PS3 נכבה פתאום באמצע משחק.. עזרה..

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים..
יש לי את ה120G SLIM כמעט שנה, ופתאום, באמצע משחק,המכשיר נכבה , האור האדום נעלם, והדרך היחידה להחזיר את האור האדום על כפתור ההדלקה זה להוציא את המכשיר מהחשמל ולחבר אותו מחדש.. זה קרה פעם אחת, ואז אחרי משהו כמו שעתיים זה קרה שוב. המכשיר נמצא במקום פתוח למרות שבחדר בתכלס חם.למזלי יש לי אחריות לעוד חודשיים. מישהו מכיר את הבעיה? יודעים אם אקבל אחד חדש או שיתקנו לי אותו? מישהו?
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

כמה חם החדר?
כמה זמן המכשיר עבד לפני שזה קרה?
לא יחליפו לך את המכשיר אבל אם הבעיה חוזרת כשהחדר מקורר והפס3 לא חם הייתי מנצל את האחריות.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

lilbiggie כתב:שלום חברים..
יש לי את ה120G SLIM כמעט שנה, ופתאום, באמצע משחק,המכשיר נכבה , האור האדום נעלם, והדרך היחידה להחזיר את האור האדום על כפתור ההדלקה זה להוציא את המכשיר מהחשמל ולחבר אותו מחדש.. זה קרה פעם אחת, ואז אחרי משהו כמו שעתיים זה קרה שוב. המכשיר נמצא במקום פתוח למרות שבחדר בתכלס חם.למזלי יש לי אחריות לעוד חודשיים. מישהו מכיר את הבעיה? יודעים אם אקבל אחד חדש או שיתקנו לי אותו? מישהו?
...
אתה לא לבד, בעיה ידוע, המכשיר מתחמם, תבדוק בלינקים עם יש פטרון, אבל לדעתי לך תחליף אותו מהר תנצל אחריות.
ועם הם לא יסכימו להחליף, תשרוף לגמריע כך שלא יעבוד בכלל, והם יהיו חייבים להחליף.

http://boardsus.playstation.com/t5/Play ... p/45049406

http://boardsus.playstation.com/t5/Play ... p/44224661

http://community.eu.playstation.com/t5/ ... p/10366345

http://www.ps3trophies.org/forum/tech-c ... e-why.html

http://www.google.com/search?hl=en&safe ... =&gs_rfai=

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

אם המכשיר באחריות, דחוף לנצל אותה. לא להמתין.
Vocare Ad Regnum

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

flsh כתב:כמה חם החדר?
כמה זמן המכשיר עבד לפני שזה קרה?
לא יחליפו לך את המכשיר אבל אם הבעיה חוזרת כשהחדר מקורר והפס3 לא חם הייתי מנצל את האחריות.
...
בוא נגיד שחם מאד בחדר... זה קורה אחרי שעה-שעתיים של משחק.... קרה רק פעמיים עד עכשיו... לא ניסיתי שוב.אני עובר דירה בקרוב, שם בטוח יהיה מזגן, אתה חושב שעם טמפרטורה נורמלית בחדר זה לא יקרה? בלי קשה..האחריות שלי עד אוקטובר ואני עובר בספטמבר,אז אני אנסה את זה בחדר ממוזג ואם זה יחזור על עצמו אנצל את האחריות,או שאתמה מסכים שזה מספיק סימן כדי לקחת את זה עכשיו?

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

TANDBERG כתב:אם המכשיר באחריות, דחוף לנצל אותה. לא להמתין.
...
השאלה אם יש לי בכלל מה לקחת את המכשיר לשם אם המכשיר בתכלס פועל. כמו שכבר נאמר לי כאן, אם לא מחליפים עדיף לשרוף אותו בעצמי ואז יחליפו לי..אתה מסכים?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #7 

תשים מאוורר רגיל בכיוון הסוני - אם זה לא קורה - יש לך בעיית חום...
הוא עומד אצלך או שוכב? אולי תנסי לשמור אותו עומד.

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

Itay_Pollak כתב:תשים מאוורר רגיל בכיוון הסוני - אם זה לא קורה - יש לך בעיית חום...
הוא עומד אצלך או שוכב? אולי תנסי לשמור אותו עומד.
...
אני אנסה אתה זה ...המכשיר אצלי שוכב

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

עוד שאלה ... האם יש דרך לעשות גיבוי לכל התכנים שיש לי על ההארד דיסק בPS3 לפני שהוא מת?

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

lilbiggie כתב:עוד שאלה ... האם יש דרך לעשות גיבוי לכל התכנים שיש לי על ההארד דיסק בPS3 לפני שהוא מת?
...

