המלצה לDVD מקליט
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
היה לי מכשיר של APEX שנפח נשמתו.
מחפש מכשיר אמין בתקציב עד 1500 שקלים עם או בלי דיסק קשיח. הדגש על אמין ומבית עם שרות טוב.
(כלומר לא מסקאל).
כל מה שאני צריך זה אפשרות להקליט מהממיר של הכבלים.
מחפש מכשיר אמין בתקציב עד 1500 שקלים עם או בלי דיסק קשיח. הדגש על אמין ומבית עם שרות טוב.
(כלומר לא מסקאל).
כל מה שאני צריך זה אפשרות להקליט מהממיר של הכבלים.
מדוע החדשים של סוני לא טובים?
האם אתה יכול לפרט מדוע לא כדאי לקנות את נגני ה DVD החדשים של סוני DC-100 לדוגמה
שבא עם 160GB הרד דיסק?
שבא עם 160GB הרד דיסק?
Re: מדוע החדשים של סוני לא טובים?
1. זמני הדלקה וכיבוי מאוד איטיים (כמו מחשב)תמיר כתב:האם אתה יכול לפרט מדוע לא כדאי לקנות את נגני ה DVD החדשים של סוני DC-100 לדוגמה
שבא עם 160GB הרד דיסק?...
2. זמני תגובה איטיים לשלט
3. אין העברה מהירה מהארד דיסק לדי וי די. פונקציה בסיסית. להעתיק סרט של שעתיים לוקח שעתיים , בזמן זה אי אפשר לעשות פעולה אחרת במכשיר. בפנסוניק וב-LG זה לוקח כמה דקות.
4. סדר רשימת הערוצים משתנה כל לילה (סוני הוציאה עדכון שפותר את הבעיה).
5. בעיות בהקלטה ממצלמת DV
עד עכשיו סוני עבדה בשיתוף פעולה עם פיוניר והיו מקליטים מעולים. בחדשים יש צ'יפסט גרוע של סמסונג והתוכנה לא טובה. לא ברור איך סוני הוציאה ליין שלם של מוצרים כאלו. הרבה אנשים באירופה מחזירים אותם לחנויות.
אם אתה מסתפק רק בהקלטה להארד דיסק הם עובדים בסדר, יש גם כניסת סקרט ו DTT. אבל בסכומים האלה יש חלופות יותר טובות, פנסוניק דגם eh 59 או LG דגם rh 399.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
מסכים! המכשיר הזה פשוט קטסטרופה,אי אפשר גם להקליט בו ישירות לדיסק,רק להרדיסק בלבד,וההעברה מההרד דיסק היא רק בזמן אמת,גם הממשק של המכשיר מעצבן.היה במקום העבודה שלי מכשיר כזה בדיוק,שהוחזרasaf23 כתב:1. זמני הדלקה וכיבוי מאוד איטיים (כמו מחשב)תמיר כתב:האם אתה יכול לפרט מדוע לא כדאי לקנות את נגני ה DVD החדשים של סוני DC-100 לדוגמה
שבא עם 160GB הרד דיסק?...
2. זמני תגובה איטיים לשלט
3. אין העברה מהירה מהארד דיסק לדי וי די. פונקציה בסיסית. להעתיק סרט של שעתיים לוקח שעתיים , בזמן זה אי אפשר לעשות פעולה אחרת במכשיר. בפנסוניק וב-LG זה לוקח כמה דקות.
4. סדר רשימת הערוצים משתנה כל לילה (סוני הוציאה עדכון שפותר את הבעיה).
5. בעיות בהקלטה ממצלמת DV
עד עכשיו סוני עבדה בשיתוף פעולה עם פיוניר והיו מקליטים מעולים. בחדשים יש צ'יפסט גרוע של סמסונג והתוכנה לא טובה. לא ברור איך סוני הוציאה ליין שלם של מוצרים כאלו. הרבה אנשים באירופה מחזירים אותם לחנויות.
אם אתה מסתפק רק בהקלטה להארד דיסק הם עובדים בסדר, יש גם כניסת סקרט ו DTT. אבל בסכומים האלה יש חלופות יותר טובות, פנסוניק דגם eh 59 או LG דגם rh 399....
אחר כבוד ליבואן ישפאר בגלל חוסר השימושיות של המכשיר הזה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kalda01kalda01 כתב:לקחתי מהוט מכשיר מג'יק בפקדון. בנתיים עובד מעולה. אפילו אפשר להקליט 2 תוכניות במקביל.
אם יהיה פתרון טוב יותר אחזיר אותו בעתיד ומכסימום הפסדתי 140 שקל לשנה....
לא הבנתי מה הקשר לממיר מקליט של הוט . לבין דיוידי מקליט .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
נראה מה יהיה בדגמים הבאים של סוני. הייתה מובילה בתחום. אני בינתיים עם הסוני הרגיל דגם 350. מכשיר כמעט מושלםKosh כתב:
מסכים! המכשיר הזה פשוט קטסטרופה,אי אפשר גם להקליט בו ישירות לדיסק,רק להרדיסק בלבד,וההעברה מההרד דיסק היא רק בזמן אמת,גם הממשק של המכשיר מעצבן.היה במקום העבודה שלי מכשיר כזה בדיוק,שהוחזר
אחר כבוד ליבואן ישפאר בגלל חוסר השימושיות של המכשיר הזה....
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אני לא אופטימי.השוק של מקליטי ה-DVD פה בארץ חלש מאוד,המכשירים האלה לא כבשו את ישראל כמו ה-VHS בזמנו,asaf23 כתב:נראה מה יהיה בדגמים הבאים של סוני. הייתה מובילה בתחום. אני בינתיים עם הסוני הרגיל דגם 350. מכשיר כמעט מושלםKosh כתב: של ה
מסכים! המכשיר הזה פשוט קטסטרופה,אי אפשר גם להקליט בו ישירות לדיסק,רק להרדיסק בלבד,וההעברה מההרד דיסק היא רק בזמן אמת,גם הממשק של המכשיר מעצבן.היה במקום העבודה שלי מכשיר כזה בדיוק,שהוחזר
אחר כבוד ליבואן ישפאר בגלל חוסר השימושיות של המכשיר הזה.......
בגלל שתי סיבות-תמחור מוגזם למכשירים הטובים,כמו אלו של סוני מהדגמים המוצלחים או של פיוניר,וחוסר אמינות
של הדגמים הזולים,כמו ה-LG למינהם.ויש יצרנים גם יצרנים שבכלל יצאו מהמשחק-כמו פיוניר עצמה..
Vintage audio is a way of life