במילה וחצי- מה ההבדל בין אקסטרימר רגיל לפרו?
הי, ראיתי הרבה שרשורים על זה בחיפוש, אבל יש קצת באלגן. האם משהו יכול לתמצת לי בכמה מילים את ההבדל בין 2 המכשירים?
יש לי היום את האקסטרימר הרגיל, ואני מרוצה, אבל ההורים שלי טסים אז אני רוצה לדעת האם שווה לנצל את ההזדמנות ולשדרג (ולתת להם את האקסטרימר הישן).
תודה רבה.
יש לי היום את האקסטרימר הרגיל, ואני מרוצה, אבל ההורים שלי טסים אז אני רוצה לדעת האם שווה לנצל את ההזדמנות ולשדרג (ולתת להם את האקסטרימר הישן).
תודה רבה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יש שלושה דגמי אקסטרימר למעשה -
1. המקורי.
2. Xtreamer Sidewinder - בעל צלעות קירור במקום מאוורר ותמיכה בקושחה 2.4 שיוצאת עוד מעט (אשר תכיל את ה Jukebox ותמיכה בהוצאת הפורמטים החדשים).
3. Xtreamer Pro - מארז שונה, תמיכה בשני דיסקים פנימיים, כניסת usb קדמית ו eSATA - אתה יכול לעיין בשרשור היעודי שלו.
בדיוטי פרי מוכרים כבר את ה sidewinder ב 179$ כולל אנטנה, הפרו יימכר ב 189$ (לא זוכר אם כולל אנטנה או לא) החל מה 1.8, ואולי זה יוזיל את עלות הרגיל.
1. המקורי.
2. Xtreamer Sidewinder - בעל צלעות קירור במקום מאוורר ותמיכה בקושחה 2.4 שיוצאת עוד מעט (אשר תכיל את ה Jukebox ותמיכה בהוצאת הפורמטים החדשים).
3. Xtreamer Pro - מארז שונה, תמיכה בשני דיסקים פנימיים, כניסת usb קדמית ו eSATA - אתה יכול לעיין בשרשור היעודי שלו.
בדיוטי פרי מוכרים כבר את ה sidewinder ב 179$ כולל אנטנה, הפרו יימכר ב 189$ (לא זוכר אם כולל אנטנה או לא) החל מה 1.8, ואולי זה יוזיל את עלות הרגיל.
חשבתי שגם האקסטרימר המקורי יתמוך בקושחה החדשה, רק ללא פורמטי האודיו החדשים, לא?
ממה שאני יודע האקסטרימר sidewinder זהה למקורי רק בעל צלעות קירור ותמיכה בפורמטי האודיו החדשים.
האקסטרימר פרו שונה במה שנרשם בפוסט שלפני (ותומך בפורמטי האודיו החדשים) ובנוסף יש לו זכרון פנימי בנפח כפול.
בנוסף, לפרו יש תפריטים בצבעים אחרים, כחול או משהו...
ממה שאני יודע האקסטרימר sidewinder זהה למקורי רק בעל צלעות קירור ותמיכה בפורמטי האודיו החדשים.
האקסטרימר פרו שונה במה שנרשם בפוסט שלפני (ותומך בפורמטי האודיו החדשים) ובנוסף יש לו זכרון פנימי בנפח כפול.
בנוסף, לפרו יש תפריטים בצבעים אחרים, כחול או משהו...
בוא נעשה סדר בדברים,
יש שלושה סוגים
רגיל - ללא הצלעות.
Sidewinder - כולל צלעות.
PRO- בפרו החדש.
ההבדל, הוא כזה:
בין הרגיל ל-Sidewinder יש הבדל בצ'יפים (מעבדים) המעבד של הרגיל מיושן ושל ה-Sidewinder זהה לזה של הפרו.
ז"א מבחינת העיבוד והתמיכה אין הבדל בפרו ל-Sidewinder, מבחינת חווית המשתמש קיים הבדל, של פיצ'רים נוספים וכמובן זיכרון 256, שמאפשר שימוש בתפריט בצורה יותר מהירה.
יש שלושה סוגים
רגיל - ללא הצלעות.
Sidewinder - כולל צלעות.
PRO- בפרו החדש.
ההבדל, הוא כזה:
בין הרגיל ל-Sidewinder יש הבדל בצ'יפים (מעבדים) המעבד של הרגיל מיושן ושל ה-Sidewinder זהה לזה של הפרו.
ז"א מבחינת העיבוד והתמיכה אין הבדל בפרו ל-Sidewinder, מבחינת חווית המשתמש קיים הבדל, של פיצ'רים נוספים וכמובן זיכרון 256, שמאפשר שימוש בתפריט בצורה יותר מהירה.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
אממ עד כמה שניתן להיות בטוחים איתם:)
"(7) The Xtreamer Pro introduces more memory than most other RTL based device in the market today. Already Xtreamer users can report faster boot time and smoother file browsing experience. When we will introduce JukeBox and Search and Indexing features you will thank us for this.
"
לינק:
http://shop.xtreamer.net/Support/questions/873/__print
זה להדפסה אז להזהר לא להדפיס בטעות:)
"
לינק:
http://shop.xtreamer.net/Support/questions/873/__print
זה להדפסה אז להזהר לא להדפיס בטעות:)
אני לא משתמש בפרו לכן אין לי אינדקציה לתת לך אבל סביר להניח שברגע שהזיכרון הפנימי יותר מהר זה אמור לזוז קצת יותר מהר.מוקי27 כתב:לא הייתי בוחר להשתמש דווקא במינוח "מיושן" לגבי המעבד של הרגיל.
זה אותו מעבד, כנראה עם שינוי קל.
בנוגע למהירות התפריטים, האם זה וודאי?...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בכיף - תשומת הלב שהיום התפרסמה ביקורת על המכשיר!