לצערי אתם לא עקביים בדיונים שלכם

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
hotgirl24 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הרבה שרשורים כאן נשארים פתוחים ללא מענה או סיכום
ומחיפוש בפורום גם מסתבר שהרבה דיונים לא מגיעים לאורגזמה שלהם ,נשארים פתוחים ללא סיכום :?
ותסלחו לי על הביקורת ..
לדוגמא השרשור שפתחתי כאן מלפני כמה ימים
http://www.hometheater.co.il/vt118173.% ... 7%A2%D7%93
צפיתי להכוונה יעוץ וסיכום שאחרי זה אני מתגבשת מתלבשת ויוצאת לקנות
על דגם שתמליצו לי עליו .. oferlaor 9000es ביקשו ניתונים על מרחק והרגלי צפיה וכו אבל מאז
לא ענו לי ודווקא צפיתי .. בכל מקרה תודה :!:

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

זה מצחיק כל פעם מחדש. מגיעים אנשים חדשים לפורום וחושבים שחייבים להם משהו. אנשים כאן עונים מרצונם וזמנם הפרטי.
אף אחד לא חייב כלום לאף אחד...

שאלות של משתמשים חדשים היא בד"כ לגבי המלצה לטלוויזיה חדשה ולשם כך הם נרשמים לפורום ונעלמים יום לאחר מכן. כדי לבוא בתלונות לפורום ולהכיר אותו צריך להיות שותף פעיל.
לצערי זו מגמה, וזו לא הפעם הראשונה.

hotgirl24 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

sagyle כתב:זה מצחיק כל פעם מחדש. מגיעים אנשים חדשים לפורום וחושבים שחייבים להם משהו. אנשים כאן עונים מרצונם וזמנם הפרטי.
אף אחד לא חייב כלום לאף אחד...

שאלות של משתמשים חדשים היא בד"כ לגבי המלצה לטלוויזיה חדשה ולשם כך הם נרשמים לפורום ונעלמים יום לאחר מכן. כדי לבוא בתלונות לפורום ולהכיר אותו צריך להיות שותף פעיל.
לצערי זו מגמה, וזו לא הפעם הראשונה.
...
אולי אתה צודק
אתה לא חייב לספק יעוץ והכוונה לאנשים לא חדשים ולא ותיקים
אבל לשם מה ולאיזה מטרה הפורום קיים ?!
בשביל שתענה ככה ?!
רב תודות בכל מקרה ..

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #4 

למה לא לחפש תשובות שניתנו למשתמשים אחרים קודם?כל כך הרבה פעמים כבר ניתנו אותן התשובות. האם התנאים שלך כל כך יוצאי דופן?

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #5 

בחורה חמה ויקרה..
בניגוד גמור למה שאת טוענת אני בכל אופן ניסיתי לעזור לך ולהביא אותך ואת הדיון לאורגזמה
שתיתן לך את הפתרון המיטבי לבקשתך.
ניסיתי לכוון אותך למקום שבניגוד ל "יבואן הרשמי" סמליין שאין לו מושג מתי יהיו לו פלסמות אם בכלל
מחזיק במלאי לדוגמא כרגע מסכי פלזמה מסוג PS50C7000 - תלת מימד במחיר של 13000 ש"ח.
המסכים זמינים לאספקה מידית !!

כל מי שיודע לעשות אחד ועוד אחד בפורום הזה יוכל להגיע למסקנה שזאת העסקה הטובה ביותר בארץ
כרגע וכל מה שצריך לעשות זאת שיחת טלפון.
השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך האם את באמת מחפשת לרכוש מסך טוב במחיר טוב אן לפתח דיון
אינסופי שלא יצא ממנו כלום בסוף.

בהצלחה לך שוב.

