kushnirt כתב:תהיה יכולת קריאה גם ממסכי CRT בגירסת הניסיון הבאה?
...
קראתי בפורום שלהם שהם מודעים לבעיה אך המכשיר מתוכנן ומיועד ל HD ולכן כנראה לא יטפלו בבעיה בקרוב.
...
כל כך מאכזבים...
...
איכות התמונה על מסך CRT כל כך מאכזבת בחיבור video composite שאין שום סיבה להשתמש במכשיר הזה שלא עם חיבור HDMI, חבל על הכסף.
כל DVD מהמכולת ב99 שח עם חיבור video component יציג תמונה איכותית יותר.
...
קראתי בפורום שלהם שהם מודעים לבעיה אך המכשיר מתוכנן ומיועד ל HD ולכן כנראה לא יטפלו בבעיה בקרוב.
...
כל כך מאכזבים...
...
איכות התמונה על מסך CRT כל כך מאכזבת בחיבור video composite שאין שום סיבה להשתמש במכשיר הזה שלא עם חיבור HDMI, חבל על הכסף.
...
איכות התמונה בחיבור הזה (כל עוד אתה בCRT) עולה אלף מונים על HD1080P. יותר יפה לראות תמונה רכה ומציאותית מאשר לראות לכתבים את החצ'קונים ולראות תמונה חדה מהמציאות שכמה קליברציה שלא תעשה, לא תשתנה.חוץ מלמשחקי כדורגל, לHD אין שמציג תמונה מזוייפת אין שום תכלית חוץ משאיבת כסף מהציבור.
מזכיר לי את הבדיחה על הזקן שהחזיר לאופטיקאי את המשקפיים. הם לא נוחים? נוחים מאוד. לא יפים? יפים מאוד. לא רואה טוב. רואה מצויין אבל האישה לא יפה, הדירה מלוכלכת והמכונית דפוקה.
מורידים את המשקפיים ופתאום הכל מצויין - האישה יפיפה, הבית ללא רבב והרכב חלק ללא דפיקות...
במובן הזה, hd זה רק חסרון.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 23/07/2010 8:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
oferlaor כתב:מזכיר לי את הבדיחה על הזקן שהחזיר לאופטיקאי את המשקפיים. הם לא נוחים? נוחים מאוד. לא יפים? יפים מאוד. לא רואה טוב. רואה מצויין אבל האישה לא יפה, הדירה מלוכלכת והמכונית דפוקה.
מורידים את המשקפיים ופתאום הכל מצויין - האישה עפעפיה, הבית ללא רבב והרכב חלק ללא דפיקות...
במובן הזה, hd זה רק חסרון.
...
מה זה כל כך מושך לראות כל זיז בפניה של השדרנית או חלופה לכך - איפור יתר שמוציא אותה מהודרת כמו אורית פוקס?
כמו כל "באג" (ואני שיש להם איזה שהוא באג מדווח על עניין ה-CRT), מוגדרת לו עדיפות.
כפי הנראה, במצב העניינים היום, טיפול בבאגים של CRT נמצא בעדיפות נמוכה (אם לא נמוכה מאוד), כשלפניו יפתרו באגים אחרים, יפתחו פיצ'רים אחרים.
חלק מהסיבה לתיעדוף הנמוך בטיפול ברזולוציות כאלו היא כמות המשתמשים ב-CRT אשר זניחה, וכנראה שאינה מצדיקה כלכלית זמן פיתוח.
...
...
כל כך מאכזבים...
...
...
איכות התמונה בחיבור הזה (כל עוד אתה בCRT) עולה אלף מונים על HD1080P. יותר יפה לראות תמונה רכה ומציאותית מאשר לראות לכתבים את החצ'קונים ולראות תמונה חדה מהמציאות שכמה קליברציה שלא תעשה, לא תשתנה.חוץ מלמשחקי כדורגל, לHD אין שמציג תמונה מזוייפת אין שום תכלית חוץ משאיבת כסף מהציבור.
ואגב, לבודדים יש TV שיש לה קומפוננט אך לא HDMI.
...
אולי אנחנו לא מדברים בדיוק על אותו דבר, אבל בהמון טלויזיות יש חיבור לDVD , אולי זה לא נקרא קומפוננט אלא משהו כמו Y Pr Pc אבל זאת הכוונה שלי. על טלויזיה בגודל 29 אינץ עם חיבור כזה, אקסטרימר בחיבור video composite בננה צהובה אחת לא מציג תמונה שמתקרבת לנגן DVD העתיק שלי עם חיבור 3 בננות וידאו.