כך הרד דיסק חצוני USB, וב System Settings יש לך System backup
שזה עושה גיבוי מלה (Disk Image)

תשמע אני משחק ב PS3 40GB, ב חדר שלא ממוזג בכוונה כי אני מעשן ו ה PS3 תקוע מעל מחשב שמוציע חום ובתוך ארון כזה אבל ללא דלתות מקדימה, זאת אומרת המקום סגור מאחורה ומצדדים.

וכאשר הוא מתחמם שומעים שהמורר מתחיל לעבוד בעילוך גבוה, יותר רואש מאקס בוקס, אבל הוא לא נכבה.

נ.ב. המכשיר עומד לא שוכב

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

ViruzZ כתב:
lilbiggie כתב:עוד שאלה ... האם יש דרך לעשות גיבוי לכל התכנים שיש לי על ההארד דיסק בPS3 לפני שהוא מת?
...

תשמע אני משחק ב PS3 40GB, ב חדר שלא ממוזג בכוונה כי אני מעשן ו ה PS3 תקוע מעל מחשב שמוציע חום ובתוך ארון כזה אבל ללא דלתות מקדימה, זאת אומרת המקום סגור מאחורה ומצדדים.

וכאשר הוא מתחמם שומעים שהמורר מתחיל לעבוד בעילוך גבוה, יותר רואש מאקס בוקס, אבל הוא לא נכבה.

נ.ב. המכשיר עומד לא שוכב
...
תודה רבה על ההסבר..אני אעשה גיבוי בהזדמנות הראשונה שתהיה לי.
ממה שאני מבין ממך, ותכלס הבנתי את זה מראש, שלא משנה כמה חם החדר זה לא אמור להגיע למצב שהמכשיר נכבה. אני אבדוק את מצב האחריות ואבדוק אם הם מחילים או מתקנים.אם הם מתקנים.אם אראה שזה חוזר על עצמו אנסה לשרוף את המכשיר בכוונה ולהחליפו. יש לי עד אוקטובר עד השאחריות נגמרת, אז יש לי קצת זמן... תודה שוב על העזרה.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

lilbiggie כתב:
ViruzZ כתב:
...

נ.ב. המכשיר עומד לא שוכב
...
תודה רבה על ההסבר..אני אעשה גיבוי בהזדמנות הראשונה שתהיה לי.
ממה שאני מבין ממך, ותכלס הבנתי את זה מראש, שלא משנה כמה חם החדר זה לא אמור להגיע למצב שהמכשיר נכבה. אני אבדוק את מצב האחריות ואבדוק אם הם מחילים או מתקנים.אם הם מתקנים.אם אראה שזה חוזר על עצמו אנסה לשרוף את המכשיר בכוונה ולהחליפו. יש לי עד אוקטובר עד השאחריות נגמרת, אז יש לי קצת זמן... תודה שוב על העזרה.
...
זה אמור לעבוד ב 2 שלבים, בהתחלה הוא מעלה תמהירות של מהורר ואז עם לא עוזר הוא מתכבה.
במקרה שלי הוא לא מתכבה אבל המהורר נהיה מאד מעצבן.

עצלי הכול התחיל אחרי ששיחקתי FF13 או GOW3 לא זוכר בדיוק.

יש לי טיפ חשוב אך לשמור על PS3 בארץ, אחרי שאתה מסיים לשחק אל תכבה PS3
צא מהמשחק ל XMB לפחות ל 15 דקות, ועז תכבה אותו.
זה ממש לא בריא לכבות מכשירים חמים, ובמכשירים חכמים יש Auto Delay והמאורר ממשיך לעבוד אחרי כיבוי כדי לקרר המעבד.

לגבי הגיבוי זה מיקום מדויק שלו:
[Settings]>[System Settings]>[Backup Utility]>[Back Up]

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #13 

תשים לב - שהמכשיר שלו עומד - מה שאומר - שהוא הרבה יותר מאוורר מזה ששוכב - המרחק של רוב החלקים אצלו רחוק מכל הדברים החמים.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

האם הוא יושב בתוך ארון?

שלי יושב בארון פתוח (ללא דלת) בצורה שוכבת. הוא מוציא אוויר חם מאחור ואין לאוויר לאן ללכת - הפתרון שלי היה חור מרובע בצד הארון ומאוורר 80X80 מ"מ פשוט של מחשב כדי להוציא את האויר החם החוצה
המאוורר יכול להיות מחובר לשנאי 12V - אני חיברתי אותו לפורט USB בקונסולה כי זרימת האוויר שיוצאת מהמאוורר ב5V מספיקה לי (וככה הוא יותר שקט)
works lika a charm !

אם זה המקרה ואם אין לך סנטימנטים לארון אני ממליץ בחום (או אולי בקור ?! :tongue: )

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #15 

אני קצת מבולבל... :?

לבחור יש 120GB מסוג SLIM - כמו שכבר כתבו המכשיר מועד לפורענות,
כל העצות שניתנות פה הם לגבי ה SLIM או ה FAT (הדגמים הישנים) או שהחוקים דומים בשניהם?