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2656
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #6 

amiti כתב:למה לא לחפש תשובות שניתנו למשתמשים אחרים קודם?כל כך הרבה פעמים כבר ניתנו אותן התשובות. האם התנאים שלך כל כך יוצאי דופן?
...
כי זה תחום דינאמי
המלצות על טלויזיה מלפני חצי שנה לא בהכרח רלוונטיות (דגמים כבר לא נמכרים, יש דגמים חדשים וכו')
ואם לאדון שגיא לא בא לענות, זכותו כמובן, הוא גם לא חייב להגיב בת'רד הזה
משתמש בפורום שמרגיש שהוא עושה טובה?
אני מעדיף להסתדר בלי תשובות מאנשים כאלו
נערך לאחרונה על ידי OMRIJ ב 24/07/2010 2:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #7 

אני חושב שהפורום הכי טוב הוא פורום הקפה -שם הדיונים הרבה יותר גדולים ותכליתיים.
בפורום מסכים יש מעט כניסות וענין,למעט תלת מימד או לד.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

hotgirl24 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

dor8 שלחת לי הודעה פרטית , נסיתי לענות לך , אבל מסתבר שמנויים חדשים באתר לא יכולים לשלוח הודעות פרטיות !
אז אל תמהר להסיק מסקנות ותגובת הזלזול והסרקזם שלך לא מקובלת .. לא מעוניינת בתלת מימד ובטח שלא במחיר 13 אלף שח

ולכל אלה ששלחו הודעות פרטיות , איתכם הסליחה , בתור מנויה חדשה בפורום אין באפשרותי להשיב :?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #9 

הביקורת של sagyle היא על הטון
היות ולרבים כאן אוזניים מוזיקליות....יש רגישות :)
השירשור נפתח בנזיפה על איכות התשובות ווהדיון.
לא חושב שכך מבקשים עזרה.
אני חושב שרבים מצאו כאן מענה וקיבלו את שרצו.
לחלק זה לוקח יותר זמן ולחלק פחות
זמינות האנשים כאן (ובכל פורום) אינה רציפה
לפעמים אני נמצא כאן מספר פעמים ביום ולעיתים אחת לשלושה או ארבעה ימים.

ולענין,
אם נותרת ללא מענה באותו שירשור, כתבי מה חסר לך
עפר או איציק לא ידלגו על אפשרות לענות, מניסיון.
העם דורש..... כל מיני דברים

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

אני רק חייב לציין ש...

שליחה #10 

1) בעיון בשרשור המדובר ניראה שאנשים ניסו לעזור, החליפו מידע ונתנו ייעוץ בניגוד לאיך שהחלטת להציג את זה.
2) אני חושב שדיונים רבים פה מגיעים לאורגזמה ולפעמים ליותר מאחת.
3) אני חושב שיש קטע כזה שבן אדם, לרוב ישראלי (זה מתייחס לסעיף 4) קם יום אחד בבוקר ומחליט לקנות טלוויזיה, מגלה את הפורום אחרי שיטוט קל בגוגל, נרשם ושואל שאלה... השאלה תמיד דחופה! בהולה! מיידית! ואם לא עונים בכלל או לא עונים מהר... אז הפורום מעאפן? מה המטרה שלו בכלל וכו'...
השאלה ראשונה שלך: יום ג' 20/07/2010 5:54 , עיבוד הנתונים וקבלת ההחלטה שהפורום מעאפן: יום ו' 23/07/2010 22:11.
4) וזה מתקשר לסעיף הקודם, התכונה הכי חסרה במדינת ישראל, הבעיה התרבותית המרכזית שבגללה אנחנו בצרות בכל העולם, אין לנו סבלנות!! אבל התרבות הזו היא לא התרבות של הפורום, פה יש מקרה חריג בו אנשים עסוקים, עם ילדים, מהנדסים, מנהלים ועורכי דין מתפנים כתחביב בזמנם החופשי לענות על שאלות, להכין סקירות וגם לחקור קצת לפני שהם נותנים את המידע זו התנדבות חיובית במלוא מובן המילה...

אז לסיכום מתי פעם אחרונה התנדבת למשהו? מתי המתנת בסבלנות לתשובה? והאם אוסף של אנשים מכל רחבי הארץ שמחליפים בינהם ידע באופן פומבי ועל מנת לעזור אחד לשני זו מטרה ראויה מספיק עבורך?

ואני באמת מקווה שהבהרתי את עצמי כי המטרה היא רק אחת, להסביר שהפורום דווקא מקבל משתמשים חדשים בזרועות פתוחות.

בהצלחה בקנייה. :D

iceman23
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 5 פעמים

Re: אני רק חייב לציין ש...

