בעיה בהצגת כתוביות במדיה סנטר של הווינדוס 7
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נסה לפעול על פי המדריך לסדר התקנה מומלץ אשר נמצא בראש הפורום, סעיף Windows 7 בשיטה של staticx.
שים לב שאתה עם מערכת הפעלה 64 ביט, ולכן זה קצת יותר מסובך: צריך להתקין 2 חבילות מקודדים של Shark007 - אחת עבור Windows 7, ועוד אחת עבור x64 components, ולהגדיר כל דבר פעמיים.
אחרי שתעשה את זה, תגדיר בתוכנת ההגדרות של Shark007, בלשונית של H.264, ש-FFDShow יפענח לך את התכנים, ואז תיכנס להגדרות של FFDShow מהלשונית של Config (שוב, פעמיים! גם עבור 32 ביט וגם עבור 64 ביט), ותאפשר שם כתוביות כמו שמוסבר בסעיף הכתוביות באותו מדריך.
בהצלחה!
שים לב שאתה עם מערכת הפעלה 64 ביט, ולכן זה קצת יותר מסובך: צריך להתקין 2 חבילות מקודדים של Shark007 - אחת עבור Windows 7, ועוד אחת עבור x64 components, ולהגדיר כל דבר פעמיים.
אחרי שתעשה את זה, תגדיר בתוכנת ההגדרות של Shark007, בלשונית של H.264, ש-FFDShow יפענח לך את התכנים, ואז תיכנס להגדרות של FFDShow מהלשונית של Config (שוב, פעמיים! גם עבור 32 ביט וגם עבור 64 ביט), ותאפשר שם כתוביות כמו שמוסבר בסעיף הכתוביות באותו מדריך.
בהצלחה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תנסה להסיר את ה-K-LITE ואז להתקין Shark007. מפתח החבילה טוען באתר שלו שה-Shark007 יודעת להסיר שאריות של K-LITE במהלך ההתקנה.
אני כבר על סף יאוש!!!
התקנתי בערך עשר פעמים את המערכת כדי לבדוק על נקי
גם כשהמערכת נקיה מ KLITE הכתוביות פשוט מסרבות לעבוד!
ניסיתי את כל השיטות וניסיתי אפילו גם אפשרויות משחק בהגדרות משלי וניסיתי גם אחרי זה לחזור ל KLITE ומה לא - פשוט המדיה פלייר של ווינדוס 7 מסרב להפעיל כתוביות!!!
הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
התקנתי בערך עשר פעמים את המערכת כדי לבדוק על נקי
גם כשהמערכת נקיה מ KLITE הכתוביות פשוט מסרבות לעבוד!
ניסיתי את כל השיטות וניסיתי אפילו גם אפשרויות משחק בהגדרות משלי וניסיתי גם אחרי זה לחזור ל KLITE ומה לא - פשוט המדיה פלייר של ווינדוס 7 מסרב להפעיל כתוביות!!!
הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם התקנת את 2 החבילות של Shark007 (ווינדוס 7 + x64 components) כמו שכתבתי לך?
האם אתה מגדיר כל דבר פעמיים, גם ב-32 ביט וגם ב-64 ביט, כפי שנדרש במערכת ההפעלה מהסוג שהתקנת?
האם הצלחת להגיע למצב שבו האייקון האדום של FFDShow video מופיע במגש האייקונים כשאתה מנגן את התכנים?
האם איפשרת את הפילטר של Subtitles ב-FFDShow video deocder?
האם שם קובץ הכתוביות זהה לחלוטין לשם קובץ הסרט (למעט הסיומת), כולל אותיות גדולות וקטנות?
האם אתה מגדיר כל דבר פעמיים, גם ב-32 ביט וגם ב-64 ביט, כפי שנדרש במערכת ההפעלה מהסוג שהתקנת?
האם הצלחת להגיע למצב שבו האייקון האדום של FFDShow video מופיע במגש האייקונים כשאתה מנגן את התכנים?
האם שם קובץ הכתוביות זהה לחלוטין לשם קובץ הסרט (למעט הסיומת), כולל אותיות גדולות וקטנות?
כן, התקנתי את שתיהם לפי הסדר ולפי ההוראות.pixies כתב:האם התקנת את 2 החבילות של Shark007 (ווינדוס 7 + x64 components) כמו שכתבתי לך?
האם שם קובץ הכתוביות זהה לחלוטין לשם קובץ הסרט (למעט הסיומת), כולל אותיות גדולות וקטנות?...
כן, הגדרתי אותם כמו שהיה רשום במדריך ולפי הסדר.
לא, האייקון מעולם לא הצג כשהפעלתי דרך המדיה סנטר.
כמובן שאפשרתי אותו.
אכן כן, זהה לחלוטין כל תיקיה של סרט HD שלי מכילה קובץ כתוביות עם שם קובץ זהה לקובץ ה MKV ולצורך הסר ספק בדקתי כל פעם מחדש על 10 סרטים אחרים ובכולם היה.
האמת שלבינתיים הרמתי ידיים ועברתי לגירסאת 32 ביט אבל אני לא מעוניין להישאר איתה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מדייה פלייר כן מראה כיתוביות ?
כשאתה מנגן עם WMP עולים אילושהם אייקונים ?
כשאתה מנגן עם WMP עולים אילושהם אייקונים ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ב-32 ביט הצלחת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

