מערכת קולנוע ביתי משולבת ויציאת AUX
לאחרונה קניתי מערכת קולנוע ביתית משולבת pioneer htz-180, כשאני מחבר בכניסת הline-in כל מוצר חיצוני (ממיר HD של הוט, סוני3, מחשב...) אני שומעת רק בסטריאו ולא ניצול מלא של כלל הרמקולים של המערכת (סראונד).
האם בעיה זו ספציפית למערכת שאותה רכשתי או שזו בעיה כוללת לכל המערכות המשולבות?
האם בעיה זו ספציפית למערכת שאותה רכשתי או שזו בעיה כוללת לכל המערכות המשולבות?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
דיברו כאן רבות בנושא...
בשלט של המערכת ישנה אופציה של שינוי הגדרות סאונד (AUDIO MODE, DOLBY, SURROUND וכו'...) על ידי לחיצה על הלחצן זה אתה מפעיל את המעבד סאונד של המערכת ואפשר לשמוע בכל הרמקולים.
בחוברת של המוצר אמור להיות פרק בנושא שמע הקפי...
בשלט של המערכת ישנה אופציה של שינוי הגדרות סאונד (AUDIO MODE, DOLBY, SURROUND וכו'...) על ידי לחיצה על הלחצן זה אתה מפעיל את המעבד סאונד של המערכת ואפשר לשמוע בכל הרמקולים.
בחוברת של המוצר אמור להיות פרק בנושא שמע הקפי...
אז זהו שבכל מצב אחר DVD או USB יש את האפשרות לעבור בין מצבי סאונד (סטריאו, סראונד וכו,) אבל כשאני על מצב line כלומר מכשיר שמתחבר מבחוץ ביציאת aux כשאני מנסה לעבור בין המצבים הוא מהבהב ורושם STEREO ואי אפשר לעבור בין המצבים.
בחוברת רשום לוודא שנמצאים במצב DVD/USB כדי לעבור בין המצבים השונים לכן אני לא בטוחה שאפשר לשמוע בסראונד בline
המערכת הזו מוכרת לך?
בחוברת רשום לוודא שנמצאים במצב DVD/USB כדי לעבור בין המצבים השונים לכן אני לא בטוחה שאפשר לשמוע בסראונד בline
המערכת הזו מוכרת לך?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
את הדגם הספציפי הזה אני לא מכיר אבל האחים שלה (דגמים אחרים וחברות אחרות) אני מכיר ולכן מוזר לי שדווקא בפיונר אין עיבוד שמע בחיבור אנלוגי.
אם ניסית ושום דבר לא עוזר, ככל הנראה לא ניתן לשמוע 5.1 מאות אנלוגי. המערכת לא מספיק מתוחכמת כדי לבצע המרה מאנלוגי לדיגיטאלי ולעבד את האות בכדי לקבל 5.1.
אם ניסית ושום דבר לא עוזר, ככל הנראה לא ניתן לשמוע 5.1 מאות אנלוגי. המערכת לא מספיק מתוחכמת כדי לבצע המרה מאנלוגי לדיגיטאלי ולעבד את האות בכדי לקבל 5.1.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יכול להיות שזה כפתור אחר - תן קישור לחוברת הפעלה וננסה לראות.. גם תמונה טובה של השלט הולך