שליחה #11 

riji כתב:1) בעיון בשרשור המדובר ניראה שאנשים ניסו לעזור, החליפו מידע ונתנו ייעוץ בניגוד לאיך שהחלטת להציג את זה.
3) אני חושב שיש קטע כזה שבן אדם, לרוב ישראלי (זה מתייחס לסעיף 4) קם יום אחד בבוקר ומחליט לקנות טלוויזיה, מגלה את הפורום אחרי שיטוט קל בגוגל, נרשם ושואל שאלה... השאלה תמיד דחופה! בהולה! מיידית! ואם לא עונים בכלל או לא עונים מהר... אז הפורום מעאפן? מה המטרה שלו בכלל וכו'...
השאלה ראשונה שלך: יום ג' 20/07/2010 5:54 , עיבוד הנתונים וקבלת ההחלטה שהפורום מעאפן: יום ו' 23/07/2010 22:11.
4) וזה מתקשר לסעיף הקודם, התכונה הכי חסרה במדינת ישראל, הבעיה התרבותית המרכזית שבגללה אנחנו בצרות בכל העולם, אין לנו סבלנות!! אבל התרבות הזו היא לא התרבות של הפורום, פה יש מקרה חריג בו אנשים עסוקים, עם ילדים, מהנדסים, מנהלים ועורכי דין מתפנים כתחביב בזמנם החופשי לענות על שאלות, להכין סקירות וגם לחקור קצת לפני שהם נותנים את המידע זו התנדבות חיובית במלוא מובן המילה...

אז לסיכום מתי פעם אחרונה התנדבת למשהו? מתי המתנת בסבלנות לתשובה? והאם אוסף של אנשים מכל רחבי הארץ שמחליפים בינהם ידע באופן פומבי ועל מנת לעזור אחד לשני זו מטרה ראויה מספיק עבורך?

ואני באמת מקווה שהבהרתי את עצמי כי המטרה היא רק אחת, להסביר שהפורום דווקא מקבל משתמשים חדשים בזרועות פתוחות.

...
מחזק (Y)

hotgirl24 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

riji אתה לא שמת לב אבל גלשת ממש למרחקים !!
מה זה התגובה הלא רלוונטית והמתפלספת הזאת ?!
זה שאתה וההוא sagyle צברתם ותק וכמה אוזניות כאן לא מקנה לכם זכות
להשתחצן ולהתנבל על גולשים חדשים כאן שמצפים בכליון עיניים ליעוץ והכוונה בלי להרגיש שעשו להם טובות !!
ובטח שלא מקנה לך תזכות לסלף דברים ולשקר שנאמר כביכול שזה פורום מעפן
איפה ראית שנאמר פורום מעפן ?!
תגידו האוזניות שצברתם מקנות לכם חוץ מלהרגיש כאילו אתה פרופיסור ופילוסוף , גם לשקר ?!
מה זה קשור לתרבות הישראלית והתכונות שחסרות לנו ולסבלנות וכל הפולשיט הלא נוגע ולא קשור
תגיד אתה בכח מנסה לבלוט ולהפגין נוכחות ? גם ע"ח גולשים חדשים בלנצל הזדמנות שנרשמה הודעה כמו שלי בשביל לנכגח להכפיש להלך אימים ולשחק אותה איינשטין ?!

התגובה שלך מצוצה מהאצבע ואין בה צורך ,מוגזמת מנופחת וחסרת טעם
בסה"כ הערתי על זה שהשרשור הוזנח ונשאר ללא סיכום ודווקא מאלה שהתייחסו וביקשו אינפורמציה
אודות הנושא שספקתי אחר כך בתקווה להמשך דיון שנדחק למטה ואולי בלי כוונה

מה זה טון הדיבור המתנשא הזה וההתנפלות הבלתי מוצדקת וצפויה על גולשים חדשים בפורום ?!

אחד טוען שהוא לא חייב לנו לענות כאילו רדפנו אחריו שיענה והתחננו
אחד כמוך וכמוהו מחבלים לדעתי באנטרסים של האתר והפורום בתגובות המתנשאות שלכם
אתם מנצלים ותק ואוזניות שצברתם לרעה , מנסים לסתום פיות לכל גולש שאולי ימתח ביקורת כלשהי
מטיפוסים כמוך וכמוהו אני לא רוצה יעוץ והכוונה
רק אל תחבלו ותסיחו את הדעת בתגובות תוקפניות שכל מטרתן להפגין נוכחות !

תכלס אני מתנחמת בעובדה שאני צריכה לענות לך ולו רק באנטרנט
כי בנמציאות אני לא יורדת לכזו רמה !!!

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

Re: אני רק חייב לציין ש...