למה?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לא ניסיתי אבל לא חושב שMCE עובד כמו WMP .
וזה ממש לא משנה 32 או 64 פה.
וזה ממש לא משנה 32 או 64 פה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

קודם כל, גם אם ה-32 ביט מגלה קצת יותר מ-3GB מתוך 4GB זה עדיין המון ומעל ומעבר, וגם מעל ומעבר בשביל משחקים.
אם אתה בכל זאת רוצה לחזור ל-64 ביט, תזכור שכל מה שעשית ב-32 ביט כדי שזה יצליח אתה צריך לעשות פעמיים. גם להתקין Shark007 Windows 7 ואחריו Shark007 x64 components, וגם להגדיר כל דבר פעמיים, גם בתוכנת ההגדרות של ה-32 ביט וגם בתוכנת ההגדרות של ה-64 ביט.
כמו כן, במיוחד ב-64 ביט, מומלץ לכבות ה-UAC של מערכת ההפעלה ותמיד להריץ את תוכנות ההגדרות (32+64 ביט) של Shark007 כמנהל (כפתור ימני על האייקון של תוכנית ההגדרות ואז בחירה בהרץ כמנהל/Run as administrator).
בהצלחה!
אם אתה בכל זאת רוצה לחזור ל-64 ביט, תזכור שכל מה שעשית ב-32 ביט כדי שזה יצליח אתה צריך לעשות פעמיים. גם להתקין Shark007 Windows 7 ואחריו Shark007 x64 components, וגם להגדיר כל דבר פעמיים, גם בתוכנת ההגדרות של ה-32 ביט וגם בתוכנת ההגדרות של ה-64 ביט.
כמו כן, במיוחד ב-64 ביט, מומלץ לכבות ה-UAC של מערכת ההפעלה ותמיד להריץ את תוכנות ההגדרות (32+64 ביט) של Shark007 כמנהל (כפתור ימני על האייקון של תוכנית ההגדרות ואז בחירה בהרץ כמנהל/Run as administrator).
בהצלחה!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

טיפה התערבב....
במערכת 64ביט מיקרוסופט מאפשרת הרצת תוכנות 32. כמו אינטרנט אקספלורר שיש גם וגם.
וניתן להריץ תוכנות 32 כמו MPC,
זה לא קשור לזיכרון שבאמת חובה 64 על מנת לאפשר 4GB זכרון,
לא אמרתי לנצל כי זה כבר קשור למה אתה עושה על המחשב. וקשה על HTPC לנצל את כל ה4GB זכרון.
אבל לא מומלץ לקחת סיכון ובהחלט שווה להתקין 64 ואם תצטרך יותר מ3.3GB זכרון יש לך את האופציה.
במערכת 64ביט מיקרוסופט מאפשרת הרצת תוכנות 32. כמו אינטרנט אקספלורר שיש גם וגם.
וניתן להריץ תוכנות 32 כמו MPC,
זה לא קשור לזיכרון שבאמת חובה 64 על מנת לאפשר 4GB זכרון,
לא אמרתי לנצל כי זה כבר קשור למה אתה עושה על המחשב. וקשה על HTPC לנצל את כל ה4GB זכרון.
אבל לא מומלץ לקחת סיכון ובהחלט שווה להתקין 64 ואם תצטרך יותר מ3.3GB זכרון יש לך את האופציה.
או קיי, או שאני דפוק או שמשהו מסרב מלעבוד.
שוב התקנתי 64 ביט, שוב חזרתי אחרי מה שרשמת שזה לא שונה ממה שרשום במדריך אותו אני כבר יודע בעל פה
וזה שוב לא עובד
אני אחזור ל 32 ביט ואשב בשקט בנושא אבל אפשר לערוך את המדריך ולהוריד את החלק של 64 ביט כי זאת לפחות לא הדרך להריץ היום כתוביות במדיה סנטר של הווינדוס ב 64 ביט בוודאות.
שוב התקנתי 64 ביט, שוב חזרתי אחרי מה שרשמת שזה לא שונה ממה שרשום במדריך אותו אני כבר יודע בעל פה
וזה שוב לא עובד
אני אחזור ל 32 ביט ואשב בשקט בנושא אבל אפשר לערוך את המדריך ולהוריד את החלק של 64 ביט כי זאת לפחות לא הדרך להריץ היום כתוביות במדיה סנטר של הווינדוס ב 64 ביט בוודאות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

היו כאלה שזה עבד להם. לא ברור למה זה לא עבד לך.
לא חייבים לכבות uac כאשר מקנפים את ההגדרות של shark ל-32 ול-64 פשוט קליק ימני ב-tab תאימות
או compatibillity סמן ב-וי את האפשרות run this program as administrator כך ההגדרות ב-shark ישמרו
לך.
בגרסאות האחרונות של shark007 מגירסה 2.52 ומעלהבחלק של ה-64 bit כדי שיהיו לך כתוביות במדיה סנטר צריך בלשונית mkv לסמן בוי disable the divx media foundation splitter .
או compatibillity סמן ב-וי את האפשרות run this program as administrator כך ההגדרות ב-shark ישמרו
לך.
בגרסאות האחרונות של shark007 מגירסה 2.52 ומעלהבחלק של ה-64 bit כדי שיהיו לך כתוביות במדיה סנטר צריך בלשונית mkv לסמן בוי disable the divx media foundation splitter .