אצלי MC תמיד פתוח גם אם סוגרים אותו הוא נפתח מחדש.
זה דוגמא מה XML
<Shell KeepAlive="True" isConsole="True" StartMax="False" Argumentss="">C:\Program Files\MetaBrowser\MetaBrowser.exe</Shell>
<Shell KeepAlive="True" isConsole="True" StartMax="False" Argumentss="/startup">C:\Program Files\SOUNDGRAPH\iMON\iMON.exe</Shell>
<Shell KeepAlive="True" isConsole="True" StartMax="True" Argumentss="">C:\Windows\ehome\ehshell.exe</Shell>
אם STARTMAX אז זה יהיה מסך מלא (חשוב לMC)
ARGS זה שורת ארגיומנטים
אם מישהו רוצה אשלח לו אותה בכיף.