שליחה #13 

iceman23 כתב:
riji כתב:1) בעיון בשרשור המדובר ניראה שאנשים ניסו לעזור, החליפו מידע ונתנו ייעוץ בניגוד לאיך שהחלטת להציג את זה.

...
מחזק (Y)
...
(Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

חברה ',
בואו נרגיע את הטונים ומהר.

hotgirl24 ,
אני מבין את התסכול שבלראות שרשורים אחרים מתפתחים ומקבלים תשובות בעוד השאלה שלך, שכמובן לא פחות חשובה ודחופה, לא.
אני גם מבין את מה שניסו להגיד (אם כי אני מקבל שאולי הסגנון היה קצת בוטה) שסה"כ אנשים פה עוזרים מטוב ליבם ואם לא יצא במקרה לשים לב לשאלה שלך או שלא היה לאנשים מה לתרום לא אומר ש"אתם לא עקביים" - קרי, ביקורת כללית על כל הפורום וטבעי (ואני אגב שמח) שאנשים לקחו את זה אישית כפגיעה בהם.

אני מקווה שברור לך שלא היתה כאן כוונה זדונית אישית נגדך לא לענות לך או להזניח אותך בכוונה. אני חושב שאם כבר להיפך, קרי, כמות הנשים שגולשות בפורום הוא נמוך, מטבע הדברים, ומניסיוני שנים בתחום הזה, כשיש אחת שכבר מתעניינת, מנסים לשמור אותה כמה שיותר.

אגב, בנימה טיפה יותר בקורתית, אני חושב שאחת הסיבות שלא ענו הרבה לשירשור שלך היא הכותרת חסרת האינפורמציה שנתת.
בפורום שלנו יש אלפי הודעות חדשות כל יום. הותיקים ואלו ש"כל היום על הפורום" ובד"כ הם אלו שעונים לאנשים, בד"כ משתמשים ב"צפייה בהודעות האחרונות" ומרפרפים על כותרות השירשורים וכשיש משהו שהם חושבים שמעניין או שהם יכולים לתרום בו, הם נכנסים פנימה.
שרשור עם כותרת "אין לי סבלנות לחכות עד ..", אותי לבכל אופן, ממש לא מושכת פנימה אלא להיפך.....
לעומת זאת, כותרת כמו: "מתלבטת בין סמסונג, LG ופנסוניק - אשמח לעזרה בהחלטה" - אני בטוח שהיה מושך הרבה יותר כניסות ותגובות (אם תרצי את הסיבות, אפרט בפעם אחרת, אבל זה לא קריטי כרגע).

אין פה כוונות רעות לאף אחד. לא למי שניסה לעזור, לא למי שלא נכנס לשירשור ולא עזר (כמוני למשל) ובטח שלא למי שנפגע אישית מהתגובה שלך, שגם אני בטוח שלא היתה בכוונה רעה אלא לעזור לעצמך כן לקבל תשובות, רק שלדעתי הצלחת בדיוק להיפך....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #15 

הנושא של מתן תגובה הוא בעייתי.
אני, למשל, לא מתמצא בתחום המסכים.....הגבתי פעם כאשר התעניינתי בעצמי ברכישת מסך וצברתי ידע תוך כדי אבל זה כבר לא רלוונטי להיום....
לפעמים יש שאלות שחברים אחרים פשוט לא יכולים לתת המלצה כי :
- מדובר במסכים שהם לא מכירים
- אין להם מספיק ידע בנושא

ואז יכול להיוצר מצב שחוץ מכמה חברים בודדים, אין לאף אחד יכולת להגיב לעניין.

מניסיוני, החברים שמגיבים כאן עושים את זה בכיף ובעניין ולא מתוך רצון להתנשא.
יש הרגשת סיפוק כאשר אתה חש שהצלחת לעזור למישהו ולמנוע ממנו לעשות טעות אבל לא תמיד יש לנו את הכלים.

הרושם המתקבל אצל חבר חדש עלול להיות מוטעה:"מה בסך הכל ביקשתי? קצת התיחסות ועצה ממי שמתמצא בתחום...."

ארז

ארז

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #16 

Hotgirl, אני חושב שאת מגזימה בתגובות שלך וכנראה על פי תפיסת עולמך מותר לך להעביר ביקורת, אך לאחרים אסור, הפורום מעפאן=
לצערי אתם לא עקביים בדיונים שלכם
...
וגם
דיונים לא מגיעים לאורגזמה שלהם
...
וגם
אבל לשם מה ולאיזה מטרה הפורום קיים ?!
...