אז אני ל יודע איך אתה מגיע למסקנה שלבודדים יש קומפוננט אך לא HDMI, כאשר לרוב הטלויזיות במיוחד הגדולות 29 אינץ ומעלה שנמכרו במשהו כמו 10 שנים האחרונות, היה חיבור כזה.
לגבי נושא עור הפנים והאיפור של המגישות. אין לי מושג, מעולם לא ראיתי מגישה בטלויזיה ב-HD שהאיפור שלה היה כה כבד שזה הפריע לי... ההיפך, האנשים ב-HD נראים טבעיים יותר ופחות מטושטשים. ב-CRT הכל היה כ"כ מטושטש שהיה לי מזל אם הייתי מזהה איפה פני המגישה נגמרות והשיער שלה מתחיל.
yPbPr = קומפוננט.
מסכי CRT רבים כוללים קומפוננט, אך זה ב-SD.
לא כ"כ הבנתי את הטענה - האם אתה אומר שקומפוננט פחות טוב או יותר טוב מ-HDMI?
אם אתה משווה בין קומפוננט לבין קומפוזיט על גבי מסך CRT 29" עם נגן ספציפי אז כדאי לבדוק את הנחות היסוד שלך שנית.
יש מסכים שפשוט מבצעים פיענוח קומפוננט גרוע, ולכן קומפוזיט יראה טוב יותר. בנוסף, כל הנגנים המודרנים בכלל לא משקיעים בקומפוננט יותר (או ב-SD בכלל, אם חושבים על זה) כך שיתכן שהכשל הוא שם. לבסוף, תלוי גם מה אתה מחפש. אם אתה מחפש תמונה חלקה (קרי: מטושטשת) אז בפירוש יש יתרון לפורמטים פחות מתוחכמים.
באותה מידה אפשר לקחת משקפיים עם מספר לא נכון ולראות מטושטש בכוונה - זה בערך אותה פונקציה. השאלה היא האם אתה מבין מה זה תמונה טובה ומה לא.
זו לא שאלה טרוויאלית או ברורה מעליה. אנשים למשל מגדירים חדות באופן מוטעה לעיתים מה שגורם ליצרנים רבים להוסיף פונקציות של "חדות" שבפועל רק גורעות מהתמונה אך גורמות לאנשים להאמין שהתמונה חדה יותר אם הם לא מסתכלים היטב או יודעים כיצד מטעים אותם (SHARPNESS מלאכותי כאמור רק גורע מאיכות התמונה ומפחית את הפירוט בתמונה, ולא מוסיף לה).
oferlaor כתב:
yPbPr = קומפוננט.
מסכי CRT רבים כוללים קומפוננט, אך זה ב-SD.
לא כ"כ הבנתי את הטענה - האם אתה אומר שקומפוננט פחות טוב או יותר טוב מ-HDMI?
אם אתה משווה בין קומפוננט לבין קומפוזיט על גבי מסך CRT 29" עם נגן ספציפי אז כדאי לבדוק את הנחות היסוד שלך שנית.
יש מסכים שפשוט מבצעים פיענוח קומפוננט גרוע, ולכן קומפוזיט יראה טוב יותר. בנוסף, כל הנגנים המודרנים בכלל לא משקיעים בקומפוננט יותר (או ב-SD בכלל, אם חושבים על זה) כך שיתכן שהכשל הוא שם. לבסוף, תלוי גם מה אתה מחפש. אם אתה מחפש תמונה חלקה (קרי: מטושטשת) אז בפירוש יש יתרון לפורמטים פחות מתוחכמים.
.
...
הטענה שלי פשוט - אנשים היום לפעמים קונים סטרימר להמון שיש המסך CRT ללא HD. למה? כי נמאס לצרוב דיסקים, וכי זה נוח מהרבה בחינות. אבל הם שוכחים שעם סטרימר שיש לו רק חיבור video composite מקבלים איכות נמוכה יותר.
אני יודע שבטלויזיה טושיבה 29" שלי, יש חיבור קומפוננט ואפשר לקבל איתו איכות טובה בהרבה ממ שמתקבל עם האקסטרימר שמחובר עם חיבור קומפוזיט. בדקתי והשוויתי את זה .