שנית אם אכן יתברר שהבעיה היא חום, למה לא ללכת על פיתרון קירור פשוט?
http://cgi.ebay.com/NEW-USB-Turbo-COOLI ... 19bd743369

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

kaplaey2 כתב:אני קצת מבולבל... :?

לבחור יש 120GB מסוג SLIM - כמו שכבר כתבו המכשיר מועד לפורענות,
כל העצות שניתנות פה הם לגבי ה SLIM או ה FAT (הדגמים הישנים) או שהחוקים דומים בשניהם?

שנית אם אכן יתברר שהבעיה היא חום, למה לא ללכת על פיתרון קירור פשוט?
http://cgi.ebay.com/NEW-USB-Turbo-COOLI ... 19bd743369
...
החוקים דומים בשניהם

יש לו אחריות, אין טעם לקנות קירור עם הוא יכול להחליף

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #17 

השאלה היא אם הקירור (או יותר נכון האוורור) באמת מקולקל.
אם אין מיזוג והאויר בחדר חם לא יעזור כלום מאוורר לא יודע לקרר אוויר רק להזיז אותו.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

harari כתב:השאלה היא אם הקירור (או יותר נכון האוורור) באמת מקולקל.
אם אין מיזוג והאויר בחדר חם לא יעזור כלום מאוורר לא יודע לקרר אוויר רק להזיז אותו.
...
קונסולה צריכה לעבוד בכול מקרה, אתה לא קונה PS3 + מזגן.

מה שקורא זה ש המאוורר לא מספיק להוציע את אויר החם.
גם עם בחדר 36 מעלות שלא נראה לי יש דבר כזה בארץ, זה מספיק קר לעבודה יציבה במקרה והמאוורר מספיק להוציה אויר חם במהירות.

לPS3 יש אותה בעיה כמו לאקסבוקס, הלחמה קרה. הלחמה קרה לא מחזיקה טוב כמו אלחמה חמה אבל ברוב המדינות היא אסורה.

ומה שקורה עם הטמפרטורה עוברת גבול מסויים החיבורים של הלחמה קרה מתחילים להיתפרק והמעבד בסוף נופל.
עם רק כמה חיבורים בודדים היתפרקו בדרך כלל לא קורא כלום במידה והקירור לוחץ חזק על המעבד ולא נותן לו לזוז.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #19 

נכון, אתה לא קונה קונסולה + מזגן אבל אתה גם לא קונה קונסולת-על. יש לה מגבלות.
גם במחשבים זה קורה, מצטבר אבק במאוורר או בצלעות הקירור, לא נותן לאוויר לעבור והמעבד נשרף. קרה לי בעבר, בחדר ממוזג כראוי.
אין מה לעשות, אתה לא יכול לצפות ממכשיר אלקטרוני עדין כ"כ לעבוד בכל מצב. יש הוראות אין לתחזק ואיך להתנהג עם המכשיר (בדיוק בגלל שהמאוורר קטן ולא מסוגל לספק זרימת אוויר גדולה)
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

harari כתב:נכון, אתה לא קונה קונסולה + מזגן אבל אתה גם לא קונה קונסולת-על. יש לה מגבלות.
גם במחשבים זה קורה, מצטבר אבק במאוורר או בצלעות הקירור, לא נותן לאוויר לעבור והמעבד נשרף. קרה לי בעבר, בחדר ממוזג כראוי.
אין מה לעשות, אתה לא יכול לצפות ממכשיר אלקטרוני עדין כ"כ לעבוד בכל מצב. יש הוראות אין לתחזק ואיך להתנהג עם המכשיר (בדיוק בגלל שהמאוורר קטן ולא מסוגל לספק זרימת אוויר גדולה)
...
עבק זה סיפור אחר, בגלל עבק יש לי 2 פילטרים בכול כניסת אויר ואני מנקה מחשב פעם בחודש לפחות ושותף פילטרים כל יומיים.

תראה עם תשמור אל קונסולה, לא תכבה אותה ישר אחרי שסיימתה לשחק ותנקה אותה לא צריכים להיות בעיות.
אני שומר על כול הציוד שלי, וטלויזיות, מדפסות, קונסולות, הרד דיסקים חיצוניים קיצר הכול עצלי מכוסה בניילונים במשך הויום ועם אני צריך להישתמש אני מוריד, זה מונע 60% עבק. חוץ מזה יש אויר דחוס לנקות בחרצים וגם סיליקון מיוחד ש אתה דוחס אותו לדוגמה בין הכפתורים של מקלד או חורם בגוף PS3 ומוציא את כל הלחלוך משם.

קיצר חייבים לשמור במיוחד בארץ יש מלה עבק ועם מעשנים אז עוד יותר גרוע.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”