ולכן אני מצטער שבחרתי להכיל את כל זה במילה אחת שמסכמת. את מתנפלת על כל מי שמגיב כאן למרות שאף אחד לא ממש התנפל או השתלח בך, את לעומת זאת משתמשת בבריונות כדי להבהיר את הנקודה:
להשתחצן ולהתנבל
...
וגם
תגידו האוזניות שצברתם מקנות לכם חוץ מלהרגיש כאילו אתה פרופיסור ופילוסוף , גם לשקר
...
אני סיימתי את השרשור דווקא בברכה ואני עדיין מברך אותך פה לא בגלל אוזניות כאלה ואחרות אלה בגלל שאני תמיד שמח לעזור ולייעץ היכן שאני יכול לכל אדם באשר הוא.
וכן מותר לי לבקר אותך על זה שאת חסרת סבלנות וניתחת את כל הפורום על רגל אחת והצבת לפנינו מסקנה ברורה כל זאת להערכתי על סמך הכרות של אולי מספר שבועות עם הפורום.

וחבל לי שזה סיכום הדיון שלך
תכלס אני מתנחמת בעובדה שאני צריכה לענות לך ולו רק באנטרנט
כי בנמציאות אני לא יורדת לכזו רמה !!!
...
אבל במקרה הזה הנחתום מעיד על עיסתו. ודרך אגב טוב שבמציאות הרעננית שבה את לא יורדת לרמה כזו אנחנו כנראה שכנים.

מאחל לך בהצלחה למרות שטף התוקפנות.
ובניגוד למרטין אני לא חושב שהטונים בדיון עלו, מלבד בתגובות התקיפות שלך לכל אדם שיש לו ביקורת.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #17 

אני בהחלט מסכים עם חברי ,אנשי הפורום שהציגו את התנהלותך קצרת הרוח מזוויות שונות
ולעניינך: אני מציע לך להתחיל להסתובב בחניות מתמחות (ראי:היכן לקנות)באזור מגורייך ולאחר שתגבשי את דעתך על סוג המסך שאת אוהבת (פלזמה LCD וכ'ו) תחזרי הנה עם שאלות ספציפיות על מה שראית וזאת לאחר שתרשמי את מרחק הצפיה החומר שאת מתכוונת לראות כמה כסף את מוכנה להוציא ועד שאלות שרק את יודעת את התשובה עליהן ואז אני מניח שתקבלי ייעוץ מצוין

m3csl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #18 

לדעתי הבעיה המרכזית של חברים חדשים בפורום, במיוחד של כאלה שמחפשים המלצה על טלוזייה מסויימת היא שהם מצפים לתשובה חד משמעית שתסכם את כל שלל הדגמים לדגם על אחד שיהיה בעל איכויות על ומחיר שווה לכל נפש ..
הבעיה היא שזה לא ככה , מהיותינו בני אדם לכל אחד העדפות משלו לתמונה , לסאונד , לעיצוב וכו' .
כולנו היינו שמחים אם היה לנו סוכן אישי קטן שהיה מפנה אותנו ישר לדגם שהיה קולע במאה אחוז לטעמנו האישי והיה חוסך מאיתנו בדיקות בחנויות, מחקרים עמוקים ואפילו גלישה בפורומים למיניהם , וישר היינו נכנסים לזאפ , בוחרים את החנות הכי זולה ורק מחכים למשלוח שיגיע...
לצערינו המציאות לא עשויה שחור לבן (אולי לשמחתנו גם) ולא תמיד אפשר לקבל תשובות חד משמעיות.
It's Five O'Clock Somewhere

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #19 

דווקא אני חושב שes9000 הסתכן לא פעם בהמלצה חד משמעית על דגם אחד.
יותר מזה אי אפשר לבקש
העם דורש..... כל מיני דברים

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

Attitude - גישה

שליחה #20 

too-hot-girl האנשים שהעברת עליהם ביקורת הם אנשים פרטיים ולא מחוייבים - שבמשך שנים - עונים על אותם שאלות ותורמים מזמנם ומניסיונם לאחרים .

צריךב ht להכין shooting zone לבלתי מסופקים אורגזמית . נמאסתם .
:רובה:
GO VEGAN

שלח תגובה

חזור אל “כללי”