1) בעיון בשרשור המדובר ניראה שאנשים ניסו לעזור, החליפו מידע ונתנו ייעוץ בניגוד לאיך שהחלטת להציג את זה.
2) אני חושב שדיונים רבים פה מגיעים לאורגזמה ולפעמים ליותר מאחת.
3) אני חושב שיש קטע כזה שבן אדם, לרוב ישראלי (זה מתייחס לסעיף 4) קם יום אחד בבוקר ומחליט לקנות טלוויזיה, מגלה את הפורום אחרי שיטוט קל בגוגל, נרשם ושואל שאלה... השאלה תמיד דחופה! בהולה! מיידית! ואם לא עונים בכלל או לא עונים מהר... אז הפורום מעאפן? מה המטרה שלו בכלל וכו'...
השאלה ראשונה שלך:
יום ג' 20/07/2010 5:54 , עיבוד הנתונים וקבלת ההחלטה שהפורום מעאפן:
יום ו' 23/07/2010 22:11.
4) וזה מתקשר לסעיף הקודם, התכונה הכי חסרה במדינת ישראל, הבעיה התרבותית המרכזית שבגללה אנחנו בצרות בכל העולם, אין לנו סבלנות!! אבל התרבות הזו היא לא התרבות של הפורום, פה יש מקרה חריג בו אנשים עסוקים, עם ילדים, מהנדסים, מנהלים ועורכי דין מתפנים כתחביב בזמנם החופשי לענות על שאלות, להכין סקירות וגם לחקור קצת לפני שהם נותנים את המידע זו התנדבות חיובית במלוא מובן המילה...
אז לסיכום מתי פעם אחרונה התנדבת למשהו? מתי המתנת בסבלנות לתשובה? והאם אוסף של אנשים מכל רחבי הארץ שמחליפים בינהם ידע באופן פומבי ועל מנת לעזור אחד לשני זו מטרה ראויה מספיק עבורך?
ואני באמת מקווה שהבהרתי את עצמי כי המטרה היא רק אחת, להסביר שהפורום דווקא מקבל משתמשים חדשים בזרועות פתוחות.
בהצלחה בקנייה.