DVD DV 420- PIONEER- עזרה לגבי zone
הי,
רכשתי את הDVD הנ"ל. היום ניסיתי להכניס סרט ועל המסך נרשם שהאזור לא תואם. אציין שעל גבי המכשיר שלי רשום zone 2 אבל הוא נרכש ממשווק מורשה של פיוניר ואמר לי שזה מולטי זון. יש איזו פירצה/שדרוג שאני אמורה להוריד?
אגב- עידכון אחד כבר הורדתי והתקנתי (נראה לי שהוא רלוונטי לעניין כתוביות בעברית).
אשמח לעזרה עוד היום- ממש רוצה לראות את הסרט.
תודה מראש ושבת שלום
שרון
רכשתי את הDVD הנ"ל. היום ניסיתי להכניס סרט ועל המסך נרשם שהאזור לא תואם. אציין שעל גבי המכשיר שלי רשום zone 2 אבל הוא נרכש ממשווק מורשה של פיוניר ואמר לי שזה מולטי זון. יש איזו פירצה/שדרוג שאני אמורה להוריד?
אגב- עידכון אחד כבר הורדתי והתקנתי (נראה לי שהוא רלוונטי לעניין כתוביות בעברית).
תודה מראש ושבת שלום
שרון
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
sharom36 כתב:הי,
תודה מראש ושבת שלום
שרון...
sharom36
במידה ורכשת מוצר של היבואן הרשמי ט.ר . אין שום בעיה הנגן אמור לנגן הכל ללא שום בעיה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

sharom36sharom36 כתב:הי.
אני יודעת שהוא אמור לנגן הכל. אבל הוא לא! השאלה שלי אם יש איזשהו עדכון שאני אמורה להתקין או שמלכתחילה הוא אמור לנגן את כל האזורים (למרות שמאחורי הנגן רשום "אזור 2")..
שרון...
1. האם רכשת את הנגן בארץ ביבוא רשמי ט.ר ?
2. במידה ורשום כל הנגן אזור 2 הווה אומר שהוא ינגן רק סרטים ששיכים לאזור 2 PAL
- startovere
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איפה רכשת ?
תתקשר לשרות של פיוניר יעזרו לך יש שם שרות סבבה
תתקשר לשרות של פיוניר יעזרו לך יש שם שרות סבבה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
שלילי - זה אומר שהנגן נמכר עבור zone 2 (ישראל), זו דרך לזהות למשל ייבוא חלופי (שם כתוב מאחור 3).9000es כתב: 2. במידה ורשום כל הנגן אזור 2 הווה אומר שהוא ינגן רק סרטים ששיכים לאזור 2 PAL...
ט.ר. מפיצים עדכוני קושחה ונותנים אחריות על התקנתם רק למכשירים מ zone 2.
לי יש מכשיר שנקנה מהם DV 410, שתומך multi zone וכתוב 2 מאחורה.
תודהuriler כתב:צרי קשר ישר עם מעבדת השירות שלהם -
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... e/Labs.asp...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

urileruriler כתב:שלילי - זה אומר שהנגן נמכר עבור zone 2 (ישראל), זו דרך לזהות למשל ייבוא חלופי (שם כתוב מאחור 3).9000es כתב: 2. במידה ורשום כל הנגן אזור 2 הווה אומר שהוא ינגן רק סרטים ששיכים לאזור 2 PAL...
ט.ר. מפיצים עדכוני קושחה ונותנים אחריות על התקנתם רק למכשירים מ zone 2.
לי יש מכשיר שנקנה מהם DV 410, שתומך multi zone וכתוב 2 מאחורה....
תיקון קטן . כל נגן דיוידי .מיועד לאזור מסויים בעולם . כאשר הנגן מסומן כאזור 2 זאת אומרת שהוא שייך לאזורנו ולאירופה .
והוא ינגן רק כותרים שמיועדים לאזור 2 שהם PAL 576I .
זה שבארצנו הקטנטונת עושים כל מיני טריקים בנגנים שיוכלו לנגן את כל האזורים זה כבר סיפור אחר לגמרי .
במידה ומי שרוכש נגן דיוידי מהיבואן הרשמי ט.ר יקבל נגן שמנגן את כל האזורים בלי שום בעיה . ושום צורך בשום עידכונים למינייהם .
יום טוב לך .