מישהו שמע פעם על הדבר המוזר הזה להרתיח סוללות?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כפי שאתה יודע שאם אתה תקצר את הסוללה היא תתחמם ותגמר תוך זמן קצר ויש סוללות זולות שאפילו יתפוצצו לך בידים.
בכל אופן החום גורם לתהליך הכימיקאלי לתנועת אלקטרונים מהירה יותר וחזקה יותר, כלומר אם תחמם את הסוללה אתה תוכל עדיין להפיק ממנה חשמל גם אם היא נראת לך גמורה. זה כמו לתת מכה לבקבוק של הקטשופ, כדי להוציא את השארית. לגבי הסוללה הרתחה לא מטעינה אותה מחדש אלא רק "מוציאה את המיץ".
כמובן שחייבים לעשות את זה בזהירות וצריך לפני זה לדעת באיזו טמפרטורה הסוללה הספציפית "תתפרץ" כדי להמנע מנזק.
אני חושב שיותר פשוט זה להחזיק עוד כמה סוללות בהקפאה... JUST IN CASE.
בכל אופן החום גורם לתהליך הכימיקאלי לתנועת אלקטרונים מהירה יותר וחזקה יותר, כלומר אם תחמם את הסוללה אתה תוכל עדיין להפיק ממנה חשמל גם אם היא נראת לך גמורה. זה כמו לתת מכה לבקבוק של הקטשופ, כדי להוציא את השארית. לגבי הסוללה הרתחה לא מטעינה אותה מחדש אלא רק "מוציאה את המיץ".
כמובן שחייבים לעשות את זה בזהירות וצריך לפני זה לדעת באיזו טמפרטורה הסוללה הספציפית "תתפרץ" כדי להמנע מנזק.
אני חושב שיותר פשוט זה להחזיק עוד כמה סוללות בהקפאה... JUST IN CASE.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
eff,
שמעתי על המקרה הזה, זה היה ביערות הכרמל בדיוק לפני השריפה הגדולה, לא?
שמעתי על המקרה הזה, זה היה ביערות הכרמל בדיוק לפני השריפה הגדולה, לא?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מניסיוני הצבאי עם סוללות, מדובר בדבר די מסוכן. באמת לא שווה את הסיכון שזה יתפוצך לך בפנים.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tunguska_event[/b]
נקווה שזה לא היה בטונגוסקהoferlaor כתב:eff,
שמעתי על המקרה הזה, זה היה ביערות הכרמל בדיוק לפני השריפה הגדולה, לא?...
http://en.wikipedia.org/wiki/Tunguska_event[/b]
Need more cowbell
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני נתקלתי בסוללה שאותה כדיי להפעיל אותה היה צריך לשים במים רותחים וזה מטעין אותה אבל זו סוללה מיוחדת לא הייתי מנסה את זה בסוללות הרגילות תקנה סוללות נטענות וזהו שווה את המחיר אני רק בנטענות משתמש