מחפש מסך איכותי 46/47 אינץ' בתקציב - עד 8000 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
katamoni פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחר 10 שנים הלכה לעולמה הטלוויזיה(או יותר נכון ספינה) שהייתה עד עכשיו בסלון......

המרחק מהטלוויזיה הוא קצת יותר מ-4.5 מטר.

הייתי אתמול בכמה חנויות ובדקתי לגבי כל מיני דגמי LCD של כל מיני חברות אבל יצאתי כ"כ מבולבל שאני כבר לא יודע מה כדאי לקחת.....

בעיקרון אני יודע שבמחיר הזה יהיה קשה להביא LED איכותי, על פלזמה אני מוותר מראש, ובחיפוש אחר LCD שעשיתי אתמול באינטרנט היה מסך אחד שתפס אותי עם נתונים באמת מדהימים ומחיר סביר של פחות מ-6000 ש"ח - LG 47LH50YR, אך כשהגעתי לחנות נאמר לי שמדובר בדגם ישן(למרות הנתונים המרשימים: 2MS זמן תגובה, 200HERTZ קצב ריענון, ניגודיות 1:150,000)

עוד חשוב לי לציין שבכל החנויות שבהם הייתי ראיתי באופן ניכר שהאיכות על גבי מסכי PHILIPS טובה יותר משאר המסכים המתחרים ברוב הדגמים.

בבקשה תעזרו לי, אני באמת אובד עצות!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

katamoni כתב:לאחר 10 שנים הלכה לעולמה הטלוויזיה(או יותר נכון ספינה) שהייתה עד עכשיו בסלון......

הייתי אתמול בכמה חנויות ובדקתי לגבי כל מיני דגמי LCD של כל מיני חברות אבל יצאתי כ"כ מבולבל שאני כבר לא יודע מה כדאי לקחת.....

בעיקרון אני יודע שבמחיר הזה יהיה קשה להביא LED איכותי, על פלזמה אני מוותר מראש, ובחיפוש אחר LCD שעשיתי אתמול באינטרנט היה מסך אחד שתפס אותי עם נתונים באמת מדהימים ומחיר סביר של פחות מ-6000 ש"ח - LG 47LH50YR, אך כשהגעתי לחנות נאמר לי שמדובר בדגם ישן(למרות הנתונים המרשימים: 2MS זמן תגובה, 200HERTZ קצב ריענון, ניגודיות 1:150,000)

עוד חשוב לי לציין שבכל החנויות שבהם הייתי ראיתי באופן ניכר שהאיכות על גבי מסכי PHILIPS טובה יותר משאר המסכים המתחרים ברוב הדגמים.

...

ראשית מרחק הצפייה שלך די גדול למסך 46 אינצ' .

מדוע אתה פוסל מסך פלזמה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

katamoni פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

9000es כתב:
katamoni כתב:לאחר 10 שנים הלכה לעולמה הטלוויזיה(או יותר נכון ספינה) שהייתה עד עכשיו בסלון......

...

ראשית מרחק הצפייה שלך די גדול למסך 46 אינצ' .

מדוע אתה פוסל מסך פלזמה .
...
לא אוהב את איכות התמונה..... וגם טכנולוגיה ישנה

katamoni פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

הצלחתי להוציא היום הצעה משקם אלקטריק על דגם 46PFL5605H של פיליפס ב-8200 ש"ח

כדאי?