אקסטרימר לא "רואה" את הרשת בחיבור אלחוטי
שלום,
קניתי אקסטרימר + אנטנה אלחוטית וברצוני לחברו לרשת בחיבור אלחוטי. יש לי ראוטר של בזק ועוד כמה מחשבים בבית שמחוברים אלחוטית.
הפעלתי את האקסטרימר, מצאתי את הראוטר שלי והתחברתי. קיבלתי כתובת IP ו... בעיה!
למרות שלכאורה אני מחובר לראוטר, אני לא מוצא אף מחשב ברשת. כשאני נכנס לתפריט ספריית המדיה ובוחר "רשת", אני רואה רק "My Shortcuts". פעם אחת הצלחתי לראות גם WORKGROUP ו MSHOME אבל זהו - כרגע הם לא מופיעים ואין לי מושג איך להחזיר אותם. בנוסף, אני לא רואה תכנים של אינטרנט (אין אפילו אפשרות לראות YouTube בתפריט האינטרנט). מיותר לציין שאני לא יכול את המחשבים ברשת שלי.
מה עושים?
תודה,
בועז.
קניתי אקסטרימר + אנטנה אלחוטית וברצוני לחברו לרשת בחיבור אלחוטי. יש לי ראוטר של בזק ועוד כמה מחשבים בבית שמחוברים אלחוטית.
הפעלתי את האקסטרימר, מצאתי את הראוטר שלי והתחברתי. קיבלתי כתובת IP ו... בעיה!
למרות שלכאורה אני מחובר לראוטר, אני לא מוצא אף מחשב ברשת. כשאני נכנס לתפריט ספריית המדיה ובוחר "רשת", אני רואה רק "My Shortcuts". פעם אחת הצלחתי לראות גם WORKGROUP ו MSHOME אבל זהו - כרגע הם לא מופיעים ואין לי מושג איך להחזיר אותם. בנוסף, אני לא רואה תכנים של אינטרנט (אין אפילו אפשרות לראות YouTube בתפריט האינטרנט). מיותר לציין שאני לא יכול את המחשבים ברשת שלי.
מה עושים?
תודה,
בועז.
- idanhauser
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
על איזה גרסא אתה עובד?
- idanhauser
-
- חבר פעיל מאוד

ויוטיוב עובד לך?
לא. קראתי באיזה מקום שזה קשור לשינוי שיוטיוב עשו בממשק שלהם.idanhauser כתב:ויוטיוב עובד לך?...
ראה כאן - http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=50&t=12645
- idanhauser
-
- חבר פעיל מאוד

אה, בסדר.