מחפש המלצה לממיר DVB-T מקליט...
אשמח אם מישהו יכול להמליץ על ממיר טוב לDVB-T שיודע להקליט לפי לוח התוכניות (להתקן פנימי או חיצוני לא משנה).
בנוסף אם למישהו יש רעיון, קניתי דונגל DVB-T של QUE עם תוכנה של ARCSOFT, קניתי במטרה להקליט את התוכניות שאני רוצה לראות ואח"כ לצפות בהם דרך סטרימר. אין ספק שהוא מקליט אך אין לי אפשרות לצפות בהקלטות חוץ מאשר ב Arcsoft totalmedia 3.5 שקיבלתי עם הדונגל... (הסטרימר לא מצליח לקרוא את הקבצים - נראה שהם בMPEG2)
אולי למישהו יש רעיון איך אוכל למצוא דרך לצפות בתוכניות המוקלטות הללו, אשמח לשמוע.
או לחילופין להמליץ על תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את העבודה של ההקלטה שתאפשר לי לצפות בהקלטות אח"כ.
בכל אופן הכי חשוב הוא ההמלצה על ממיר שמקליט.
תודה
בנוסף אם למישהו יש רעיון, קניתי דונגל DVB-T של QUE עם תוכנה של ARCSOFT, קניתי במטרה להקליט את התוכניות שאני רוצה לראות ואח"כ לצפות בהם דרך סטרימר. אין ספק שהוא מקליט אך אין לי אפשרות לצפות בהקלטות חוץ מאשר ב Arcsoft totalmedia 3.5 שקיבלתי עם הדונגל... (הסטרימר לא מצליח לקרוא את הקבצים - נראה שהם בMPEG2)
אולי למישהו יש רעיון איך אוכל למצוא דרך לצפות בתוכניות המוקלטות הללו, אשמח לשמוע.
או לחילופין להמליץ על תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את העבודה של ההקלטה שתאפשר לי לצפות בהקלטות אח"כ.
בכל אופן הכי חשוב הוא ההמלצה על ממיר שמקליט.
תודה
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
הכי טוב זה קונקה HD, אבל היבואן אומר שהוא יקבל את המלאי החדש רק בעוד חודש וחצי... (אמצע ספטמבר)
האם זה נכון שהם לא מסוגלים להקליט לפי לוח שידורים?
מישהו אמר לי שכרגע אין בארץ אף ממיר שמסוגל להקליט לפי לוח שידורים אלא רק בזמן צפייה. האם זה נכון?dvb-acavish כתב:הכי טוב זה קונקה HD, אבל היבואן אומר שהוא יקבל את המלאי החדש רק בעוד חודש וחצי... (אמצע ספטמבר)...
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
למיטב ידיעתי שני הדגמים של הקונקה (גם SD וגם HD) יכולים להקליט לפי לוח שידורים,
ובכלל... למיטב ידיעתי רוב הממירים האחרים שיש בהם אפשרות הקלטה להתקן חיצוני ----> יכולים להקליט לפי לוח שידורים.
אבל יש בעיה :
זה בלתי אפשרי להגיד לממיר שיתחיל 5 דקות לפני, ו- 5 דקות אחרי (זה משהו שאפשר לפתור באמצעות עידכון תוכנה, אבל היבואנים לא דואגים להפיץ עידכוני תוכנה) .
ובכלל... למיטב ידיעתי רוב הממירים האחרים שיש בהם אפשרות הקלטה להתקן חיצוני ----> יכולים להקליט לפי לוח שידורים.
אבל יש בעיה :
זה בלתי אפשרי להגיד לממיר שיתחיל 5 דקות לפני, ו- 5 דקות אחרי (זה משהו שאפשר לפתור באמצעות עידכון תוכנה, אבל היבואנים לא דואגים להפיץ עידכוני תוכנה) .